Jochie napisal/-a:edino če jaz ne vem, da ima audi a8 stranske šajbe za na ročko odpirat!
A Clio jih pa ima? Malo si ti še odzadaj s svojo duhovitostjo.
Jochie napisal/-a:edino če jaz ne vem, da ima audi a8 stranske šajbe za na ročko odpirat!
ryu10kyu napisal/-a:Kolikor sem opazil ljudi kaj malo briga kakšen avto imaš...pleha je itak na tone po cesti...in če že hočeš v zdajšnjih časih neki vtis narediti na okolico moraš imeti avto vrednosti vsaj 100.000€+...če si pa pripravljen se odreči kvalitetnemu načinu življenja zgolj zato, ker misliš, da te bodo ljudje zaradi tega občudovali, pa je po mojem prepričanju znak notranjih problemov in ne ravno lepe podobe o samem sebi in skušati prepričati svet da si nekaj čeprav v sebi veš da si bogi in nesrečen.
McLarnovc napisal/-a:kalanhoja napisal/-a:Lahko, da ti tako razmišljaš. Jaz ne. Če pa padaš na pleh je pa bolezen. Čudno, da so Pahorja sprejeli v parlament zaradi njegovega fičkota.
Vsak si nekaj privošči, eni avto, drugi stanovanje, tretji dobro hrano, četrti počitnice. Ne vem zakaj bi imel direktor predpisano, da njemu pa pripada dober avto.
Pahor ima katro, če jaz kaj vem. To so kazali po tv. Niso pa kazali tega, da ima za bajto tudi A8, al pa E klaso ali kaj v tem stilu, ker bi si potencialni volilci potem mislili "lejga magnata jebenega, ta bo samo še bolj k sebi grabil...". In volili bi Janšo, ki je sicer prav tako komunist kot Pahor...
Pa ne padam na pleh. Ampak če bi jaz bil direktor ene firme in bi k meni prišel en drug direktor na sestanek o poslu, pripeljal pa bi se z avtom nižjega ali srednjega razreda, bi mi to veliko povedalo o njem in o firmi. In to ne pomeni ja jaz padam na pleh in da sem bolan zarad tega, še manj pa da samo jaz tako razmišljam. Moraš kdaj uprašat kakega direktorja kake firme(pa ne privatnika z 10 zaposlenimi, ampak direktorja firme s 400 ali 500 ljudmi) kaj bi si mislil, če bi se drug šef pripeljal k njemu na sestanek s cliotom...
McLarnovc napisal/-a:Pa kdo govori da gre kdo gledat... Ampak podzavest pa vseeno funkcionira.
orhideja1 napisal/-a:Tvoja obsedenost z avtomobilom dela. Res kdo gre preverit s kakšnim avtomobilom se kdo pripelje? No verjamem, da obstajajo tudi takšni zavistneži.
Na nekaj pa ste pozabili... Direktorji velikih firm imajo osebnega šoferja in običajno službeni avto.
Tema pa mislim, da je namenjena avtomobilom fizičnih oseb in ne službenim avtomobilom.
ana27 napisal/-a:Jochie napisal/-a:edino če jaz ne vem, da ima audi a8 stranske šajbe za na ročko odpirat!
lutkica* napisal/-a:PA vedno mi je šlo na živce, ko so pri enem sosedu meli bmwja, in se je takoo nosil. Pa niso meli nobene druge nepremičnine, pa je vseeno bil car. Jaz pa nikoli nisem mogla bit mala razvajenka in se nosit okoli, ker sta pač furala preslabe avte.Čist sta mi zjebala imidž
Jochie napisal/-a:ana27 napisal/-a:Jochie napisal/-a:edino če jaz ne vem, da ima audi a8 stranske šajbe za na ročko odpirat!
moja duhovitost je letela na izjavo o avtomobilih visokega razreda brez dodatne opreme....takšni avtomobili imajo že serijsko takšno opremo, o kateri navadni smrtniki sploh še nismo slišali, morda bi bila edina dodatna oprema kakšna blondinka, ki je pa malo manj tečna od tebe...