blondygirl napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:On je že sam sebe dovolj izpostavljal, ko so ga drugi pa je bila še pika na i. Človek ne deluje kot da bi imel ravno najbolj čiste posle...
pa kako lahko sklepas to po gvoricah drugih? to kar drugi govorijo ni nujno,da je res ves?
jaz sem tudi nekaj časa nazaj brala intervju z njim in moram rečt, da mi je človek na mestu ne glede na govorice, ki so po večji meri škodoželne, saj vemo kakšni smo Slovenci. Naj sosedu krava crkne! In vso to natolcevanje, kdo je koga pretepal, kako je un v Avstralijo šel pa ne vem kaj še vse, je men smešno. Naj mu dokažejo kaj, pa ne rečt, da se ne da nič.
Rajko je od 14 leta sam, saj ga je mama zapustila, oče pa ga je poslal v službo, saj je pustil šolo. Če se človek znajde v življenju in ima sedaj to kar ima, potem svaka mu čast. Prav tako Mirko Tuš, on je isto uspel s svojo idejo o trgovini, ki jo je kasneje odprl še tu pa tam in evo, veriga trgovin.
Je pa tako, da mediji ZELOOOOOOOO radi napihujejo stvari, samo da se nekaj dogaja.