Kaj ste danes jedli?
- Snežna Sova
- Sramežljivka
- Snežna Sova
- Sramežljivka
Včeraj:
Z: jabolko, zeleni čaj
M jabolko
K: malo rdeče pese, ogromna skleda zelene solate, 5 paradižnikov, posipano s semeni, senf, ajver
M: 2 jabolki
V: kefir z zmiksano banano in kokosovo moko, 2 jabki
Z: jabolko, zeleni čaj
M jabolko
K: malo rdeče pese, ogromna skleda zelene solate, 5 paradižnikov, posipano s semeni, senf, ajver
M: 2 jabolki
V: kefir z zmiksano banano in kokosovo moko, 2 jabki

Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change. Kiss slowly, play hard, forgive quickly, take chances, give everything and have no regrets. Life's too short to be anything…but happy 

- Snežna Sova
- Sramežljivka
- Snežna Sova
- Sramežljivka
- Snežna Sova
- Sramežljivka
Z: vlka jabka, ena sliva, ena breskev
M: 3 dl sojinega mleka z lanenimi semeni
K: rjavi riž, paradižnikova omaka z olivami, 350 g zeljnate solate s semeni, xxl jabka
M: breskev, 3 dl kakava
V: 4 jabke
nora na jabke
M: 3 dl sojinega mleka z lanenimi semeni
K: rjavi riž, paradižnikova omaka z olivami, 350 g zeljnate solate s semeni, xxl jabka

M: breskev, 3 dl kakava
V: 4 jabke
nora na jabke

Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change. Kiss slowly, play hard, forgive quickly, take chances, give everything and have no regrets. Life's too short to be anything…but happy 

Z: 2 veliki jabki
M:3 dl sojinega mleka
K: paradižn ikova juha, zelena solata s semeni, ogromna skleda fižolove solate
M:jabka, vaniljevo mleko
V:vaniljevo mleko, skuta+jogurt, zmiksana banana, jabka
M:3 dl sojinega mleka
K: paradižn ikova juha, zelena solata s semeni, ogromna skleda fižolove solate
M:jabka, vaniljevo mleko
V:vaniljevo mleko, skuta+jogurt, zmiksana banana, jabka

Zajtrk: Na hitro vkuhano sadje (hitra marmeljad) z ingverjem in cimetom, rahlo ohlajeno in vmešano v domačo skuto. 2 kosa domačega kruheca in mešanica skute/sadja namazana na kruh.
Ostala polovica sadja pa sveže narezanega v skledo, dodana različna semena/oreščki, domača skuta, žlica iz otroških let (najljubša in nepogrešljiva pri vseh obrokih
Zraven pa veeeeeeeelika šalca pravega grenkega kakava!
Kosilo včeraj: Domača pikantna rukola z rdečo redkvico, paradižnikom, ćesnom, in dosti balzamičnega kisa. Zraven sem si naredil zelenjavno omakico iz domačega vrta, mamika pa so mi iz Tinja poslali pohano marelo.
Je treba še kaj dodati, kot samo to---> EPIC!!!
Očetu sem, ker je bila marela samo zame, skuhal krompir v oblicah, ga popekel na maslu ter dodal fajn peteršilja in grobo mleto sol. Ostalo isto kot jaz.
Od 10 točk, mi je dal 10,5 točk
Ni lepšega, kot takšna pohvala!
Kosilo danes: Juha iz domačih povrtnin + narezana domača zelenjava z sirom
Ostala polovica sadja pa sveže narezanega v skledo, dodana različna semena/oreščki, domača skuta, žlica iz otroških let (najljubša in nepogrešljiva pri vseh obrokih
Zraven pa veeeeeeeelika šalca pravega grenkega kakava!
Kosilo včeraj: Domača pikantna rukola z rdečo redkvico, paradižnikom, ćesnom, in dosti balzamičnega kisa. Zraven sem si naredil zelenjavno omakico iz domačega vrta, mamika pa so mi iz Tinja poslali pohano marelo.
Je treba še kaj dodati, kot samo to---> EPIC!!!
Očetu sem, ker je bila marela samo zame, skuhal krompir v oblicah, ga popekel na maslu ter dodal fajn peteršilja in grobo mleto sol. Ostalo isto kot jaz.
Od 10 točk, mi je dal 10,5 točk
Ni lepšega, kot takšna pohvala!
Kosilo danes: Juha iz domačih povrtnin + narezana domača zelenjava z sirom
Z: kava
K: rižota z jurčki, bučkami
M1: "smoothie" iz pesti borovnic&malin, 1 banana z 2 dl jogurta
M2: čips s papriko (I don't care) + kava/Red bull
V: zelena solata + paprika+koruza + sok limone+ bučno olje
K: rižota z jurčki, bučkami
M1: "smoothie" iz pesti borovnic&malin, 1 banana z 2 dl jogurta
M2: čips s papriko (I don't care) + kava/Red bull
V: zelena solata + paprika+koruza + sok limone+ bučno olje
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.