hehe dej mahagonij pomer se a ne vidš da sm čiz not padla a zdele so mi bli face k so tm na parkingu k ta pravi rejverji spustil mjuzo pa rejval
pa tist je blo tud kr hecn k so aerobiko plesal ja
He he... men se pa zdijo takrt, k so usi tipi na kup pa kšne piz*****e počnejo, k eni debilčki...prou fajn so mi za gledat...dons sm se jim tok narežala
hehehe.....Fredy je posebno za Gregorja napisal komad....uganite naslov...jaaaa...Daj, naredi, da mi pride....
PS: Jernej gre na nalogo - učitelj spolne vzgoje
A kdo mogoče ve kaj piše na tistih listih, ki naj bi bil Tamarin dnevnik?
Na vroči stol bo šla po vsej verjetnosti Špela(če seveda zgubi njena skupina), ker je očitno ne sprejemajo. Jerry je imel kar nekaj komentarjev na njen način življenja. Predvsem na izvajanje joge, ki jo izvaja ponavadi 15 minut pred svojimi opravki. In ravno zaradi nje ponavadi tudi zamudijo.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti. Jean de La Bruyere
lubenica napisal/-a:ja une so lah gor u bachusu sam u bar ne smejo, se prav na ta spodn štuk kaj je blo to za punco...da jo pogreša al kaj? men tud ni jasn kako bo šu v globala, mogoč grejo pa lah ven, pa mi ne vemo takrt k so frej.al pa misl da ga bojo vn vrgl al kaj
Ne ne... Žiga ve da se njegovi dnevi bara končujejo.
Angerl napisal/-a:Žigec je reku da je že 2 dni skup neki živčen in da mu gre folk na živce itd... Nekak se mi zdi da bi šel Žiga rad domov.
folku gre pa on na jetra... bebo jedan ... kr nej spoka čimprej dam, ker takih smrkovih naduvanih pezdetkov pa res ne prenašam ...
kva zdej misl da k mu je očka firmo pa štempilko kupu je pa že drugi jankovič oz. popovič ... no ja, sej glede na to, kako glupe in plehke so marsiktere pičkice dandanes niti ni tko čudn da ma tak ego
vsaka čast Emilu, da se je v relativno kratkem času tko dobr nauču slovensko in se tako dobro asimiliral v Slo ... mu je odpuščeno za tiste grehe z absintom
vsaka čast Emilu, da se je v relativno kratkem času tko dobr nauču slovensko in se tako dobro asimiliral v Slo ... mu je odpuščeno za tiste grehe z absintom
ja res je fajn poba... ampak Klemen je še mal bl...
Jaaa... men je tudi vedno bolj všeč...
Prav nemorem verjet da je tip iz BiH... tolk lepo govori slovensko in tak kulturen človek je... pa nežna duša se mi zdi...
ja res je fajn poba... ampak Klemen je še mal bl...