Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Panasonic
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Panasonic »

Štekamo, samo poglej stara si 19 let in se že sekiraš glede osamljenosti... U izi si ga uzem, sej še živet nisi začela dobr. U primerih, k je človek samski se lahko opre na prijatelje/ice in je use lepo, vzdušje sproščeno... Samo pomisli koliko ljudi na svetu je samskih/osamljenih, pa so krepko starejši od tebe, pa se glede potencialnih partnerjev skorajda ne sekirajo... Itak je pa splošno znano da "taprav/a" pride ko se to najmanj pričakuje... Jst ti svetujem: glavo gor in ponosno v svet, slej ko prej bo preskočila iskrica v ljubezni...
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

^^samski ni enako osamljen :twisted:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
anna_k
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a anna_k »

Panasonic napisal/-a:Štekamo, samo poglej stara si 19 let in se že sekiraš glede osamljenosti... U izi si ga uzem, sej še živet nisi začela dobr. U primerih, k je človek samski se lahko opre na prijatelje/ice in je use lepo, vzdušje sproščeno... Samo pomisli koliko ljudi na svetu je samskih/osamljenih, pa so krepko starejši od tebe, pa se glede potencialnih partnerjev skorajda ne sekirajo... Itak je pa splošno znano da "taprav/a" pride ko se to najmanj pričakuje... Jst ti svetujem: glavo gor in ponosno v svet, slej ko prej bo preskočila iskrica v ljubezni...

to so pa lepe in spodbudne besede...
pri meni je zgodba malce drugačna. z bivšim sva narazen že 4 mesece in od takrat se je moje življenje popolnoma zasukalo. dopoljnjujem se, spoznavam se, zopet segam po zvezdah! zopet čutim...
v zvezi noben od naju ni bil srečen, čeprav sva se imela neizmerno rada. oba sva bila otopela. ne bom se spuščala v svoje razloge za to otopelost; recimo le, da je fant malce zgubljen in nisem imela več energije pomagati mu 'iskati se'. sploh, ker je v tem procesu hodil po meni in me tudi popolnoma poteptal... nisem zdržala več!
zdaj ljubi drugo. in jaz? vsi fantje, ki me obkrožajo, se mi gabijo. ne zaupam jim. kljub vsemu še vedno mislim na bivšega, vendar ne sanjam o fantu, ki sem ga pustila, ampak o fantu s katerim sem začela. govorim seveda o isti osebi, ki se je tekom 4 let spremenila... najbolj me žalosti, da zdaj, ko sva narazen, dela stvari, za ketere si nikoli nebi mislila, da jih je sposoben. kot da ga nikoli nebi poznala. ah, kako je življenje resnično dolina solz!
I forgive you after all
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

ja čak mal, ka pa njemu ni jasn? :O pa sj sta nehala no, kaj ga pol briga, zakaj, s kom in kje si pa kaj delaš s to osebo.. pa če bi se pred njegovimi očmi dol dala z ne vem kom, to njega ne zanima več...
em, a lh prašam, zakaj sta nehala? če prou sklepam, si ti končala vse skupej?
pa ok, razumem, da je mičken lubosumen, ker je pač še vedno zalublen vate in te ma še vedno rd, sam da pa take scene piše, to je pa tu mač no :?
lepo mu razlož (če pa ne bo šlo lepo, se pa zder na njega :evil: ), da sta končala, pa da se nima kej vtikat v tvoje življenje, ker nisi več del njegovga življenja... pa če ti ni nč več do njega, mu prpiš, da nj te izbriše iz glave, da mu bo pol lažje prenašat to, da maš ti svoj lajf on pa svojga (če ga ma)..

aaaa, kok me razpizdi, k bivši kr neki pametujejo no :evil:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

oh ja, vem kk je, k na koncu več jokaš k pa se smeješ in se maš lepo z njim... če je mel tud on željo, pol nj pa ne joka pa ne stoka, ker je zdj očitno spoznou, kaj je zgubu...
pa ni za kej :)
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

ah lakeesha tudi zate bo sonč posijal....ko sva mi2 z mojim imela pavzo se je tudi meni to zgodilo da me je videl z bivš bilo je naključje

če pa rabiš čvek pa samo povej pa se dobimo da ne boš doma!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Panasonic
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Panasonic »

*_nincy_* napisal/-a:ko sva mi2 z mojim imela pavzo se je tudi meni to zgodilo da me je videl z bivš bilo je naključje
A zato so pavze... :roll:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

jao panasonic, a se ne sme it z bivšim na pjačo? ok, jz priznam, da še nism šla, ker mi ni do tega...
ampak se mi pa zdi, da zarad tega ni treba ljubosumja zganjat, ker če je bivši, je pač bivši pa pika!
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Panasonic napisal/-a:
*_nincy_* napisal/-a:ko sva mi2 z mojim imela pavzo se je tudi meni to zgodilo da me je videl z bivš bilo je naključje
A zato so pavze... :roll:

Joj težakkkkkk druzga ti ne morem reči....imela sva pavzo šla sem v merkator center kjer sem srečala bivšiga,ki je bil BTW z svojo mamico in ker se poznamo sem se ustavla in smo se pogovarjali,ko je pa pač po naklučju prišel moj mimo me je pa videl z njim!!!!In kot vsak tip je pomislu na najslabi!!!!!

Si zej vesel pa upam da se ti niso oči do konca zavile!!!!!
Trawca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kjer biva ljubezen

Neprebrana objava Napisal/-a Trawca »

najlaži način za prebolet (slišal se bo čudn, nenormaln, nemogoče od vs da to nardite)...ampak je prekleto učinkovito: takoj k nehaš z nekom, se dej dol z enim drugim.

preverjeno od mnogih.
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Trawca napisal/-a:najlaži način za prebolet (slišal se bo čudn, nenormaln, nemogoče od vs da to nardite)...ampak je prekleto učinkovito: takoj k nehaš z nekom, se dej dol z enim drugim.

preverjeno od mnogih.

Potem pa doživiš polom od sexa...ga pa še bol pogrešaš,ker npr. on je pa to naredil v nulo!
Uporabniški avatar
nebo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nebo »

učinkovito, ja...sam ne za dolg
Trawca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kjer biva ljubezen

Neprebrana objava Napisal/-a Trawca »

vse je bolš k nč...pa tud jokcat. vem ko je....ker sm bla skor u depresij zard tega. nkol weč. je pa ql tud iskat same napake na njem/njej....pa med to skoz pred očmi....
štrumfka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a štrumfka »

Sama sebe morš kot prvo prepričat, da ga lahko in hočeš prebolet, če si skoz govoriš js tega ne morem, joj kak ga pogrešam, ne bo nič bolše. Potem si pa najdeš enga drugega, pa je :)
Laneja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Laneja »

čau punce.

no življenje je pa res čudno...zdej je en mesec kar sva narazen (nisem sicer omenila, da zato ker mu je ena zmešala glavo, mu pošiljala sms-je, itd...on se je pa zatreskal vanjo in baje ga je že nogirala :twisted: ) in jaz na moč uživam v samskem življenju :D :D
lahko trdim,da sem ga prebolela (zgodaj, vem) in si sploh ne predstavljam, da bi ga vzela nazaj, čeprav zdaj on prosi za novo priložnost...wtf jih je mel zadosti. :twisted:
sem se pa zelo zaposlila in ogromno delala na sebi :) ...pomagalo pa mi je valda tudi to, da ga serjem zdaj z drugim :D

tako, da punce...go for it!!!
Zaklenjeno