Midva sva kampirala, ker sva hotla res celo otok raziskat (otok je ene 400 km po dolžini). Sama sva bla lih v takem terminu, konec septembra, pa je bilo na J otoka precej vroče (me še sonce opeklo). In seveda tudi za kopat.
Sama bi naslednjič spustila S Sardinije, ker je preveč vetrovno, bolj za surfat.
Alghero je super mestece, defintivno vredno ogleda. Cagliari me ni očaral. So pa ja JV res lepe plaže in seveda najbolj toplo. Tam sva bla največ časa in bi morala bit še več

Na koncu sva bila še 2 dni na V, kjer naju je začelo pa vreme zafrkavat. Pa seveda trajekt Livorno- Olbia. Razen na skrajnem S otoka sem bla skoz poletno oblečena čez dan in v kopalkah na plaži. Je pa voda že na splošno hladnejša, kot na hrvaški obali (ker bolj odprto morje), je pa ravno najtoplejša septembra.
Se mi pa zdi, da je bolj švoh s hostli na Sardiniji (če izvzamem večja mesta). Ogromno ljudi kampira (kampov je cca 30 ali več po celem otoku; js sm si prov zemljevid naredila vseh), ali pa kakšni apartmaji, hoteli.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.