najboljši prvi pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

V bistvu lahko ogovarjaš ženske na dva načina.

1. S pick-up frazami, ki so zlajnane, da glava boli, pa ženska jih je že 1000-krat slišala, je pa tudi res, da pri marsikateri delujejo.

2. Tako, da si iskren. Vidiš lepo žensko, hočeš do nje, ti je nerodno? Pojdi do nje, pa ji povej, da ti je nerodno. Recimo, kaj bi bilo narobe z izjavo "Veš, sem te opazil, sej mi je malo nerodno, ampak..."?

Prvi način je bolj "v modi", drugi pa bolj iskren. Pri drugem se bolj izpostaviš in bolj te bo bolelo, če boš zavrnjen, saj boš ti dejansko ti.

Namreč tipi pri pecanju koristimo neke zlajnane fraze zato, ker je lažje požreti "ni ji bilo všeč, kar sem rekel", kot pa "tak kot sem, ji nisem všeč".
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a brandibelle »

En kolega je enkat reku...
"jz ga fuknem na mizo pol pa tiste k ostanejo so moje za tist vecer" :lol:
GnilaLimona
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a GnilaLimona »

brandibelle napisal/-a:En kolega je enkat reku...
"jz ga fuknem na mizo pol pa tiste k ostanejo so moje za tist vecer" :lol:

:D :lol: :zustimm:
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Gremo s kolegi v diskoteko, in ker nismo imeli denarja..so se ga napili pred diskoteko, in to tako da niso mogli vec hoditi. Pride kolega v diskoteko, takoj cez vrata..se ustavi, pokaze s prstom naokoli in se zadere: " Ta grda je moja!!" :lol:
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

To je sanjski kolega :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
FTad
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a FTad »

Džeki napisal/-a:
2. Tako, da si iskren. Vidiš lepo žensko, hočeš do nje, ti je nerodno? Pojdi do nje, pa ji povej, da ti je nerodno. Recimo, kaj bi bilo narobe z izjavo "Veš, sem te opazil, sej mi je malo nerodno, ampak..."?

jst ne bi uporabil besede nerodno.

najbolj enostavno je reči: "čau, sem te opazil pa sem te enostavno moral prit pozdravit"

pol se pa npr predstaviš al pa nekaj....

sm že večkrat uporabil...pri enih je užgalo pri drugih pač ne....
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

^^se strinjam, ne govort, da ti je nerodno. Ne se delat nesamozavestnega, al pa kazat da si, k to ne pali...kej vpraši, kej komentiri, bod prijazen, vpraši jo za vžigalnik, postav se zraven nje, pa se mal butni vanjo, bog ne dej kakšne vulgarne fore, preden se prepričaš, da se ji zdijo smešne :D

Pa če hočeš pecat bejbo, ne da te je ona prej vsaj malo opazila, so ful manjše možnosti, da boš mel srečo. Vsaj mal stoj zraven nje, da te bo videla, da si jo oapzil.

Pa punca sem, tko da me mogoče ni treba upoštevat hehehehhe...mogoče nej raj kakšen tip pove.
Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a she-devil »

meni pa bi bilo všeč, če bi rekel, da mu je nerodno hehe :P tako sweet bi mi delovalo. daleč od tega, da bi mislila da je nesamozavesten, ampak tako kot je džeki rekel - iskren. Sicer pa so zame najboljši pristopi povsem preprosti - brez sfejkane samozavesti in pick up lines. Enostavno prideš, se predstaviš in poveš lepo zakaj si pristopil. To naredi pri meni večji vtis, ker se mi zdi, da je vedno manj tega..
Breakfast is my religion! (The Mask)
Uporabniški avatar
FTad
Sramežljivka
Sramežljivka

Zvoncica napisal/-a:Pa punca sem, tko da me mogoče ni treba upoštevat hehehehhe...mogoče nej raj kakšen tip pove.

točno tako

Zvoncica napisal/-a: vpraši jo za vžigalnik, postav se zraven nje, pa se mal butni vanjo.

tukaj si zdaj opisala najbolj lame in klišejevske "pristope"

Zvoncica napisal/-a:
Pa če hočeš pecat bejbo, ne da te je ona prej vsaj malo opazila, so ful manjše možnosti, da boš mel srečo. Vsaj mal stoj zraven nje, da te bo videla, da si jo oapzil.

ja pa kaj še :S Nima veze, če te prej opazi ali ne. Če boš ti tam zravn nje stal ves živčen (v večini primerov), se bo to začutilo oz bo to tudi ona. Ona bo že videla, da si jo opazil, ko boš pristopil do nje!

je isti efekt, kot takrat, ko oklevaš na pomolu, da bi skočil v morje pa je voda malo hladnejša. Dlje ko oklevaš, manj je verjetnosti, da boš nazadnje sploh pristopil do nje.

she-devil napisal/-a:Sicer pa so zame najboljši pristopi povsem preprosti - brez sfejkane samozavesti in pick up lines. Enostavno prideš, se predstaviš in poveš lepo zakaj si pristopil. To naredi pri meni večji vtis, ker se mi zdi, da je vedno manj tega..

točno ja, zakaj bi z ovinkarjenjem izgubljal čas. Pa še takoj veš, pri čem si
Uporabniški avatar
Mr. Simpaticus
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Mr. Simpaticus »

Ta zadnja k sm jo jz slišu je bla, da ji rečeš če ma gradbeno dovoljenje?
In ker vsaka ponavad reče da ne, ji rečeš da pol jo boš pa podru :D
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Žuža* »

FTad napisal/-a:
Zvoncica napisal/-a:

ja pa kaj še :S Nima veze, če te prej opazi ali ne. Če boš ti tam zravn nje stal ves živčen (v večini primerov), se bo to začutilo oz bo to tudi ona. Ona bo že videla, da si jo opazil, ko boš pristopil.

Se strinjam z Zvoncico. Mislim, vedno je bolje nekako opozoriti na svoj obstoj in dati punci vedeti,da si jo opazil PREDEN dejansko pristopiš. Tako ji daš nek čas, da se "pripravi", da sploh ve da je pritegnila nekogaršnjo pozornost. Če jo kar naenkrat nekaj napade se zna zgoditi da se odzove drugače (bolj negativno), kot bi se, če bi ta "napad" pričakovala.

Pa tudi za tipa je super, da vidi, če punca vrne kak pogled ipd. - torej če ima smisel pristopiti.
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a shinee »

she-devil napisal/-a:meni pa bi bilo všeč, če bi rekel, da mu je nerodno hehe :P tako sweet bi mi delovalo. daleč od tega, da bi mislila da je nesamozavesten, ampak tako kot je džeki rekel - iskren. Sicer pa so zame najboljši pristopi povsem preprosti - brez sfejkane samozavesti in pick up lines. Enostavno prideš, se predstaviš in poveš lepo zakaj si pristopil. To naredi pri meni večji vtis, ker se mi zdi, da je vedno manj tega..

:top: :top: :top:
3x ja in greš v naslednji krog.
Uporabniški avatar
FTad
Sramežljivka
Sramežljivka

*Žuža* napisal/-a:Se strinjam z Zvoncico. Mislim, vedno je bolje nekako opozoriti na svoj obstoj in dati punci vedeti,da si jo opazil PREDEN dejansko pristopiš. Tako ji daš nek čas, da se "pripravi", da sploh ve da je pritegnila nekogaršnjo pozornost. Če jo kar naenkrat nekaj napade se zna zgoditi da se odzove drugače (bolj negativno), kot bi se, če bi ta "napad" pričakovala.

Pa tudi za tipa je super, da vidi, če punca vrne kak pogled ipd. - torej če ima smisel pristopiti.

Hja mogoče že. Samo, a se pravi, naj bi potem jaz najprej nekaj časa vzporedno z njo hodil po pločniku (če bi se pač sprehajala), pa jo potem ogovoril?

To bi blo creepy.

Sicer pa sploh ne bi bilo nujno, da bi ga opazila. Govorim sedaj za day time in ne situacije, ko so diskači in podobno.

Moraš upoštevat, da tudi če ti stojiš zraven punce, te je lahko samo pogledala in te ni niti registrirala, ker je itak v svojih mislih. Lahko, da razmišlja o tem, kaj bo jedla za kosilo, koliko časa ima še do faxa ipd.

V vsakem primeru jo, če jo ogovoriš, jo prekineš iz dnevne rutine in ja, tako kot si rekla, jo lahko malo "prestrašiš", pa ne v negativnem smislu ampak bolj presenetiš, če ni pričakovala, da jo bo ogovoril neznanec sredi belega dneva.

Zato je pa na fantu potem, kako spelje zadevo takoj potem, ko jo ogovori.

Ker ne moreš pričakovat, da bo pa takoj odzivna. Lahko da ji bo preveč nerodno sploh kaj odgovoriti, lahko pa tudi ne.

Pa tudi, če te skensla, deep down ji je vseeno prijalo, da jo je nekdo ogovoril na tak način (torej če je skulirano fant pristopil do nje).
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

glih v petek, k sm šla v trgovino, pa nazaj peš mimo študentskih domov, s kapuco na glavi, k je pihalo, v trenirki, gledam v tla in tam kr en mulo me začne pozdravljat, pa da če bi šla jst kdaj na kako pijačo...
bil je res bogi, tm v nekih prevelikih cunjah, brez bunde in vsaj ene 5 let mlajši... ker je to v Slo res creepy, da se začne kr en tko s tabo pogovarjat, sm bla tiho in šla naprej in pol je šel za mano in hodu zraven mene, kar je blo še bolj creepy in sm se začela dret, naj me neha zasledovat. pol je pa reku, da sej ni nč naredu in da nej grem v pizdo materno.
deep down sm se pol sekirala, da si ni šou rezat žile, ker se mi je res zasmilu.
Odgovori