Brez skrbi, da boste pozable, do takrat je še 3 leta; imena pa boste pozable pomoje čez 3 dni.
Men je Isis grd(a), ampak se mi pa zdi, da ima veliko prednost, ker je tehnično gledano na photoshoot-u popoln(a). Ve kako se streže stvari.
"Replace the fear of unknown with curiosity" "Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect." "Sexy is sexy" - Adam Lambert
Tudi meni je zelo všeč Elina. Morda zato, ker te z očmi, posebno, ko je namazana, kar hipnotizira. Ostale mi pa še niso ostale v spominu, no mogoče samo ta, ki je nazadnje letela ven. Imela je izredno naporen karakter in preveliko gofljo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Saj jaz že od skos pravim, da so Avstralke in Nemke v splošnem lepše, pa tudi bolj kulturne kot pa te (večinoma) butaste Američanke, ki ne vidijo dlje od lastnega nosa in se samo derejo ena preko oz. mimo druge.
Saj meni so tudi Nemke pa Avstralke hude, ampak se mi skoz zdijo tako "s ceste pobrane"...saj tudi v ANTM so mi nekatere takšne (iz prejšnjih sezon CariDee, iz te pa Smantha, Analeigh), medtem ko so mi nekatera dekleta iz ANTM delovale veliko bolj "high fashion" (Anya iz prejšnje sezone)