In ravno forumovke s tem stališčem ste v eni drugi temi pisale, da ne bi niti povohale takega tipa, češ da je z njim gotovo nekaj narobe.Akvamarin napisal/-a:Meni ni nic cudnega, da ni se dozivel prvega poljuba.
Poljubljanje - s kolikimi dosedaj?
Ajča napisal/-a:Se strinjam. Seveda ne bo punca na glas oznanjala, če jih je bilo kar par. Prikrojiš številko in je. Pač tako realno, da je možno verjeti
jaoo za babe je laž nekaj čist tko btw, če se pa tip zlaže je pa cela tregadija in je najhujši prasec...
divja mladost, ja... jebiga še vedno se je zgodilo pa konec.
Fantin napisal/-a:Mi je doslej še od vsake uspelo preko pogovora izvedet, s kolikimi se je poljubljala.
oh moški..
Fantin napisal/-a:Če ima nekdo vsaj malo diplomatskih sposobnosti, bo to že izvedel.White_Widow napisal/-a:fantin ja ti pa glih veš s kolkimi se je kera lizala ane. ker ji piše na čelu
nevem jst ko sem hodila ven, je bla večina mojih vrstnic takih kot jaz oz. ŠE hujših. Pol se ti pa kar use gabijo fuj ženske fuj. Mislim kot da to razglaša kdo okol...
se strinjam..

pri meni je bilo nekaj malega, ne primerjam tega s številom spolnih partnerjev, ki jih je bilo še manj, nekaj najstniških bežnih simpatij in je bilo zabavno tisti čas, drgač sem bila pa bolj v kakšnih resnih zvezah

Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
she-devil napisal/-a:smešno mi je to, da če pomislim na število tipov s katerimi sem se poljubljala + št. tipov, ki sem jih že videla pa sem si to želela (in če temu dodam tudi fikcijske junake in random ljudi) jih ne pride ven 60
Evo, to je tud meni prvo padlo na pamet.

Drugač me pa res zanima, a vam je to vsem ful nujno vedet koliko "partnerjev pri poljubljanju" je fant/punca imel/a? Mislim, tko v številki, ker prej ali slej itak dobiš filing ali jih je bilo 6 ali 60.

Drugače pa, stara modrost pravi, da je potrebno število spolnih partnerjev pri moškem deliti, pri ženski pa množiti s 3, da prideš do realne številke. Mogoče bi se tud tukej veljalo držat tega

Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
*Žuža* napisal/-a:Mislim, jst nisem še z nobenim do sedaj imela pogovora "No, ljubica, povej mi s kolikimi si se pa ti poljubljala/sexala?"
Tudi nisem nikoli direktno spraševal, vsaj ne že takoj v štartu. Je spontano nanesla debata na to.
Sem pred leti že doživel, da me je kakšna punca skenslala ali pa mi očitala odklonskost, ker je moje število punc, s katerimi sem se poljubljal, bilo 0.angel99 napisal/-a:^^se strinjam.. mislim,da št. ''parterjev'' s katerimi si se poljubljal ni tak fejst pomembno,ko št. s katerimi si imel spolne odnose.
^^hmm..tudi take obstajajo,ja.. samo je to za moje pojme že pretiravanje oz. brezvezno kompliciranje.. bolše z 0 kot pa ze npr. 100timi..vsaj veš da se ne slini po vsaki.. sicer kot sem že rekla, št. pri poljubljanju po mojem mnenju ni tak pomembna, razen kar je res extremno veliko število.. tisto pa se je potem res že za zamislit. 

^^že, ampak nekega hard jebača pa dvomim.. še zmeraj bolše tip ki ni z nobeno kot pa tip, ki je z npr. 100+ oz. sexa vsaki vikend z drugo..
konec koncev ne vem kaj je tak hudo narobe z neizkušenimi.
vsak je na začetku neizkušen pa čez čas pridobi izkušnje..
bed mi je če pomislim, da tipa skenslaš sam za to ker še ni sexal..
konec koncev ne vem kaj je tak hudo narobe z neizkušenimi.

bed mi je če pomislim, da tipa skenslaš sam za to ker še ni sexal..

Najbolš je srednja možnost. Ne vem zakaj sta samo oba ekstrema.
In ja, mene bi odbilo, da tip še ni seksal ali se poljubil.
In ja, mene bi odbilo, da tip še ni seksal ali se poljubil.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
nisem nikoli razlagala kolko partnerjev sem imela prej, kaj ga pa briga. Ravno tako ne sprašujem, ker se mi zdijo druge stvari bolj pomembne, kot kolko jih je že potiščal.
za SPB je pa zadost tud en spolni partner, tako da je ta argument "hočem vedet, zaradi spb" malo mimo.
za SPB je pa zadost tud en spolni partner, tako da je ta argument "hočem vedet, zaradi spb" malo mimo.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep