soplesalec na maturantskem plesu
smotkica_ napisal/-a:Hm...mene pa skos bolj zanima kako bomo v našem klasu kej plesal, ker nas pol ni hodil na vaje, se zanašamo, da se bomo naučili za zadnjih(ponavljalnih) vajah vse.
smem vprašat na kero šolo hodiš?
mah, jaz pa še vedno taaaaaaaaaaaako uživamna plesnih, da mi je vedno, ko on ne more prit tak hudo ... ampak se potem 100000000000000000000x odolži

mi je zaj kr hudo, da bo počasi maturanc in ne bo več najinega skupnega druženja ...

"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
- br0ken heart
- Komunikatorka
Jaz sem mela pa soplesalko
Namrec do zadnjega (zadnji dan) nisem vedla al bom sla sploh na maturanca al ne in pol je blo treba takoj najt nekaj za oblect pa to.. Pa ni blo casa zaj iskat nekega plesalca (ceprav se jih zaj spomnim kr nekaj ki bi takrat bli primerni
).. Tak da sem kao plesala kr z eno sosolko ki ni mela soplesalca. Pa sma oni uvodni del odplesale, pol pa ble glavne pri sanku 

Hello, 911. I''m on fire!
bambina x napisal/-a:smotkica_ napisal/-a:Hm...mene pa skos bolj zanima kako bomo v našem klasu kej plesal, ker nas pol ni hodil na vaje, se zanašamo, da se bomo naučili za zadnjih(ponavljalnih) vajah vse.
smem vprašat na kero šolo hodiš?
mah, jaz pa še vedno taaaaaaaaaaaako uživamna plesnih, da mi je vedno, ko on ne more prit tak hudo ... ampak se potem 100000000000000000000x odolži![]()
mi je zaj kr hudo, da bo počasi maturanc in ne bo več najinega skupnega druženja ...
Am...hodim na eko. gim., zakaj?

...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
*~Liesl~* napisal/-a:A kdo ve, če mata VEDNO po dve šoli naenkrat vaje plesne vaje za maturanca? V našm razredu je 19 punc in le 8 fantov tko da bo konkurenca kr huda... si bo treba soplesalca vrjetn kr kje drugje poiskat.
to je stvar šole in plesne šole.
mi smo imeli samo spoznavnega z drugo šolo, maturantski bo pa samo od naše šole - pač maš plesalca od drugot.
na eni šoli je pa ravnatelj prepovedal spoznavni večer z drugo šolo, češ da se naj razredi med seboj spoznajo, brez vmesšavanja drugih. ampak je premalo fantov na tisti šoli in so vseeno mogle punce iskat fante okoli. tukaj pa se pojavi problem, če si nesamozavestna punca in nimaš veliko kolegov. lahko te pa kolegi pustijo na cedilu, kot so mene ... ampak upam, da mate druge manj krompirja kot ga mam jaz

"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
Jst mam maturanca ta petek (14.3)
plešem s sošolcom,se že veselim.. Sam robček mu morm it dons naredit, pa morm si štumfe kupit
Maturantska obleka pa zgleda tkole:
http://shrani.si/f/23/W6/2PY7MBP3/obleka.jpg
I like it
plešem s sošolcom,se že veselim.. Sam robček mu morm it dons naredit, pa morm si štumfe kupit

Maturantska obleka pa zgleda tkole:
http://shrani.si/f/23/W6/2PY7MBP3/obleka.jpg
I like it