MsN napisal/-a:Micamaca, načeloma se strinjam s tabo, ampak vmes mi takoj skoči en pomislek - če boš ti nekoč mamica, a boš prva otrokova leta nonstop doma? Ne boš nikoli želela, da kot družina oditete izza štirih sten, da ne kuhate doma in se najeste v kakšni restavraciji? Tako kot si zdaj občasno človek zaželi kosila nekje veni in ne doma, tako je verjetno tudi kasneje - saj te želje z rojstvom otroka ne izginejo kar tako ali pač?
ne, te želje gotovo ne zginejo oz. se jim sama ne bi odpovedala... lepo bi pobasala otroka in ga peljala k moji mami (k itak že komi čaka na to svoje poslanstvo... če ga bo dočakala je pa še velko vprašanje) in se šla razvajat v miru v restavracijo ali štacuno... in bi bil volk sit in koza cela

ampak ok, to sem jst, vem pa, da nekateri pač nimajo možnosti pustit otroka nekje... in da grejo enkrat na mesec z njim nekaj pojest ali v šoping center ni nič narobe... ampak kaj hudiča k je ljubljana tako majhna, da vedno srečujem ene in iste ženske (nekatere od njih tud moje kolegice) kako v Müllerju probavajo pudre, kremce in šminke, zraven pa en ogromen voziček