Bom poskusla zdej še kremo Lidera...
ivana orleanska napisal/-a:direktnega stika ni, je pa koža tako skupaj (čeprav je vmes modrc) da je tam višja temperatura, kar povzroči potenje.
pod pazduhami maš tudi rokav od majice pa se vseeno bolj potiš kot drugje
ivana orleanska napisal/-a:prepričana sem da, ne glede na kakovost in pravilno nameščenost modrčka, obstajajo oblike in velikosti prsi, ki se ne dajo dvigniti na takšen nivo kot ga opisuješ ti.
ne bodimo totalne optimistke, obstajajo prsa ki so za to pretežka in prevelika in zelo verjetno se takšno potenje dogaja pri takih prsih
Naty napisal/-a:Ah, meni se zdi, da mi še kar rastejo (pri skoraj 30-ih). Prav včeraj sem si kupila nedrc velikosti 80C in mi je malo premajhen.
Potem pa imaš konfekcijsko številko 36, joške pa za 40. Pa si kupi cunje, če jih najdeš...
Naty napisal/-a:Zdaj mi je prišlo nekaj na misel.
Glede na to da imamo velikost enako, verjetno tudi povešenost (pa ne zaradi starosti temveč zaradi teže), prihaja do stika s kožo (kot je povedala Ivana Orleanska).
Jaz sicer problemov s potenjem nimam in se sprašujem ali je morda to zato, ker nosim nedrce, ki so podloženi in s kostjo? Vsekakor se koža prsi in koža pod le-temi pri meni ne stikata.
Težko kaj rečem, ker ne vem kaj nosite ve.
*teyci* napisal/-a:Naty napisal/-a:Zdaj mi je prišlo nekaj na misel.
Glede na to da imamo velikost enako, verjetno tudi povešenost (pa ne zaradi starosti temveč zaradi teže), prihaja do stika s kožo (kot je povedala Ivana Orleanska).
Jaz sicer problemov s potenjem nimam in se sprašujem ali je morda to zato, ker nosim nedrce, ki so podloženi in s kostjo? Vsekakor se koža prsi in koža pod le-temi pri meni ne stikata.
Težko kaj rečem, ker ne vem kaj nosite ve.
gled teže prsi bi se strinjala, ker pri meni to vsekakor je vrjetno vzrok za potenje. ampak kjub moderčku se pri meni stikajo prsi z kožo. namreč zlo težko najdem pravi moderček za svoje prsi, pa še ta ponavadi ni čist tak kot bi mogel bit.
onih modrčkov za omice pa ne morem oporabljatkako bi te to zgledalo.