Jst ne bi šla za dva tedna v kak hotel, čeprav take možnosti izbere velika večina parov - veliko raje za mesec dni z ruzaki recimo po Skandinaviji ali kaj podobnega.... Se mi zdi škoda denarja za razne Turčije, Malte, Djerbe ipd.
E una vita sola non pu bastare, per dimenticare una storia che vale, dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Jaz bi pa ful sla recimo na Irsko v kako romanticno vasico in bi uzivala 100/h. To ne pomeni, da bi cele dneve samo polezavala ampak si tud pogledala zanimive stvari..
Druga moznost pa je so se vedno Maldivi in podobno
Defenitivno na morje...kakšnih Maldivov se ne bi branla al pa mogoče Nova Zelandija. No ja, bomo vidl čez ene par let. Na koncu bom pa pristala nekje ob Jadranskem morju
Midva bi šla pa v NY za 14 dni. Nikamor počivat, ampak raziskovat, se razvajat v fancy restavracije...Absolutno bi mi s tem, če bi šla tja uresničil moje sanje, tako da... še malo...
amerika da bi skupaj celo prepotovala. od osamljenih plaž do osveljenih velemest. na koncu bi se pa ustavila v kakšnem manjšem romantičnem mestecu na nadmorski višini 1000 m, najela leseno hišico na hribčku in en teden preživela v postelji ob kaminu, jedla jadoge in pila šampanjec.
odvisno od moza, pa mene takrt k se bom procila 1. sla bi na krizarjenje po svetu, al pa na Antarktiko..pac raziskovat okoli 2. na en otoček bogu za hrbtom u hisico sredi morja lezat in delat nic