Yazmeen napisal/-a:Jst v živo nobenga, razn prek msn-ja in sicer: lolitaa, tjaskaaa, jochie, jowko, bucka81, mermaid, lejla86, renatka...a še kdo ? Pomojem ne.
Yazmeen napisal/-a:Jst v živo nobenga, razn prek msn-ja in sicer: lolitaa, tjaskaaa, jochie, jowko, bucka81, mermaid, lejla86, renatka...a še kdo ? Pomojem ne.
Jst pa poznam tjaskooo in to dobr (moja bf), drgač pa sm spoznala k sm šla na zakyntos slučajno eno saro k je gor mislm da ma sarchy nick..ne sodeluje velik tuki..em pa -rožca- (to sm nedoug nazaj pogruntala..bivša sošolka..ful uredu punca ) pa Simono eno k je na isto sql hodila sam ne vem nicka z glave zdele ..//prek zasebca sm pa velik pretežila jagodki85, pa še kr neki jih je takih..da sm namenila kako sporočilce..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Aaa, kr Sugar baby sm pozabla pa poznam še linnko* (mislm, da sm si prou zapomnla nick), sam prej nism mela pojma, kakšn nick ma, pa poznam še eno iz tuki, sam njenga nicka pa ne poznam. Tko, to pa mislm, da je vse.
Koj, k sm vidla tvoj nick, sm se spomnla, da tebe pa tud poznam, pa ursziko tud ja ... pa hrikca al kaj že je, tud. Ah, spomin me mal daje, ne mi zamert
...js poznam sam *_lunco_* v živo,kr ssma sošolke, prjatlce in sosede ...drgač pa paty, sam ona nč ne piše, sam bere , pa je moja sošolka...
....prek zs pa msn pa eno majo, tessie iz mb, pa mojco...sam ne vem kake nicke majo gor...