Kaj najbolj cenite na moških?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori

Kaj najbolj cenite na moških?

postava
15
8%
prijaznost
96
51%
zgovornost
47
25%
da je bogat
29
16%

Skupaj glasov: 187

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Tananda napisal/-a:Džeki, ženske geeki smo pa prepričane v svojo večvrednosti proti drugim ženskam in moškim. Jbg, taka čudna subkultura pač.

:hm: :wtf:

To ni subkultura, to je idiotizem :roll:
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

@ tamala mrha
ja, brezveze je silit nekoga v nekaj, če mu ni. normalno zrel človek ve, da je treba kdaj odnest smeti... ne rabiš ga silit. tako kot mi je brezveze silit najstnike, naj se naučijo kuhat in ljubega principa, da bodo to znali in ne, ker bi mami imela rada kdaj frej.

in spet mi je popolnoma logično, da ko enkrat ne živiš več sam, da se je treba prilagajat tudi drugim. potem lahko vsaj predvidevaš, da druge verjetno motijo stvari razmetane povsod, posoda 3 dni v umivalniku in da ti bodo verjetno rekli, če lahko svinjak omejiš na svojo sobo. ampak, spet se ne rabi ljudi silit v to, ker itak dolgoročno ne funkcionira. jaz si ne predstavljam bit z nekom, ki mu tako osnovne stvari niso jasne. (ali pa sem samo jaz tak fenomen, da ko sem prišla iz hotela mama, kjer mi ni bilo treba nikoli s prstom mignit do življenja s cimri, kjer mi je popolnoma samoumevno, da v skupnih prostorih vedno poskrbim, da se po uporabi vrnejo v stanje pred uporabo).

se pa v splošnem strinjam s tvojim postom.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

^^ o moj bog, kaj bi jaz dala, da bi bila eno leto nazaj ti moja cimra :D
Moja cimra je namreč umazano posodo nalagala, nalagala in nalagala....dokler potem en petek popoldan, ko nobenega ni bilo doma, ni spizdila na dopust za 1 teden....in posoda je ostala nedotaknjena, smrdljiva v umivalniku :D
Mislim....ne štekam...
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

ja, sem tudi jaz slišala za take zgodbe. ampak pri partnerju se to precej hitro opazi. in jaz nevem, če bi se bila pripravljena cel lajf živcirat, ker nekdo pač ni zrel in nima občutka za sočloveka. ne morem mimo tega, da se taka ignoranca ne kaže tudi na drugih področjih partnerstva.
Zadnjič spremenil s0nckic4, dne 17. Jan. 2012 13:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Vsak raj ima svojo kačo.
Heruur
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Heruur »

...
Zadnjič spremenil Heruur, dne 22. Jan. 2012 2:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

oooooooooooooooo horuuuuuuuuuuuuuuuuuusssssssssssssssssssssss!
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Heruur napisal/-a:
sirova štručka napisal/-a:štručka vs tananda...

Well, saj ne, da ima Tananda skoz prav, ampak glede svoje superiornosti po marsikaterih kriterijih pa nima lih narobe ;)

Slika
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tananda »

Heruur napisal/-a:Well, saj ne, da ima Tananda skoz prav, ampak glede svoje superiornosti po marsikaterih kriterijih pa nima lih narobe ;)

Well, thank you, kind sir. :)

@sirova:
Daj še v ruščini, ajde. :D
Sicer pa, kaj pa vem, preprosto občutek mam, da sem na veliko področjih boljša od večine ljudi, ki jih poznam, neodvisno od spola. Zato se počutim večvredno od njih. Ponavadi to ni izraženo zelo aktivno, npr. da bi koga diskriminirala, nalašč nemarala itd. Samo v glavi imam nek glasek, ki mi ob določenih situacijah reče Ne spuščaj se v to, več si od tega osebka, zato odkorakaj stran.

@Ajča:
Večina subkultur je popoln idiotizem. Watcha gonna do?
Because I can.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ morda par primerov, v čem si baje boljša?
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Izvoliš. Sicer ne vem, kaj ti bo, razen tega, da me boste lahko z vsem veseljem obtožile samohvale. :P
Statistično gledano in iz lastnih primerjav vem, da z manj učenja dobim boljše ocene od svojih vrstnikov. Imam se za pametnejšo od povprečja torej.
Vozim bolje od vseh žensk in številnih moških, ki jih poznam.
Od žensk, ki jih poznam v živo in s katerimi se lahko objektivno primerjam, imam lepšo postavo. (prihrani mi z "vsake oči imajo svojega malarja".
Spoznam se na meni pomembna področja, kar pomeni, da če se nekdo na ta področja ne spozna in nima ekvivalenta za zamenjavo, se sama sebi zdim boljša od njega.
Imam se rada. Večina ljudi se nima in so že zato bogi in se niti primerjat ne morejo s tistimi, ki se sprejmejo z vsemi svojimi plusi in minusi.
Because I can.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Po osnovi je meni prepričanje "večvrednosti" od ostalih glupo in da zato gledaš zviška na ljudi. Večvrednosti moški/ženska je neumno, ker je vsak oseba zase, večvrednost ras mi je neumno,...

Zakaj bi karkoli naredila?
Ti se kar imej za večvredno od drugih, spremenil se je zgolj moje mnenje o tebi in to je to. In ker sem po definiciji manjvredna, je itak vseeno kaj js mislim :wink:

In po vsem tem kar si naštela, sem tudi jaz večvredna (razen postave; ampak kdor ima rad široke boke in veliko rit bom popolna za njega/njo).
Niso to posebne kvalitete, saj za krog v katerem se js gibljem (ker se družim z ljudmi, ki so mi všeč in pametni in ne z debili, da se imam potem za večvredno). Vsi so dobri na svojem področju, se imajo radi, izvrstno vozijo avto neodvisno od spola (z eno izjemo) in imajo dobro postavo - ker so športniki/športnice.
Zadnjič spremenil Ajča, dne 17. Jan. 2012 14:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Ampak ste pa smešni. Kadarkoli komurkoli omenim karkoli o večvrednosti, mi zabije nazaj nekaj v stilu Pol pa nič, itak sem manjvreden po tvoji definiciji. Neizvirni ste, res.
Te poznam? Ne. Si mi nekak dokazala, da si manjvredna od mene? Ne. Te mam za manjvredno od sebe? Ne še. V bistvu lih tvoji posti so mi ponavadi zanimivi za brat.
Je pa tipično takole prehitro sklepanje. Človek vidi, da nekdo odkrito prizna, da ne ljubi vseh ljudi na svetu, ampak da o enih pač nima najboljšega mnenja, in se avtomatično šteje med luzerje. Zakaj? Folk, mejte radi sami sebe. :)
Because I can.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Tananda napisal/-a: Js ne maram kuhat in več kot pečena jajca se od mene ne dobi, pa sta oba resna fanta do zdaj to "spregledala".

Pa bi si upala trditi, da bi bila pripravljena s tabo preživet cel lajf in se sprijaznit s tem, ali da bo kuhal on/boste jedli zunaj/bo kuhala mama?? Oz. da ti ne boš kuhala? Niti za otroke nekoč?

+
mi se zdijo vse te tvoje lastnosti in vse ostalo, zaradi česar se sama sebi zdiš večvredna od drugih...dokaj banalne.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Se ne štejem pod luzerje, ampak po tvoji definiciji sem - nisem ženska geek in ne spadam v tvojo "subkulturo".
Odgovori