Nujno potrebujem #1

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Pardon :oops: Premalo vejic :P

Sicer se pa pomoje povsod splača, ker cene precej padejo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a delfinchek »

Se pridružujem mnenju *male*. Lani septembra sem bila na Sardiniji. Vreme krasno, čez dan vroče, zvečer prijetno. Ni bilo pasje vroče, bilo je pa zelo toplo. Jaz nisem kampirala, ampak smo najeli apartma. Ker je bil september, so bile cene smešno nizke - 500 eur apartma za štiri za 10 dni. (za primerjavo - isti apartma avgusta je 2000 eur/teden).
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Kje pa je lepše? Korzika al Sardinija? In ne mislim samo tak za dopustniško poležavanje ampak bolj popotniško za mal raziskovat pa tak? :)
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Uh, zajebano vprašanje.
Korzika je bolj hribovita, razgibana, tudi idealna za kako pohajanje po gorah. Plaže so povsod res lepe, dost podobne. Sardinja toplejša (in bolj primerna za kak september, še posebno na J). Sicer pa odvisno kaj te zanima :wink: Meni se zdi Korzika kanček lepša na splošno.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Ah najboljše, da grem kr oboje pogledat :D Ampak osebno mam željo najprej na Korziko it ker sem že od parih slišala, da jim je tam lepše zdaj pa še ti tud praviš tak :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lesnik »

delfinchek napisal/-a:Se pridružujem mnenju *male*. Lani septembra sem bila na Sardiniji. Vreme krasno, čez dan vroče, zvečer prijetno. Ni bilo pasje vroče, bilo je pa zelo toplo. Jaz nisem kampirala, ampak smo najeli apartma. Ker je bil september, so bile cene smešno nizke - 500 eur apartma za štiri za 10 dni. (za primerjavo - isti apartma avgusta je 2000 eur/teden).

Kako ste se razumeli z kakšnim jezikom ?Ne govorijo tam sam italjansko,to pa niti malo ne zastopva
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Se da angleško v kampih in restavracijah vse zment. (čeprov tud ne znajo vedno tekoče)
Men se je na koncu zdelo, da že italjansko znam :D
security
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a security »

Lahko malo bolj opisete kje ste bili, *mala in delfinchek.

Kakšni linki od hostlov/apartmajev? A je še konec septembra 20.9-30.9 vreme za kopat?
hell is gone and heaven's here
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Midva sva kampirala, ker sva hotla res celo otok raziskat (otok je ene 400 km po dolžini). Sama sva bla lih v takem terminu, konec septembra, pa je bilo na J otoka precej vroče (me še sonce opeklo). In seveda tudi za kopat.
Sama bi naslednjič spustila S Sardinije, ker je preveč vetrovno, bolj za surfat.
Alghero je super mestece, defintivno vredno ogleda. Cagliari me ni očaral. So pa ja JV res lepe plaže in seveda najbolj toplo. Tam sva bla največ časa in bi morala bit še več :D Na koncu sva bila še 2 dni na V, kjer naju je začelo pa vreme zafrkavat. Pa seveda trajekt Livorno- Olbia. Razen na skrajnem S otoka sem bla skoz poletno oblečena čez dan in v kopalkah na plaži. Je pa voda že na splošno hladnejša, kot na hrvaški obali (ker bolj odprto morje), je pa ravno najtoplejša septembra.

Se mi pa zdi, da je bolj švoh s hostli na Sardiniji (če izvzamem večja mesta). Ogromno ljudi kampira (kampov je cca 30 ali več po celem otoku; js sm si prov zemljevid naredila vseh), ali pa kakšni apartmaji, hoteli.
Uporabniški avatar
Alissy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Alissy »

Mene pa zanima če ste že bili na Cipru? Če se splača it tja na dopust, vendar ne samo poležavat ampak si tudi kaj ogledat :)
'Women have a relationship with shoes that men will never understand.' -Audrey Hepburn
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *LittleBug* »

Ok mene zanima kok časa se leti iz benetk do mallorce, ali do barcelone ali do valencie? hvala
...Look but dont touch
Touch but dont taste
Taste but dont swallow...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Vse so v istem časovnem pasu, tako da razlika med časom pristanka in časom odhoda na spletni strani. Približno 1,5- 2 ure za vse :wink:
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *LittleBug* »

mučos gracijas :D
...Look but dont touch
Touch but dont taste
Taste but dont swallow...
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a sokolja »

eno vprašanje pa ne vem v katero temo -
ali vstop v hotelski wellness spada v ponudbo hotela oz. all inclusive (zanima me predvsem vstop v savne)

lp
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Summer055 »

Kako najhitreje in najceneje prideš do Zrč na Pagu? :D
Don't worry, be happy!!
Odgovori