Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
zlatolaska
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zlatolaska »

lolitaa napisal/-a:Kupla sem jih v Pittarelu, dala pa sem 34€.

Kje pa je ta Pittarel, k še nism slišla zanjga.... :oops:
maja_krasevec
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a maja_krasevec »

Hey!
Mene pa zanima če je kera bejba nakupovala preko spleta oz. kako stvar pri victoria Secret?k sm na njihovi spletki našla ful hude stvari..pa me zanima če kera že ima izkušne s tem?ve mogoče katera kok je poštnina pa po kolkm času ti pošlejo?thnx*papa*pozdravček* :D :D
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

zlatolaska napisal/-a:

Pitarello je u Italiji...lahko prideš u italijansko Gorico in si kej pogledaš :) majo pa res ful izbire...lih dns sm kupla tm čevlje za maturantski, in ene za usak dan...pa sm za use skupi dala 44€ :wink:
Uporabniški avatar
zlatolaska
Sramežljivka
Sramežljivka

MilkyWay napisal/-a:
zlatolaska napisal/-a:

Pitarello je u Italiji...lahko prideš u italijansko Gorico in si kej pogledaš :) majo pa res ful izbire...lih dns sm kupla tm čevlje za maturantski, in ene za usak dan...pa sm za use skupi dala 44€ :wink:

Aha ok, sm mislna da je to kje v SLO kšna trgovina, kaka je pa kej kvaliteta teh čevljev??
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ma sej so kr u redu no...imajo "športne" in večerne čevelčke...pa tud čevelčke za usak dan...s "športnimi" čevlji sm ful zadovoljna, ker se mi zdijo ful kvalitetni...glede finih večernih čevelčku pa...nevem, ker jih ne kupujem pogosto...dns sm prvič kupla fin čevelček tuki (ker sm morala), pa bomo vidli ku bom zadovoljna...mislim da kvalitete ne moreš primerjat z nekimi iz Bate al pa kšne druge bolj kvalitetne trgovine...Pitarello je dobr, če maš fetiš na čevlje in jih hočeš imet več :D ker so poceni, in po zadnji modi :D
Uporabniški avatar
zlatolaska
Sramežljivka
Sramežljivka

MilkyWay napisal/-a:^^ma sej so kr u redu no...imajo "športne" in večerne čevelčke...pa tud čevelčke za usak dan...s "športnimi" čevlji sm ful zadovoljna, ker se mi zdijo ful kvalitetni...glede finih večernih čevelčku pa...nevem, ker jih ne kupujem pogosto...dns sm prvič kupla fin čevelček tuki (ker sm morala), pa bomo vidli ku bom zadovoljna...mislim da kvalitete ne moreš primerjat z nekimi iz Bate al pa kšne druge bolj kvalitetne trgovine...Pitarello je dobr, če maš fetiš na čevlje in jih hočeš imet več :D ker so poceni, in po zadnji modi :D

Aha, ok, štekam :o hvala za info;)
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a frigga »

^ Drugače pa je Pittarello tudi malo pred Zagrebom (v nakupovalnem centru King Cross), dobrih 5 minut od meje.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
Uporabniški avatar
zlatolaska
Sramežljivka
Sramežljivka

frigga napisal/-a:^ Drugače pa je Pittarello tudi malo pred Zagrebom (v nakupovalnem centru King Cross), dobrih 5 minut od meje.

Aja v King Cross-u...?, super, ej ful ti hvala, to mi je bliže ko Gorica.Hvala :o
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^no upam da boš našla kej... :wink:

js sm bla pa včeraj tko jezna...u soboto sm si kupla športne balerinke št. 38, ker so ble res velike številke...poskušala sem samo desno nogo :? in pridem domov, sem v njih prehodila kšno urco in me je leva noga tako začela bolet (ker je širša kot desna), da sem se odločla, da grem zamenjat čevlje za 1 številko večje (39)...včeraj sm tako šla nazaj u trgovino...in ni blo več številke 39!!!!!!!!!!! :cry:
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Ponavadi je en čevelj ožji od drugega ker ga ljudje večkrat pomerijo.Ma potem ko ga parkrat obuješ se itak kolkortolko zgliha.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

dans sm koooončno našla čevlje, kot jih iščem že dolgo - špičak z nizko petko, malce detajlčkov spredaj, da ni čist dolgočasen, pa ful komot modelček; za 25 €!!! :)
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

slikico ! :)
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

SlikaSlika
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

no, sej za špičake so pa kr luštni :D (jst namreč prisegam bl na okrogle čeveljčke ;)
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Tole je pa moja najnovejša pridobitev :D

Slika
Zaklenjeno