Higiena pred in po spolnem odnosu

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rebelgirl »

sem ugotovila, da so vzrok mojih glivic KT in sem jih nehala jemat :D

sem tooooook veselaaaa !!!
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

:O to pa prvič slišim. Kko si pa to ugotovila ?
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

[She.] napisal/-a::O to pa prvič slišim. Kko si pa to ugotovila ?

To je splošno znano dejstvo, čeprav s strani ginekologov neraziskano (?) oz. vsaj nepotrjeno. Izkušnje žensk pa kažejo drugače. Kt tanšajo sluznico in s tem omogočajo širjenje glivic.
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

Hvala.
Jst morem potrkat, kr še nism mela glivic na obisku :)
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Moj je "obseden" s tuširanjem in higieno, ker ima občutljivo kožo in se mu hitr kaj izpusti. Enostavno sem se navadla, da se zmeraj uredim prej in potem (je le preveč vse mokro, da bi se lahko kar oblekla ali pa samo obrisala), da je vse sproščeno za oba. Itak ko prideva iz treninga obadva najprej tuš vidiva in potem ali med tem nanese na kej.. Ponavadi je pa tako, da sva oba zrihtana (stuširana, dišeča) ko se vidiva, če je le čas za uredit se.
Uporabniški avatar
PaTsy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PaTsy »

mislim da je higiena pred in po sexu zlo pomembna.. mi2 se vsakič pred sexom urediva(lepo stuškava pa to), po sexu pa se ponavad umijeva sam spodi al pa kaki vlažilni robčki tud niso odveč..
jst osebno mam grozn filing ko hoče kaj tam spod delat pa vem da se nism pred tem stuširala..tko da vedno letim u kopalnico najprej.. :razz:
Ne RazmišLjaJ kaJ bo JuTri in kaJ Je biLo včeraJ ampaK živi in RazmišLaJ za daNes <3
cajkis
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: kamnik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a cajkis »

midva mava ful podobn pogled nja higieno...
pred sexom je tuš pr nama obezn.. jz se neb mogla spravt krkol počet brez d bi se stuškala prej..mislm d je to normalno
življenje je lepo,če ga živiš,tako kot ponuja se samo in ne da ti ga spremeniš
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

dost je že da se čpočutš spodi sveže... nerabm pa zdj komplet drgnenje pa celourno tuškanje pred sexom..to ni zanimiv,k da bi se zdj zmenla 'a greva sexat?'no dej' 'sam zdle čez minutko pod tušm najprej,a ok?' LOL
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Če ne znaš načrtovat, si spontanega ne zaslužiš. :twisted:
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
tamala123xy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: celje

Neprebrana objava Napisal/-a tamala123xy »

tud jzt se ne grem načrtno pred sexom umit...k če te prime pa da rečeš počak sam da se stuširam bi me v tem najbrž že minlo tud...je pa res da se grem pospolnem odnosu zmri umit!Pač tako navado mam da zjutri se umijem zvečer stuširam pa po sexu se stuširam,pred pa nikol(no razen če bi že bla reeees newem kok zlo prešvicana)
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Po tem kaj berem in če pomislim kakšne navade mava mi2 z Mojim, me kr malo stisne, ker mi je use to tuje in nenavadno, sploh če pomislim kok mi bo drugače ko/če bom mela nouga fanta in bo on meu čist kontra navade. Slika Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
tamala123xy
Komunikatorka
Komunikatorka

p!ka napisal/-a:Po tem kaj berem in če pomislim kakšne navade mava mi2 z Mojim, me kr malo stisne, ker mi je use to tuje in nenavadno, sploh če pomislim kok mi bo drugače ko/če bom mela nouga fanta in bo on meu čist kontra navade. Slika Slika

kakšne navade pa imata.No pač vsak ima take kot jih hoče met oz takšne kot jih je navajen.Važn da vama je fain :)
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

tamala123xy napisal/-a:
p!ka napisal/-a:Po tem kaj berem in če pomislim kakšne navade mava mi2 z Mojim, me kr malo stisne, ker mi je use to tuje in nenavadno, sploh če pomislim kok mi bo drugače ko/če bom mela nouga fanta in bo on meu čist kontra navade. Slika Slika

kakšne navade pa imata.No pač vsak ima take kot jih hoče met oz takšne kot jih je navajen.Važn da vama je fain :)

Sej sm že pisala v to temo:
p!ka napisal/-a:Mene doskrat je*e vonj in okus nožnice. Nekej časa (nimam pojma kaj je blo narobe) je mela izredno močan vonj in tud okus je biu škifast. Za vonj mi je blo jasno, ker sm ga zavohala, ko sm šla na vece in mi doskrat ni blo prjetno, ampak je Moj vedno reku, da ga ne moti. Za okus pa mi je on povedau, ker jz se pač ne okušam ( :D ) in mu po tem dost časa nism pustila, da mi me oralno. Zdej se je popraulo in je use kul.
Kar se tiče Mojga je pa doskrat tko, da pride k meni diretk iz dela. Ker dela u kuhinji (in to taki brez tuša) ni stuširan. Doma so mel nekej časa tud tako situacijo, da se ni tuširau po 3 dni skupej zarad različnih uzrokou. In še ko se je, ubistvu sploh ni blo tuširanje, ampak umivanje s škafom hladne vode. Tisto obdobje je higijena trpela in ni nobeden od naju pomislu na oralno zadovoljevanje njega. Seksala sva s kondomi.
Umivam se usak dan z intimnim milom, ponavad zvečer. Na začetku sm se tud brila skor usak dan, da bi zgledalo use tipitopi, zdej pa se 1x na teden, da ni lih nevem kakšne džungle tam doli.
Od Mojga ne zahtevam, da se umiva potrebi, ker največkrat seksava v auto al pa kje podobno in je logično, da se nima kje umit.
Glede higijene sva tko, da oba poznava osnove higijene in se je drživa. Je pa tko, da sm jz bolj obveščena glede dodatnih pripomočkov oz. šamponov in tega in pol pokažem in svetujem še Mojmu kaj nej uporablja.
Kot sm že zgorej omelna; ko se Moj ni tuširau redno je vadla meu celoten on drugače vonj in tega se je zavedau. Ker sm vidla, da mu je hudo in neprijetno, ga nism še jz posebej spominjala na to.
Ma pa Moj eno grdo nehigijensko navado katero ga poskušam odvait, če ne že zarad njega pa zarad mojga zdrauja. :?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
tamala123xy
Komunikatorka
Komunikatorka

p!ka napisal/-a:
tamala123xy napisal/-a:

Sej sm že pisala v to temo:
p!ka napisal/-a:Mene doskrat je*e vonj in okus nožnice. Nekej časa (nimam pojma kaj je blo narobe) je mela izredno močan vonj in tud okus je biu škifast. Za vonj mi je blo jasno, ker sm ga zavohala, ko sm šla na vece in mi doskrat ni blo prjetno, ampak je Moj vedno reku, da ga ne moti. Za okus pa mi je on povedau, ker jz se pač ne okušam ( :D ) in mu po tem dost časa nism pustila, da mi me oralno. Zdej se je popraulo in je use kul.
Kar se tiče Mojga je pa doskrat tko, da pride k meni diretk iz dela. Ker dela u kuhinji (in to taki brez tuša) ni stuširan. Doma so mel nekej časa tud tako situacijo, da se ni tuširau po 3 dni skupej zarad različnih uzrokou. In še ko se je, ubistvu sploh ni blo tuširanje, ampak umivanje s škafom hladne vode. Tisto obdobje je higijena trpela in ni nobeden od naju pomislu na oralno zadovoljevanje njega. Seksala sva s kondomi.
Umivam se usak dan z intimnim milom, ponavad zvečer. Na začetku sm se tud brila skor usak dan, da bi zgledalo use tipitopi, zdej pa se 1x na teden, da ni lih nevem kakšne džungle tam doli.
Od Mojga ne zahtevam, da se umiva potrebi, ker največkrat seksava v auto al pa kje podobno in je logično, da se nima kje umit.
Glede higijene sva tko, da oba poznava osnove higijene in se je drživa. Je pa tko, da sm jz bolj obveščena glede dodatnih pripomočkov oz. šamponov in tega in pol pokažem in svetujem še Mojmu kaj nej uporablja.
Kot sm že zgorej omelna; ko se Moj ni tuširau redno je vadla meu celoten on drugače vonj in tega se je zavedau. Ker sm vidla, da mu je hudo in neprijetno, ga nism še jz posebej spominjala na to.
Ma pa Moj eno grdo nehigijensko navado katero ga poskušam odvait, če ne že zarad njega pa zarad mojga zdrauja. :?

Oprosti, my bad :oops:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

no pri nama je tako.
ko vem da pride, se obvezno stuširam. tudi on pride vedno stuširan. raje 15 min kasneje, le da se stušira. :D

če sva cel dan skupaj sexama ko naju prime. takrat sploh ne pomislim da bi živčno skakala po kopalnici. saj mi nikoli ne vem kako ne smrdi. da bi šla načrtno pred sexom pod tuš, to se mi zdi grozno. bi mi pokvarilo vso strast. po sexu se fant vedno umije. jaz redko- če sem res vsa lepljiva. včasih skočima skupaj pod tuš po kakšnem divjem sexu čez dan. zvečer ne. grem kar lepo ajat in počakam na jutri. :P

tudi pred oralnim zadovoljevanjem ne razmišljam o čistosti spolnega organa. nimam slabih izkušenj in jih pri mojem fantu nikoli ne bom imela, ker res lepo skrbi za svojo higieno. mislim da celo bolje kot marsikatera pupa.
Odgovori