Najprej lep pozdrav vsem na forumu

prebrala sm vse kar ste napisala in zvedla marsikaj novga

S kolegico naj bi šle drug let, al pa še mal kasnej, da se nam nabere mal keša da boma lahka si dala duška

Šle bi za dva tedna,..in sam že zdj gledale ka bi si vse ogledale, in sicer:
-Statue of Liberty
-Empire State Building
-Central Park
-New york public library
-The rockeffeller center
-St. Patrick's Cathedral
-New York Stock Exchange
-Times Square
-ground zero
-intrepid museum
-american museum of natural history
-brooklny bridge
-police museum
-apple store
-Grand Central Terminal
-Toys'r'us na Times Square
-Tom's diner
-Madame Tussauds
-Flatiron Building
-verjetn tut chinatown pa little italy
-pa kak bejzbol pa to sam to je baje kr mal dlje oddaljen od mesta
zdj me pa zanima,..če bo za zgornje stvari ki sem jih napisala 2tedna dost al še premal?

) pa glede kovčkov me najbolj zanima,.mislm da obstaja kar velka verjetno da bo sam en kovček premal,..tk da kk je pol to naret za nazaj s kovčkom..morš pol na letališču nazaj grede povedat da maš 2, res nimam pojma... al je najboljše da grem kr tja že u 2 kovčkoma,.enga že kr pripravljenga na šoping,spominke... druga stvar ki me zanima tud glede kovčkov xD da pol mamo tulk stvari pa da preseežma limit,..kje pol ta presežek plačaš..mi2 bi verjetno tk šle ljubljana-zurich-new york..tk da bi enkrat prestopale..kk morš pol to plačat..ko prideš v zurich pa še pol v slo. plačaš presežek al lohk plačaš kr doma za nazaj še? kulk kovčkov pa lohk maš sploh zravn, a je omejeno to kej? da rečmo grem tja z 2,..pol pa si tm še enga kupim, bo kej narobe na letališč..al ne.
jooj čist sm se razpisala..sm bi bla pa res rada pripravljena ko bom šla s kolegico da ne bom pol tazadn dan zvedla kake stvari še

hvala za odgovore