Držanje za roke
- small_star
- Kofetarica
- Kraj: made & heaven
Mi2 sva glede držanja rok kot dva magneta. Čim stopiva iz avta recimo se že iščejo najine roke. Se mi zdi, da če se ne drživa za roke (to je zelooo redko), mi kar nekaj manjka. Drugače pa se s kom drugim (mamico, atijem, bratom) primem za roko, če sem v kaki gužvi, da ne izgubimo stika in kdo ne zaide
.

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Ja, se držim za roke, ne pa vedno, pousod in za usako ceno ...
Eni so pa totalno zalimani skp in u kšni gužvi morš prou okol njih hodt, kr ne, se ne morjo spustit za tisto sekundo pa pou, da prideš ti mem
. To mi je celo preseravanje. Pa držanje za roke na najbl nemogočih mestih in u nemogočih situacijah mi je tut neumnost. Ljubezen ne bo spuhtela, če mal spustiš njegove rokce, da svobodno opletajo okol ...
Sej če se ne dotikaš 24/7 še ne pomen, da maš partnerja kej mnj rad.
Js sm še vedno oseba zase, on zase, nisva dve polovici, k ena brez druge ne obstajata.
Eni so pa totalno zalimani skp in u kšni gužvi morš prou okol njih hodt, kr ne, se ne morjo spustit za tisto sekundo pa pou, da prideš ti mem

Sej če se ne dotikaš 24/7 še ne pomen, da maš partnerja kej mnj rad.
Js sm še vedno oseba zase, on zase, nisva dve polovici, k ena brez druge ne obstajata.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- BlackMagicWoman
- Komunikatorka
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
Meni se je ful dobro držat za roke. Se mi zdi da je to znak da je že zaseden, da se imava rada, da sva skupaj in včasih se mi prav fajn zdi ko gledam zavistne poglede punc
Sem pa vedno na desni strani in ga držim z levo roko, ker imam ponavadi na desni strani torbico. Pa tudi navadila sva se tako in če sem slučajno znajdem na levi strani, se hitro zamenjava 

-
- Cosmopsiho
-
- Kofetarica
- Kraj: LJuBLjaNa
Kaj se ti oglašaš...ti itak hodiš po desni strani
če bi vztrajala...uuujjjuuujjjjuuujjjj
Pa kaj jaz vem ej...ni še do tega prišlo do sedaj...ali pa je pa nisem opazil...ampak a-a prav ne predstavljam si
mah...če bi ji ful pomenilo bi pač hodila po levi strani kaj...če ji to toliko pomeni da dobi tresavico in paranojo...bolje to kakor da mi potem tam psihira pa joka pa se po tleh meče

če bi vztrajala...uuujjjuuujjjjuuujjjj

mah...če bi ji ful pomenilo bi pač hodila po levi strani kaj...če ji to toliko pomeni da dobi tresavico in paranojo...bolje to kakor da mi potem tam psihira pa joka pa se po tleh meče

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Jst mam tud ta kompleks da sploh ne znam hodit po njegovi levi & pol k pridem na levo vedno mu rečem da se morm preložit na desno pa se mi vedno sam smeje
Sicer se pa tud mi dva rada drživa za rokce, ne prou vedno ampak most of the time
pa tudi objeta mi je lepo hodit sam poleti zna bit kr fajn toplo. : )

I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
-
- Komunikatorka
- Kraj: Štajerski konec
-
- Komunikatorka
- Kraj: Slovenija