..Evelyn.. napisal/-a:Svaštaur crazy and i dont say that often.
been told worse, normal is boring

skepticone napisal/-a:@s0nckic4 jha, to sem toliko tudi jaz nasla o tej stranki. sej ne govorim zdej o enakopravnosti, ampak ne vem zakaj bi mi on drugi pol rekel, da če je ta član te stranke, da boljš da mu ne hodim blizu, če kot vidim ta stranka pravzaprav nima nekih slabih namenov
Juhej..wiki(apk) napisal/-a:On 7 June 2012, Naim Köse, local AKP head in the Bozkurt region of Turkey, posted on his facebook page a statement claiming that "A woman without a headscarf resembles a house without curtains. A house without curtains is either for sale or for rent."

je reku da je v lajfu svojem sam z eno spal k ni bla, in s tisto punco s katero je bil 4 leta... drugače pa vem za dosti turkov, ki se ne držijo tega, tudi ramadan jemljejo kar tako, pijejo, kadijo, imajo spolne odnose...ne 'postajo' od soncnega vzhoda do zahoda, vglavnem to on počne, se drži teh pravil..ne vem koklk je to dober ali slabo, ampak ja.

če je na netu s tabo 24ur na dan in hodi sam na wc pa pride nazaj- samo takrat lahk to trdiš in verjameš, brez tega si pa pač stupid as hell. To, da si devica in neizkušena zelo jasno prispeva k temu, ker si očitno želiš bližine in zveze, iščeš in "dobivaš" jo pa na vse napačnih mestih. Upam vsaj, da imaš kakšne starše ali prijatelje, ki bi ti lahko odprli oči.