ebay
tanika*- kje si pa ti gledala za to kodo?
Ker je na izpisku bančnem, ko dobiš domov vsak mesec! Pač tam ti piše, ko ti PayPal odtrga 1,50 evra (ki ti ga pol vrnejo nazaj).
Ker je na izpisku bančnem, ko dobiš domov vsak mesec! Pač tam ti piše, ko ti PayPal odtrga 1,50 evra (ki ti ga pol vrnejo nazaj).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Jaz se mislim v kratkem ufurat v ebay-anje, pa me zanima par stvari..
prej je ena napisala da moreš bit pozoren da ima prodajalec nekaj manj kot 100% feedback. Zakaj pa manj, a nebi blo boljše če bi bil 100 %?
Malo sem gledala in opazila da se en isti izdelek večkrat pojavi. Za isto ceno, vse isto.. to mi je malo sumljivo
glede poštnine piše pod ceno? al morem posebaj kje pogledat težo ipd..
prej je ena napisala da moreš bit pozoren da ima prodajalec nekaj manj kot 100% feedback. Zakaj pa manj, a nebi blo boljše če bi bil 100 %?
Malo sem gledala in opazila da se en isti izdelek večkrat pojavi. Za isto ceno, vse isto.. to mi je malo sumljivo
glede poštnine piše pod ceno? al morem posebaj kje pogledat težo ipd..
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Ja no, priznam da ni smiselno.
Gledat mores da ima prodajalec najboljsi mozni feedback. Prakticno 98%+
Pa se takrat glej zakaj je dobil negativni feedback.
Postnina pise pod ceno, ce ne pise potem mores prodajalca vprasat..
Kaksen izdelek se veckrat pojavi z isto ceno? Da ni to kaksna licitacija, ki je v izteku in ni nihce biddal?
Gledat mores da ima prodajalec najboljsi mozni feedback. Prakticno 98%+
Pa se takrat glej zakaj je dobil negativni feedback.
Postnina pise pod ceno, ce ne pise potem mores prodajalca vprasat..
Kaksen izdelek se veckrat pojavi z isto ceno? Da ni to kaksna licitacija, ki je v izteku in ni nihce biddal?
Jst sm nova na ebayu in mam zdj en problem. Pod artiklom piše da je velikost L, samo ko sem pisala prodajalcu je napisal da lahko spremenim velikost v ''note to seller'' pa me zanima kje lahko to spremenim? Dala sem tam pod nakup izdelka in vnesla paypal pa še vedno ni te označbe..zdaj pa mi je napisalo da potrdim paypal pa ne upam dat naprej ker še tega nisem spremenila...je to po potrditvi paypala?
It's all about dancing...
-
- Sramežljivka
nujno bi vas rabla da mi ena pomaga ker me tele carine/ddv/poštnine mal zafrkavajo...
torej koliko bi me prišlo tole
(http://cgi.ebay.at/NWT-2009-DAKINE-EVE- ... 1|294%3A50)
če bi jaz to naročila recimo danes in bi bila cena taka kot je... pač s poštnino in to...
torej koliko bi me prišlo tole
(http://cgi.ebay.at/NWT-2009-DAKINE-EVE- ... 1|294%3A50)
če bi jaz to naročila recimo danes in bi bila cena taka kot je... pač s poštnino in to...

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
A ni pol samo izdelek (z poštnino vred)+ 20% (carine al davka)?
Pa kolk je sploh poštnina?
Bo takoj ene 80€ naneslo.
Pa kolk je sploh poštnina?
Bo takoj ene 80€ naneslo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.