ja najboljše je vse pomešati in meni spet naprtiti napad na debele in celulitaste.
1. rekla sem NEPRIMERNE kopalke na NEPRIMERNE postave. pardon moja, ampak tangice na debelo celulitasto rit so totalen NTW pa če ve še ne vem kako zagovarjate svobodo oblačenja. tudi bikini kopalke na konkekcijsko 46 ne grejo v račun, ker ima več jošk odkritih kot skritih. ali pa bele kopalke da se ji ja vse nepobrite dlake na pizdi vidijo (niti toliko ni da bi z britivico potegnila, če vidi kakšne kopalke ima). tako da prosim ne gnjavite s potapljaškimi opremami, čeprav bi kateri res to priporočala.
2. ja kavbojke niso ne zimsko in ne poletno oblačilo. ajdi purple naj ti bo, ker imaš izolacijo.

sem itak ciljala na tiste, ki ne nosijo žab iz same avšavosti pozimi, poleti pa iz istih razlogov ne kratkih hlač. in barbi obe veva, da švic zaradi športne aktivnosti ne opravičuje curkov švica izpod riti glupe babe, ki pri 35 stopinjah jadra okrog v kavbojkah. pa si še pozimi oblecite top namesto plašča z izgovorom da vsakega kdaj zebe in da se človek že enkrat ogreje in da itak njega zebe ne vas- kar nima nobene veze, še vedno je NTW. pol pa dajmo zapret to temo. itak se vsake toliko katera oglasi, da je vse dovoljeno. pa je verjetno še nobeden ni videl hoditi gole v soboto zvečer po topu. le zakaj?
3. dovolj o tem da jaz govorim, da si ne smete nič oblečt katere imate več kg. obleči se sebi in svoji postavi primerno. sem povedala že 100krat pa lahko še enkrat. moja najboljša prijateljica ima konfekcijsko 44/46 in tak stil, da dol padeš. zato vem, da se dobijo obleke, ki so moderne, ki so šik, ki ji pašejo, ki delajo njeni postavi uslugo. da lahko gre na morje kljub celulitu. da obstaja tudi kaj drugega razen kavbojk ali mini hotk v tej vročini. da bo delala na tem, da skrije pomanjkljivosti in povdari krasne dele, da ima tako dobro roko za make-up, kot redko katera amaterka, da ima frizuro ki ji paše tako hudo noro kot nobeni obični ženski tisti dolgi bedni lasje že 15 let iste barve in oblike. da je kratkolasa blondinka z ultra mega stilom in občutkom za kombiniranje in previsoko konfekcijsko številko. ker ima karizmo in ne joka o dietah vsak dan- zato je popolna. in ne ve, ki sprašujete kako začeti telovaditi, ki trdite da vam je mati narava vgradila celulit in je to normalno da ga imate, ki nimate časa za rekreacijo, ki vam baje ni prirojena ljubezen do športa, ki vam niso všeč vaše bele debele noge, ki ne znate skombinirat enega rahlo nenavadnega kosa ne da bi morale na treh forumih odpreti temo, ki vlečete križ čez vsak make up, ki imate "športno eleganten stil"

, ki enostavno ste totalno zakompleksane in nesamozavestne in potem je vsega kriva ena claire, ki se nekje pojavi in jo je treba postani gledat in tipa držat za roko 24/7 in zavijat z očmi, ker se čutite ogrožene. dajte odrast.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.