Likalniki za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
miss missy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a miss missy »

saarah napisal/-a:keri so kej zaščitni balzami za lase pred likanjem?a mislte da tale k smo se pogovarjale od l'oreala,da je sploh za pred likanjem?

Sm prebrala navodila za uporabo... ko si lase posušiš naneseš ta balzam na lase in pol si lase zlikaš. balzam pomaga, da ostanejo lasje bol ukroteni, svilnati in zaščiti pred vročino z likalnika. pa še dišijo. ga pa uporabiš samo takrat ko si jih likaš in v kombinaciji s fenom (najprej fen, pol likalnik).
The key is, never stop doing what you love!
Uporabniški avatar
Zvezdica16
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvezdica16 »

ja men pomaga, ful, res je fajn; pa učas k se mi lase kej tko čudn zavihajo, pa si jih glih nočm skos likat, pol si sam ta balzam dam, pa se mi lepo ukrotijo. je pa res, da mam js po naravi ravne lase
Najlepših stvari se ne da videti, čutiti jih moramo s srcem Lupčka vsem! ***
~škratk štunfk~
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: življenje..
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ~škratk štunfk~ »

am ...jst sm prvo kupla en fen/likalnik...pa mau zrauna lase...sam ne preveč..pol pa še enga za 6.000 od philipsa...pa nism zadovolna...tko da mogoče si bom kupla kkšnga nouga...profesionalnga... :D

ps-->moj prvi komentar :D
Uporabniški avatar
saarah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a saarah »

miss missy napisal/-a:Sm prebrala navodila za uporabo... ko si lase posušiš naneseš ta balzam na lase in pol si lase zlikaš. balzam pomaga, da ostanejo lasje bol ukroteni, svilnati in zaščiti pred vročino z likalnika. pa še dišijo. ga pa uporabiš samo takrat ko si jih likaš in v kombinaciji s fenom (najprej fen, pol likalnik).

hvala! sj full fajn vse in to,sam jz bi kakšnehga,k je prou samo za zaščito pred likalnikom :? ,zdj ne vem,a kompliciram,sam tko pač je :oops: .
Pa full mi gre na žiuce,ko si jih zlima in grem isti/nasledni da vn in kej dežuje,al pa rosi al pa da je tako 'mokro' ozračje,ker se mi lasje tko kr mal napihnejo,če veš kaj mislm-vlaga not pride,in men to full mori,ker niso več tko gladki,kokr naj bi bli.
Zdj pa najdt kkšn tak balzam,k je še proti vlagi(sj veste kaj mislm)je pa spet hudič :x
Uporabniški avatar
Mojca82
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mojca82 »

Prav za likanje je full dober od TIGI-ja Bed Head Fashionista Iron Safe...pa se full disi...njamiiii
miss missy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a miss missy »

Al pa baje od Dove-temno modra flaška. Sam ne vem kje pri nas ga imajo, ker je bla reklama včer na nemški tv.
The key is, never stop doing what you love!
_BiNcA_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _BiNcA_ »

a ma kdo slučajn tist likalnik k ga zdj ful reklamirajo na TV3..yoy neb wedla imena:/....mislm tko ful kažejo kako ga uporablajo v salonu itd. weste o čem govorim no če ma kera nj odpiše o tem kok je zadovolna!!lp
Uporabniški avatar
BuCHa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a BuCHa »

to je od Babylissa se mi zdi. js mam prblizn tazga, men je dost uredu
Uporabniški avatar
saarah
Komunikatorka
Komunikatorka

noup,kokr jz vem ni od babylissa,edin,če majo reklamirajo 2 likalnika....!!!!
fishi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a fishi »

ej zakaj si pa sploh ikate lase? mislm ok, za ksno priloznost ze, sam drgac se pa men zdi to cist brezveze, k sj se itak vid da so lasje zlikani in ni nc naravno za vidt
keep on smiling:)
Uporabniški avatar
saarah
Komunikatorka
Komunikatorka

ja mislm pr men se glih tko vid,kt pr eni k ma naravno ravne lase,tko,da dvomm,da se vid da so zlikani :eek: pol bi mel tričetrt punc k majo že tko ravne,umetn vidz.
Likam pa zato,k se pol full bolš počutm,vsj kkšna frizura se mi vid(če mam resice,stopnice),ker,če mam skodrane je nč od nč,edin polet je fajn...tko,da si jih jz likam od septembra-maja,vmes pa pač ne :? :)
žblj
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a žblj »

Joj česa vse se eni ne boste spomnl ... :roll: Ja valda, lasem se že na 3 kilometre vid, da so zlikani ... :irre: Zakaj se likamo? Zato, ker hočmo mal spremembe in nam nekaterim pač kodri niso všeč.

Saarah: A nimaš pol nč uničenih las, če si jih skor cel let likaš? Jst bi si jih skos, sam že zdej mam bolj boge laske, kaj bi šele blo pol ... :?
Uporabniški avatar
saarah
Komunikatorka
Komunikatorka

am....pa niti ne-mam doma 100 balzamov pa je :D ,ma ne hecam se-veš kako je-špice so malo bolj,pa se jih pač hodi strižt :? ,drgač pa si jih likam 2 leti in ne že full let(čeprou je najbrž kteri tud 2 leti dolg :oops: )
žblj
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a žblj »

Ja verjetn maš ful močen las ... Jst mam sicer FUL las, sam so taki čist tenki in svilenkasti, tko da je likalnik smrt za njih. To poletje sem si jih likala mal več, tko enkrat na teden, pa mam zdej čiiist boge, bi si jih mogla ene 15 cm ostrižt. :(

Katere balzame al pa maske pa priporočaš?
Uporabniški avatar
saarah
Komunikatorka
Komunikatorka

a si blondinka? blondinke majo največ las od vseh barvnih tipov ampak zraven tudi najbolj tanke(če pa so lasje skodrani po naravi,se ta tankost še podvoji) :oops: sem brala 1krat zase,pa sm si zapomnla.
Jz mam kr serum za konice,k ga kdaj pa kdaj na vsake tok uporabljam tud po celi dolžini las,drugače pa zdaj uporabljam od gliss kura tisto rumeno zlato kemo na potisk k ma not neke rumene delce(prah) in blond lasem doda lesk-je fajn,pa full diši.
Prav posebi za likat pa še nimam.Le en kup gliss kuru podobnih balzamov mam(gliss kur hair repair,gliss kur kokos,gliss kur ....)
Pa dajem si olivno olje na lase za čez noč.
Odgovori