Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

ja sam očitno res neki razsaja..tud jst poznam ful parov k so šli zdej u kratkem času narazn...in mi je toook bad zarad tega :(

jst si sploh ne predstavlam da bi ostala brez mojga pikija...sploh nevem kako bi šla čez to :?

drgač pa punce držte se..sej bo laži po nekem času!! :)
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
nastasia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nastasia »

jaz sem se odločla, da bom preživela, pa naj to terja kar koli!!!
gremo punce, s skupnimi močmi pa nam bo uspelo!!!
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
skatebaby
Kršitelj/ica 1. stopnje
Kraj: Primorska :)

Neprebrana objava Napisal/-a skatebaby »

nastasia napisal/-a:jaz sem se odločla, da bom preživela, pa naj to terja kar koli!!!

svaka ti čast
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Jst štekam čist use k tukile not pišete in jaaaaaaaaaa grozn hudo je ... :cry: In so trenutki ko je bolš in so trenutki ko si totalno na tleh ... :(

Svaka ti čast Nastasia za tak pogum ... mislm sej a ne, sej bomo vse preživele ... Vsak dan bo lažje in ja vem, da te besede ne pomagajo, ker tut men niso ... :( Ampak počasi pa ... pr meni bo zdej že en mesec počasi in zdjle 28. aprila bi mela 5. let pa pol in še vedno me stiska in še vedno mislim nanj in še vedno mi je hudo :cry: ... Ampak se mi je pa zgodilo tut tok lepih stvari v teh 3 tednih da ... sm tut prou vesela ...

In res je Tjaša spet sanja sanje ... :)
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
nastasia
Debatorica
Debatorica

jaz bi kar kričala od bolečine, ampak probam to sprejeti kot pot k nečemu boljšemu.
tjasa, z mislmi nate bom probala nekako zaspati :wink:
bomo videli kako bo jutri.
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a porcelain »

nastasia napisal/-a:jaz sem se odločla, da bom preživela, pa naj to terja kar koli!!!

tako je ! together we'll make it ! :zustimm:
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

...drzim tačke za vse strte srcke :flower: :flower: :flower: :bussi:
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a porcelain »

iii kr dan si mi polepšala :hearts: :bussi:
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Punce tiste, ki vas je fant pustil (žal mi je) ali bi šle spet potem nazaj k njemu, če bi bila možnost???

Tk mal sem premišljevala pa sm si rekla, da vas prašam...

Jaz nevem če bi šla bi mogla 1000x premislt...sej drugače bi šla sam kokrat me je przadel samo to je to sej drugače sem se mela zelo lepo z njim pa tk ampak vseen bi 1000x premislila.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

No, mene sicer ni pustil, sva se o tem nekak strinjala,
pa sem vseeno tud jaz že o tem razmišljala..

Potrebno bi se bilo prej temeljito pogovort, predebatirat zadeve, ki so naju motile - mene pri njem in njega na meni - jaz bi bila pripravljena določene stvari pri sebi spremenit, enako pa bi pričakovala tud od njega, torej da bi vsak nekaj storil v tej smeri prilagajanja.

Ma kaj pa vem, itak do tega ne bo prišlo, ker sva itak že skor eno leto narazen..
lih včeri sva spet govorila po telefonu, slipšat je, da mu nič ne manjka, da se ima s svojo novo super. :twisted:
Uporabniški avatar
_ladybird_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: .......

Neprebrana objava Napisal/-a _ladybird_ »

v bistvu mi je zdele čist fajn bit sama, tko da ne vem če bi šla nazaj k njemu...sam če realn pomislm, res mi je blo hudo z njim in tko...možno da bi bla spet z njim, sam vprašanje pol kako bi to funkcioniral, k ne bi blo nobenga zaupanja, nč...
nastasia
Debatorica
Debatorica

jaz ne bi šla nazaj. po včerajšnjem pogovoru sem videla, da ni nobenega upanja za naju, tako da sem ga defintivno črtala iz mojega življenja. mi je težko, priznam, ampak jebiga. mi bo nekaj časa težko, potem pa bo prišel kdo drugi na vrsto. ampak za začetek rabim nekaj česa za prebolevanje in predvsem zase.
ne bom več jokala, niti ga iskala, nič...naj živi svoje življenje kakor ga hoče, jaz VEM da bom zmogla brez njega.
rada vas imam moje punčke :wink:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Hely_3 napisal/-a:Punce tiste, ki vas je fant pustil (žal mi je) ali bi šle spet potem nazaj k njemu, če bi bila možnost???

Tk mal sem premišljevala pa sm si rekla, da vas prašam...

Jaz nevem če bi šla bi mogla 1000x premislt...sej drugače bi šla sam kokrat me je przadel samo to je to sej drugače sem se mela zelo lepo z njim pa tk ampak vseen bi 1000x premislila.

hely a remišluješ če bi se vrnila h njemu?? :)
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

nastasia napisal/-a:jaz ne bi šla nazaj. mi bo nekaj časa težko, potem pa bo prišel kdo drugi na vrsto. ampak za začetek rabim nekaj česa za prebolevanje in predvsem zase.ne bom več jokala, niti ga iskala, nič...naj živi svoje življenje kakor ga hoče, jaz VEM da bom zmogla brez njega.
rada vas imam moje punčke :wink:

Bravo punca!!!!!!!!!! :gut:

Me veseli, da se zavedaš, da ga boš lahko prebolela in da pozitivno gledaš v prihodnost. Ko si včeraj napisala post, da ti je hudo in da se ti zdi da ga ne boš mogla pozabit, nisem vedla kaj naj ti svetujem, ker sm se mi je zdelo, da kakrkoli bom napisala ti sigurno ne bo pomagalo. Vendar me veseli da si se pobrala in uvidela da obstaja upanje. Verjemi, življenje teče dalje in nobena stvar ne boli tako kot na začetku. Enkrat boš spoznala nekoga, ki ti bo življenje obrnil na glavo (v pozitivnem smislu) in boš na to bivšo zvezo gledala le kot na neko izkušnjo, iz katere si se nekaj naučila. Sej veš un pregovor: kar te ne ubije, ta naredi le močnejšega.
:flower:
Zadnjič spremenil Frenkie, dne 25. Apr. 2006 20:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Ne neprimišljujem o tem, da bi šla nazaj k njemu...sam tk vprašam...

Mah zavedam se da mam sedaj fanta, ki mu zelo veliko pomenim in me ima rad. Vidi se da bi vse naredu zame. Spoznala sem da sama sebi ne pustim, da bi ga mela rada...kr neki...mal sem neumna ane...prov zblojena ženska sem...

Drugač mi je pa bivši spet mail poslal...pa od frendov sem zvedla, da mu gre že njegova mal na živce...pa da so rekl, da je blo prov fajn ko sem bla še jst tm k smo ga skup žural pa k sva bla midva skupej pa on ni nč reku sam reku je: "Ja res je ja!" in se zamislu....

Ne nesmem se vrniti k njemu ker vem, da stare juhe ni dobro pogrevati...pa sam trpela bom mogoče pa vprašanje če se je kej spremenu čeprav pravijo, da se je mal spremenu...no nevem.

Drugač nism nč premišljevala, da bi bla sploh še kdaj z njemu...nevem no... kr neki...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Zaklenjeno