Spolnost med menstruacijo/Sex s tamponom? [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a emkica »

jest jo mam ene 7 dni, tko da zame glih ni šans da bi čakala...pa tud v bistvu nočem čakat :D ....tko da meni ni problem, boli me pa zaenkrat tud še ne :)
Uporabniški avatar
mateyaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: MS
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mateyaa »

Ashley*** napisal/-a:Uf jst si sploh ne predstavlam kako bi to zgledal - menstra in sex? Pr men je to no go :) Raj počakam tiste 4 dni, kt pa d mam kri (ki je še polna bakterij povrhu) po postli :?

Sem istega mnenja.
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

jst tud tega ne prakticiram.preprosto mi je v tem času že tako zelo neudobno da je to ubistvu zadnja stvar na katero pomislim. je pa potem tolk bolj fajn, ko je konc menstre pa takrat lahko :D
Oyna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Oyna »

Ashley*** napisal/-a:Uf jst si sploh ne predstavlam kako bi to zgledal - menstra in sex? Pr men je to no go :) Raj počakam tiste 4 dni, kt pa d mam kri (ki je še polna bakterij povrhu) po postli :?

midva redno seksava med menstruacijo, pa nama dosedaj praktično ni ni uspelo niti rjuh umazat...
mogoče so to predsodki, da bo kri kar lila ven, kar ni res, ali pa sem jaz čudna...
poleg tega med menstruacijo pač amlo manj položajev in akrobacij prakticiraš pa je
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Mojemu se kri zdi creepy, tko da ga zadovoljiva analno ali oralno. Meni ni panike zdržat tiste 4-5 dni, če je kriza, pa družno masturbirava. :D
Imaš, da me vikaš!
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 16:42, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

Oyna napisal/-a:midva redno seksava med menstruacijo, pa nama dosedaj praktično ni ni uspelo niti rjuh umazat...
mogoče so to predsodki, da bo kri kar lila ven, kar ni res, ali pa sem jaz čudna...

nisi čudna. tudi nama se še ni zgodilo, da bi umazala karkoli. ampak obvezno takoj po tušu, ker jaz takrat še kakšno uro nimam skoraj nič krvavitve.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Nikol nisem in ne bi seksala med menstruacijo.Se čist lepo da vzdržat.Vse je v glavi. :wink:
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

^^ tudi to, da bi bilo seksat med menstro kakšen tabu. ;)
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Ne ni tabu.Komu paše naj.Jaz nikogar ne obsojam.Sama pa pač ne želim. :)
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Meni med m. ne pase, tako da me nic posebnega ne zene v to, niti mi ni vsec obcutek vmes, enkrat sva bila cela krvava in naju je oba malo minilo - pa prevec dela je potem s ciscenjem, kar zna biti problem, ce nisi na svojem.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

če me zrajca, me pač prime seksat, :D pa naj bo to med menstruacijo ali ne;
ne bom mu pa zdej rekla: Pust me pr miru, k mam menstro :roll: ...
Jst se mu čist prepustim, da me zakur in je vse čist enako, kot če nimam menstruacije.
In midva tud nikol nič ne umaževa, pač vzamem tampon ven tik pred zdajci in ga nato zamenjam, no big deal.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

midva nisva še eksperimentirala tega, ker si ne upam...med menstruacijo naj bi bila spodi še bolj dovzetna za razne bakterije...in si res ne upam reskirat...tudi mojemu ne paše takrat...
če rabi nekoga, da ga poteši, sem mu vedno na voljo...se pa znajdemo drugače :wink:

mogoče pa bom 1x...ko bom velika :D
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a sokolja »

men je pa mal nagravžno sexat med menstruacijo. enkrat sva in potem je imel krvavga ku*** in ni blo glih fajn. pa še vonj po krvi je.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Midva včasih sexava tudi med menstro čeprav jo imam slabe štiri dni...ampak meni ne paše kaj velikokrat ker je notri vse nagrbančeno oz. zaotečeno in me kr mao boli...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Odgovori