Aloha napisal/-a:Ni baš neka izjava, ampak men je blo smešn ...
NIA u temi "Katera oseba z foruma se vam zdi najbolj zanimiva" našteva najljubše, u masi ush pa mal pozab, kako je kšni "ime" in tko "odkrije" novo kozmo kuro, imenovano Yazzimen (ki je u resnici Yazmeen) .
Pa brez zamere, Nia.
ja sej sm vrjetno še kiro narobe prebrala, sploh če majo dougo ime use z malmi črkami..
Mi smo bli včeri s kolegi zuni, pa me spet zafrkavajo neki da kak si nism v Ameriki nobenga našla, pol pa reče en da nej grem kej v Anglijo pogledat, da mogoč je tam kej, in pol tak reče "mogoč bi ti bil pa princ Charles všeč", js pa nism dobr slišala ker je blo kr glasno, pa rečem "sm ti že 100x povedla da men črnci niso všeč" heh . Ful je smešno izpadlo.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
Boa napisal/-a:[Slabo] Nažrla sem se k svina in bom spet trebuh not tiščala met seksom kar bo privedlo do spučanja neprijetnih zvokov iz moje tamale
hahaha, sorry,sam men je smešn.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Sekhmet napisal/-a:zarad heksnšusa pa ne boste mogle obrnt glave, torej ne boste mogle videt nasada pomaranč, ki se bohoti v ogledalu, kjer bi mogla bit čvrsta, napeta in gladka ritka.
V temi premagani celulit. Temu sm se pa ornk nasmejala
How many years can some people exist before they're allowed to be free? The answer, my friend, is blowin' in the wind.
dons s fantom parkirava avto pa je biu lih moj fotr zuni..
pa začne fotr hvalt fantov avto kok je lep pa zglancan.. pa rečem: ja poglej kok je lep pa neč potoučen pa zriban pa odgnen pa zmajan.. pa še starejš je od tvojga!!
fotr: ja, ker ga ne voziš ti
Dons je pršu en tip na zaslišanje, pa je zgrešu sobo in je pač vprašu, kam mora it ... in mu sodelavka pove, da ena vrata naprej, pa tip gre vn pa koj nazaj pride ... in reče: Gospa, a grem lahko mal na stranišče? Mam prebavo z motnjam, pa bom mogoče mal zamudu ...