Držanje za roke

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
netline
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a netline »

Seveda se je čisto fajn držati za roke. Včasih pa človeku prav zapaše, da bi hodil samostojno in ko sem to povedal punci, je takoj priletelo vprašanje: "Kaj me nimaš več rad?!?!" Ja halo, a lahko malo svobode, prosim.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Pri meni je pač tak, da najraje vidim, da se za roke ne držim. Za roke primem tipa ali kolega, če sem v neki gužvi, pa da lahko zalutam kam, drugače pa nimam navade, da bi se držala z nekom za roke.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Mi2 sva glede držanja rok kot dva magneta. Čim stopiva iz avta recimo se že iščejo najine roke. Se mi zdi, da če se ne drživa za roke (to je zelooo redko), mi kar nekaj manjka. Drugače pa se s kom drugim (mamico, atijem, bratom) primem za roko, če sem v kaki gužvi, da ne izgubimo stika in kdo ne zaide :) .
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Ja, se držim za roke, ne pa vedno, pousod in za usako ceno ...

Eni so pa totalno zalimani skp in u kšni gužvi morš prou okol njih hodt, kr ne, se ne morjo spustit za tisto sekundo pa pou, da prideš ti mem :? . To mi je celo preseravanje. Pa držanje za roke na najbl nemogočih mestih in u nemogočih situacijah mi je tut neumnost. Ljubezen ne bo spuhtela, če mal spustiš njegove rokce, da svobodno opletajo okol ...
Sej če se ne dotikaš 24/7 še ne pomen, da maš partnerja kej mnj rad.
Js sm še vedno oseba zase, on zase, nisva dve polovici, k ena brez druge ne obstajata.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
BlackMagicWoman
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Somewhere over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a BlackMagicWoman »

Meni se je ful dobro držat za roke. Se mi zdi da je to znak da je že zaseden, da se imava rada, da sva skupaj in včasih se mi prav fajn zdi ko gledam zavistne poglede punc :D Sem pa vedno na desni strani in ga držim z levo roko, ker imam ponavadi na desni strani torbico. Pa tudi navadila sva se tako in če sem slučajno znajdem na levi strani, se hitro zamenjava ;D
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

~NIA~ napisal/-a:men je vseen na keri stran hodm če se s fantom držim za roko..
če pa grem z nekom drugim, s katerim se ne držim za roko, pa morm nujno bit na njegovi levi strani, čene sploh neznam hodit

Jaz pa ravno na desni moram bit, sicer me moti... :D Ne vem zakaj, pač nek občutek (ne)orientacije.
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Midva se tud velik drživa za roke...ampak ni pa to zdej neki, kar bi mogla počet...drživa se pač, kadar nama paše...
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 16:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Jaz si sploh ne predstavljam da bi bila lahko ženska na moji levi? :gruebel: No go...razen, če je samo frendica :)
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Hmmm, zakaj ne?
In kaj če ona inzistira, da "ne more, ne zna, ni sposobna, noče" hodt na desni, kako se pol to rešuje? :D
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Kaj se ti oglašaš...ti itak hodiš po desni strani :lach: :gruebel:

če bi vztrajala...uuujjjuuujjjjuuujjjj :irre: Pa kaj jaz vem ej...ni še do tega prišlo do sedaj...ali pa je pa nisem opazil...ampak a-a prav ne predstavljam si :nixweiss:

mah...če bi ji ful pomenilo bi pač hodila po levi strani kaj...če ji to toliko pomeni da dobi tresavico in paranojo...bolje to kakor da mi potem tam psihira pa joka pa se po tleh meče :rofl:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

men je drgač držanje za roke ne neki najbol oboevanega, mogoč sm dobla odpor do tega, kr se je bivši skoz hoto.
Zadnjič spremenil mulatto_f, dne 17. Okt. 2008 10:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Love RD

Neprebrana objava Napisal/-a Punchee »

Jst mam tud ta kompleks da sploh ne znam hodit po njegovi levi & pol k pridem na levo vedno mu rečem da se morm preložit na desno pa se mi vedno sam smeje :) Sicer se pa tud mi dva rada drživa za rokce, ne prou vedno ampak most of the time :) pa tudi objeta mi je lepo hodit sam poleti zna bit kr fajn toplo. : )
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Meni je ful lepo in fajn, da se dva, ki sta par držita za rokice. Fulll je lepo, ko vidiš kak starejši par, pa se držita za rokice. :)
CoreySteel
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Slovenija

Neprebrana objava Napisal/-a CoreySteel »

Jest sm ponavadi na levi, sem se že čist tko navadu.
Mi pa moja vedno neki čudn roko krivi, tko da me po eno urnem sprehodu že zapestje boli :P
Odgovori