Haha, roka te je bolela od čohanja? Fuck kak jo boš razvadila

°PeeKaBoo° napisal/-a:^^Ne rečm, da so usi taki, ampak eni k mamo hrčke jih probavamo met čim manj cajta v kletki, pa jih imeti čim več časa zunaj..pa ja, itak da to ni isto kot da bi bli v svojem 'naravnem' okolju, samo se useen trudmo, da se majo čim boljš in da se ne počutjo kot ujetniki v kletki al pa nasploh ujetniki, ker niso 'divji'..
Boš vidla kako se Dodo razvadila, da je ful zunaj. Jaz sem isto delala, pa sem imela pol probleme, ker je vedno hotela zunaj biti in je rešetke ful grizla, da sem jo pol dala ven. Veš kako nadležno je še to? Damn! Samo kaj, če pa je bedno da ko sem doma, da bi jo imela v kletki. Ne?
Bulma napisal/-a:Veš kaj Noelia - jaz sem definitivno seznanjena s hrčki ful. Po moje ti nisi zadosti. Plus vsega hrčkom mora pasati da jih božamo itd. kajti če jim ne bi bi odšli vstran + meni se je dogajalo da je moja prejšnja hrčica spala na meni ko sem jo božala. Predvidevam da zaradi ugodja.
Sicer pa eh...saj te razumem kaj hočeš, samo s tem ne boš nič dosegla da se boš vsake toliko oglašala v temo in jo zamorila.
ud mačke vse se ne pustijo božat & psi tud ne, ampak to je pa useeno ok, če se jim vsiljujemo pa jih božamo, ker so 'tapravi' ljubljenčki?
Ampak potem greš lahko pisat tudi v temo o želvah, dihurčkih, morskih prašičkih, ribicah, ptičkih & papagajih, itd.