Serija je ameriška, originalni naslov pa je The o.c. California. Če iščeš na eMule najbolj da vtipkaš sam the oc + številka serije (npr. 1x12 - 1.sezona, 12. del; al pa v obliki S01E12).
Jz sm lihkar pogledala 19.del, men je biu eden izmed bolših v tretji sezoni . Sam škoda k se Sadie ni pobrala domov
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Jaz sem pa že sita tega slepomišenja med Marisso in Ryanom. Prav brezvezna sta. Naj jih enkrat že orenk narazen spravjo, pa vsakemu enega normalnega partnerja, pa bo vse kul. Očitno nista za skupi, jebat ga.
Simpatičen? Čist jo bo zjebu... Zdj ji koko daje ... Mah men gre pa Marissa zdj tok na živce. Sm prow happy da je Ryan obupu nad njo in živi svoje življenje.
Smešn mi pa je da sta tadva k igrata Setha pa Summer res skupi, ampak ju najmn skp kaže da bi se res neki lupčkala... Ampak sta mi kul
Ewchk napisal/-a:Simpatičen? Čist jo bo zjebu... Zdj ji koko daje ... Mah men gre pa Marissa zdj tok na živce. Sm prow happy da je Ryan obupu nad njo in živi svoje življenje.
Eh, saj je bila ze prej zjebana; nic novega...
And I''ll take you for who you are If you take me for everything I''ll do it all over again...
Ewchk napisal/-a:Simpatičen? Čist jo bo zjebu... Zdj ji koko daje ... Mah men gre pa Marissa zdj tok na živce. Sm prow happy da je Ryan obupu nad njo in živi svoje življenje. Smešn mi pa je da sta tadva k igrata Setha pa Summer res skupi, ampak ju najmn skp kaže da bi se res neki lupčkala... Ampak sta mi kul
uuuuuuuuuuu..
kaj jaz zamujam..
včeri mi tok ni dal mira..
že pol ob polnoči k sm se ulegla v postlo..
me je tok firbec matru..
kaj bo z Marisso pa Oliverjem..da sm šla še kr 18.del pogledat..
in se je končno pred njo pokazu kakšne kreten je
no..zdej upam, da se bosta spet mal z Ryanom crkljala..
sta mi tok sweetkana.. zaenkrat še
a loh samo neki prašam..
evo je vikend..pa sem si privoščila nekaj delov O.C. mal sicer žalostna..
k Ryan pa Marissa nista skupi..k sta mi tko..ustvarjena za skupi..prou srčkana..
ampak..sodeč po vaših postih..se bosta zdej skos tko zapletala in odpletala..
tko da se morm kr navadit
em..mam pa eno vprašanje..
zdej bom začela z 2.sezono..
zloadano že mam..
sam..
em..a ma mogoče katera angleške podnapise za 2.sezono? bi bla fuuuuuuul hvaležna..sej loh gledam tut brez, no..sam mi je pa boljš če jih mam..tko da..če ma katera..bi lahko z mano delila?
Drgač sem pa zdele že mal v zaostanku...zdele so se mi 3 - deli nabral. Jih bo treba čim prej pogledat...sam vedno mi zmanjka časa, očitno ma zame dan premal ur
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you