Fant me noče zadovoljevati oralno

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Sweet Princess napisal/-a:Seveda mora biti oralc obojestranski! Ne poznam tipa ki ne bi maral lizat muce...

Js pa poznam ene par takih - čudaki! :D Edn izmed njih je tud moj bivši (hvala bogu da je bivši, s takim se zdej sploh ubadala več ne bi :lach:).
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Pri nama pa nobenemu ni všeč,oziroma je tako: on bi lizal,pa meni ne paše, jaz bi fafala pa njemu ne paše.
Tako da sva to rešila tako,da oralnega seksa sploh ne izvajava....Zato se pa drugim področjem posvečava,pa nama nič ne manjka.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

Smetka_ napisal/-a:Pri nama pa nobenemu ni všeč,oziroma je tako: on bi lizal,pa meni ne paše, jaz bi fafala pa njemu ne paše.
Tako da sva to rešila tako,da oralnega seksa sploh ne izvajava....Zato se pa drugim področjem posvečava,pa nama nič ne manjka.

prav ne paše vama al vama ne paše način, kako to izvajata? ker v tem primeru se nebi blo slabo pogovort, sej noben kr takoj ne ugotovi kaj partnerju paše, in če se ne ugotovi s prakso, se lahko s pogovorom. se mi zdi da v zvezi nikol ni dobr pustit stvari stat, ne glede na to za kaj gre... ponavadi slej ko prej pride vn in je treba ukrepat
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Kar se tiče neprijetnega okusa pi*ke.
Saj sploh ne vem, kaj je mislila s tem čisto točno :? .
Vsaka pi*ka ima svoj vonj in svoj okus. Če greš pod tuš in če uporabljaš intimno milo, ki vonj malo omili, ne vem, zakaj bi tip rekel, da je pi*ka neprijetnega okusa.
Če prakticirata oralni sex več ur po tušu, razumem, zakaj to govori.
Drugače pa... Če ime pi*ka res moteč okus ali vonj, je to lahko tudi posledica ali kakšne bakterije ali pa vnetja...
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a leoncinha »

Jst priporočam intimno milo Boinsen. Men je ful dobro pa še zlo dobr diši. Tko da- če ga redno uporabljaš, ne bi smela met problemov z vonjem.
V skrajnem primeru so pa res mogoča kakšna vnetja... :?
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

punkie_ napisal/-a:
prav ne paše vama al vama ne paše način, kako to izvajata? ker v tem primeru se nebi blo slabo pogovort, sej noben kr takoj ne ugotovi kaj partnerju paše, in če se ne ugotovi s prakso, se lahko s pogovorom. se mi zdi da v zvezi nikol ni dobr pustit stvari stat, ne glede na to za kaj gre... ponavadi slej ko prej pride vn in je treba ukrepat

Prav ne paše nama. Jaz nikoli nisem v oralnem seksu uživala,tudi z bivšimi ne. On pa prav tako ne z bivšimi puncami. To ni nič kar bi "stalo"...To je tako kot nekaterim analno ne paše.
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a veronika_ »

,,..
Zadnjič spremenil veronika_, dne 23. Feb. 2011 1:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Eni moji kolegici tudi ful ni pasalo...pol je pa spoznala zdajšnjega fanta in je ugotovila, da je bil razlog to, da so delali "narobe" ;)
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

jeje, to je tut možno, da delajo narobe, sam če majo tako babo, ko ne pove, kaj ji paše in kaj ne, kako bi lahko delali prav :? ?
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

pač probaš več stvari. če ji še nikoli ni dogajalo, bo verjetno težko vedela, kaj ji paše in kaj ne. pri meni je bilo tudi dostkrat od partnerja odvisno. dolgo nisem skoraj nič čutila, dokler nisem bila z enim, ki je čist raztural.
Uporabniški avatar
*Nebo*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Nebo* »

Malo za salo,malo za res:naj poskusi svoj 'proizvod',potem pa naj govori o tvojem...In,ce mu ti izpolnes taksno zeljo,jo pac mora vrniti,a ne?
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jz ne bi mogla bit s tipom, ki tega ne bi hotel počet. :wink:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 18:03, skupaj popravljeno 1 krat.
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Jaz pa nimam nobenih izkusenj s fanti, ki tega ne bi radi poceli in ki tega ne bi radi dobili.
Mi je pa en prijatelj enkrat rekel, da je njemu ljubse, ce ga zenska obdela rocno, kot z usti.
Tudi nobena od mojih prijateljic mi ni nikoli rekla, da ji kaj takega ne bi pasalo.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

delusional napisal/-a:meni je tudi brezveze to lizanje pi*ke. :?

:lol: ti si na slabšem :D

hmmm...take stvari so zame pač nek del sexa in če tega ni ni sexa.ok, valda če se greva quikija pol take stvari odpadejo, ampak če mava pa mal več časa pa itak da..
sicer pa pri raznih tipih ki tega nočjo delat..če men nebi, sem prepričana, da se nebi z usti dotaknla njegovga lulčka, pa če nevemkaj.če teb ne paše, tud men ne paše :wink:
Odgovori