kdo/kaj vam gre na živce #3
Re: kdo/kaj vam gre na živce #3
- jebena pijandura kretenska. koga briga kdo na kavč nate skoči in se žvali s tabo? zakaj greš o tem lajat kolegici sredi ceste? kurbe bedne..
hej norci 

- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
-* da je dedek razrezal moj stari ribstol iz stare hiše, 90 evrov je pa rabljen.........faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak.
Kot da je taka kriza z lesom, da moraš iti razžagati ribstol. Ga je razžagal prav na pol, prav tist...fuck you vnuk, zdaj boš moral kupiti novega za TRX.
Kot da je taka kriza z lesom, da moraš iti razžagati ribstol. Ga je razžagal prav na pol, prav tist...fuck you vnuk, zdaj boš moral kupiti novega za TRX.

Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Sovražim, ko se opečem.
In danes sem se. Na vročo ponev. Direkt po žilah na zapestju. Dvakrat. Na isto mesto.

In danes sem se. Na vročo ponev. Direkt po žilah na zapestju. Dvakrat. Na isto mesto.

...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Pretiravanje z YOLO. Zvecer sem videla neka 2 mlada, ki sta pijana seksala na plocniku Celovske. 

Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
^
LOL. Oče bi bil ponosen nanjo.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
^^ bom mal pozoren na temo "priznam da...", če bo kdo spet rekel da je naredil neumnost in se hoče pogreznit v tla od sramote.. 

hej norci 

Zakaj si jaz sploh ne predstavljam kako bi to zgledalo? A na tleh, ob steni? wtf 

...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
TLDR napisal/-a:^
Slut-shaming mi gre na živce.
maniac napisal/-a:TLDR napisal/-a:^
Po želji.
@slovenc:

ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Sarissima napisal/-a:Zakaj si jaz sploh ne predstavljam kako bi to zgledalo? A na tleh, ob steni? wtf
Haha, a veš da tudi to mene zanima kako je to zgledalo.

Rokerca, podrobnosti prosim
.

Predstavljaj si Celovško, en pločnik, osebo moškega in ženskega spola. Oseba moškega spola se vleže na tisti pločnik tam in na njega oseba moškega spola, nato se začneta pariti---kasneje se v okolici zbere nekaj folka, ki to opazuje in po možnosti snema in bo najbrž jutri že na Izklopu "Najstnika brez sramu pijana seksala kar na pločniku" 

-
- Cosmopsiho
maniac napisal/-a:TLDR napisal/-a:^
Meni tudi..
- menstruacija odkar ne jemljem več tabletk, the pain

It was forever..but it didnt last long..