sem tooooook veselaaaa !!!
p!ka napisal/-a:Po tem kaj berem in če pomislim kakšne navade mava mi2 z Mojim, me kr malo stisne, ker mi je use to tuje in nenavadno, sploh če pomislim kok mi bo drugače ko/če bom mela nouga fanta in bo on meu čist kontra navade.![]()
tamala123xy napisal/-a:p!ka napisal/-a:Po tem kaj berem in če pomislim kakšne navade mava mi2 z Mojim, me kr malo stisne, ker mi je use to tuje in nenavadno, sploh če pomislim kok mi bo drugače ko/če bom mela nouga fanta in bo on meu čist kontra navade.![]()
kakšne navade pa imata.No pač vsak ima take kot jih hoče met oz takšne kot jih je navajen.Važn da vama je fain
p!ka napisal/-a:Mene doskrat je*e vonj in okus nožnice. Nekej časa (nimam pojma kaj je blo narobe) je mela izredno močan vonj in tud okus je biu škifast. Za vonj mi je blo jasno, ker sm ga zavohala, ko sm šla na vece in mi doskrat ni blo prjetno, ampak je Moj vedno reku, da ga ne moti. Za okus pa mi je on povedau, ker jz se pač ne okušam () in mu po tem dost časa nism pustila, da mi me oralno. Zdej se je popraulo in je use kul.
Kar se tiče Mojga je pa doskrat tko, da pride k meni diretk iz dela. Ker dela u kuhinji (in to taki brez tuša) ni stuširan. Doma so mel nekej časa tud tako situacijo, da se ni tuširau po 3 dni skupej zarad različnih uzrokou. In še ko se je, ubistvu sploh ni blo tuširanje, ampak umivanje s škafom hladne vode. Tisto obdobje je higijena trpela in ni nobeden od naju pomislu na oralno zadovoljevanje njega. Seksala sva s kondomi.
Umivam se usak dan z intimnim milom, ponavad zvečer. Na začetku sm se tud brila skor usak dan, da bi zgledalo use tipitopi, zdej pa se 1x na teden, da ni lih nevem kakšne džungle tam doli.
Od Mojga ne zahtevam, da se umiva potrebi, ker največkrat seksava v auto al pa kje podobno in je logično, da se nima kje umit.
Glede higijene sva tko, da oba poznava osnove higijene in se je drživa. Je pa tko, da sm jz bolj obveščena glede dodatnih pripomočkov oz. šamponov in tega in pol pokažem in svetujem še Mojmu kaj nej uporablja.
Kot sm že zgorej omelna; ko se Moj ni tuširau redno je vadla meu celoten on drugače vonj in tega se je zavedau. Ker sm vidla, da mu je hudo in neprijetno, ga nism še jz posebej spominjala na to.
Ma pa Moj eno grdo nehigijensko navado katero ga poskušam odvait, če ne že zarad njega pa zarad mojga zdrauja.
p!ka napisal/-a:tamala123xy napisal/-a:p!ka napisal/-a:Po tem kaj berem in če pomislim kakšne navade mava mi2 z Mojim, me kr malo stisne, ker mi je use to tuje in nenavadno, sploh če pomislim kok mi bo drugače ko/če bom mela nouga fanta in bo on meu čist kontra navade.![]()
kakšne navade pa imata.No pač vsak ima take kot jih hoče met oz takšne kot jih je navajen.Važn da vama je fain
Sej sm že pisala v to temo:p!ka napisal/-a:Mene doskrat je*e vonj in okus nožnice. Nekej časa (nimam pojma kaj je blo narobe) je mela izredno močan vonj in tud okus je biu škifast. Za vonj mi je blo jasno, ker sm ga zavohala, ko sm šla na vece in mi doskrat ni blo prjetno, ampak je Moj vedno reku, da ga ne moti. Za okus pa mi je on povedau, ker jz se pač ne okušam () in mu po tem dost časa nism pustila, da mi me oralno. Zdej se je popraulo in je use kul.
Kar se tiče Mojga je pa doskrat tko, da pride k meni diretk iz dela. Ker dela u kuhinji (in to taki brez tuša) ni stuširan. Doma so mel nekej časa tud tako situacijo, da se ni tuširau po 3 dni skupej zarad različnih uzrokou. In še ko se je, ubistvu sploh ni blo tuširanje, ampak umivanje s škafom hladne vode. Tisto obdobje je higijena trpela in ni nobeden od naju pomislu na oralno zadovoljevanje njega. Seksala sva s kondomi.
Umivam se usak dan z intimnim milom, ponavad zvečer. Na začetku sm se tud brila skor usak dan, da bi zgledalo use tipitopi, zdej pa se 1x na teden, da ni lih nevem kakšne džungle tam doli.
Od Mojga ne zahtevam, da se umiva potrebi, ker največkrat seksava v auto al pa kje podobno in je logično, da se nima kje umit.
Glede higijene sva tko, da oba poznava osnove higijene in se je drživa. Je pa tko, da sm jz bolj obveščena glede dodatnih pripomočkov oz. šamponov in tega in pol pokažem in svetujem še Mojmu kaj nej uporablja.
Kot sm že zgorej omelna; ko se Moj ni tuširau redno je vadla meu celoten on drugače vonj in tega se je zavedau. Ker sm vidla, da mu je hudo in neprijetno, ga nism še jz posebej spominjala na to.
Ma pa Moj eno grdo nehigijensko navado katero ga poskušam odvait, če ne že zarad njega pa zarad mojga zdrauja.