čmokica napisal/-a:drgač pa jo občudujem tut zarad tega k ma took keša pa nima nč operirano
ne vem če to čist drži čeprov če je to res kar pišejo, ne vem zakaj bi si dala iz tko kjut noska k ga je (očitno) mela tako čudno zadevo delat
ma kaj da nima, če en druzga hot vsak tedn na liposukcijo komi se ji zacel je spet tam pa pa california tan se skoz hot špricat pa... Men kljub vsemu zgleda starejša kot bi mogla...pa še na prfokso za soco iz srednje me spominja...sam da je ona stara 50
čmokica napisal/-a:drgač pa jo občudujem tut zarad tega k ma took keša pa nima nč operirano
ne vem če to čist drži čeprov če je to res kar pišejo, ne vem zakaj bi si dala iz tko kjut noska k ga je (očitno) mela tako čudno zadevo delat
ma kaj da nima, če en druzga hot vsak tedn na liposukcijo komi se ji zacel je spet tam pa pa california tan se skoz hot špricat pa... Men kljub vsemu zgleda starejša kot bi mogla...pa še na prfokso za soco iz srednje me spominja...sam da je ona stara 50
heh, kaj pa je šla iz nosu narest? Totalno neuspelo... prvotni nosek mi je bil najbolj všeč...v bistvu mi je cela Paris še najbolj luštna iz leta 1998, ko je bila taka kot je, ne pa modrooka blonda s puhom u glavi
men je ona osebno rres avšasta(kokr je že ena napisala) skoz se neki spakuje pa išče pozornost!pa ne pišm tega zato k bi ji bla fovž al pa kej podobnga....pač mi ni ql!
Jaz bi bila tudi komu tako podobna. Če že govorimo o taki podobnosti spomnimo se dvojnikov zakonca Beckham - služita lepe denarce na račun njiju. Ko propade original, propadeta tudi onadva.