čuftika napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Sploh brezveze imet resno zvezo z zensko staro pod 25, ker je verjetnost da bos prevaran okol 50%. Varate kot nore.
se ti ne zdi da poslpošuješ? če nimaš kaj bolj tehtnega za povedat, pol bi jz na tvojem mestu bila tiho. Prevara te lahko tut 30-letnica, če je tak tip ženske da vara, te bo varala, ne glede na to koliko je stara.
Dej zapri Jst 30 letnic sploh nisem omenjal, torej na kaj ti odgovoras ti s to svojo izjavo, da tudi tok stare zenske varajo? Aja, ker sm reku, da mlajse zenske velik varajo, to pomeni da mislim da starejse absolutno 0 varajo? Kje je tle kaka logika?
Fak.
serena86 napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Sploh brezveze imet resno zvezo z zensko staro pod 25, ker je verjetnost da bos prevaran okol 50%. Varate kot nore.
ne, ne varajo(mo) vse.
Od kdaj je 50% enako vse? Kdaj sm reku da vse? Dej mi pokaz kje sm reku da vse. IQ sobne temperature.
serena86 napisal/-a:nekatere pa varajo tudi pozneje, ne le do takrat.
Kje sm reku, da pa kasneje folk absolutno nikol ne vara? No dej pokaz.
serena86 napisal/-a: a moški pa boš rekel da ne varate(jo)?

Kje sm to reku? Sm pa vsekakor mnenja da v dvajsetih zenske veliko veliko vec varajo.
barbie_girl_85 napisal/-a:Veliko prunc v mladih letih prevara tipa. Ampak roko na srce, takrat je dopustno. In če sem prevarala hanija banija, s katerim sem bila npr pol leta, z nekim drugim, še ne pomeni, da bom kasneje varala "pravega".
Se mi pa zdi smešno, da nekdo reče, tale je varala tipe (tipa), sigurno vara tudi moža....
In ne obsojam najstnice, npr pri 19. letih, ki se odloči za prevaro. S tem je majčkeno prizadela tipa, ni pa uničila družine.
Zakaj je to dopustno? Zakaj pa ne more preprosto pustit tipa?
Vedno je isto sranje. Baba ne more bit brez tipa, mora nujno enga met. In ko je bedno ji v zvezi al pa k jo zacne morit da zamuja svoj lajf (ena najvecjih nocnih mor vsake zenske zgleda) in da mora se kakega tica sprobat, pol vara dokler ne spozna kakega novega primernega al jo pa tip odkrije (odvisno kok ji je udobno v zvezi), da bo lahko direkt iz enega stolcka na drugega presedlala.
Kolikor jst vidim pride ogromnokrat do varanja s strani zenske pred koncem zveze. Zelo zelo redko sm dozivel, da bi zenska prekinila zvezo brez tega.
Gnusno mi je to. Nobene casti, nobene odgovornosti glede sebe, obnasanje po trenutnem obcutku, izgovori in cmerjenje ko te kdo dobi.
Ves kdo se tko obnasa? Otroci. In dokler se tko obnasate kot otroci, na katere se ne more clovek zanest, da bo odgovoren za svoja dejanja, toliko cajta boste tudi tretirane kot otroci.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.