Sex na javnem mestu?
Sam.., jz si ne predstavljam, kako bi blo, če bi recimo v kinu sexala, kjer je še nekaj ljudi okrog. Mene full moti, če recimo sestra pride domov in prižge luč na hodniku, medtem, ko midva sexava.. V trenutku sem tiho in čakam, da bo zaprla vrata. Moti me, če zvoni telefon, če pes laja, če je muska prenaglas, če se sliši kakšne druge glasove, ki niso najini ipd.. Kaj šele, da bi nekdo gledal, opazoval, se smejal, kazal name ali kaj podobnega, ko bi sexala. Pa sej to pa res ne rajca.. Ali pač? 

Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Sej to ni zanemarljiv problem. Eni ste, brez zamere, kot psi, ki se naskakujejo za vsakim vogalom, ker pač ne morejo bremzat svojih živalskih nagonov. Sej je lepo imet željo po seksu, ampak pretiravanje je pa neolikano, ignorantsko in nezrelo.
Kateri od vas bi bilo všeč, če bi folk seksal naslonjen na vaš avto, na grobu vaše babice ali na klopci v garderobi, kamor boste vi čez par minut odložile torbico?
Sej si ne delam utvar, da bo ta post komu odprl oči, samo hotela sem povedat, da ste eni totalni gnus od ljudi.
Kateri od vas bi bilo všeč, če bi folk seksal naslonjen na vaš avto, na grobu vaše babice ali na klopci v garderobi, kamor boste vi čez par minut odložile torbico?
Sej si ne delam utvar, da bo ta post komu odprl oči, samo hotela sem povedat, da ste eni totalni gnus od ljudi.