Ne razumem, kaj bi punce rade.

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Ja in? Kva hočeš zdej s tem povedat? Če majo nekateri po več žena, itak ni šans, da majo z vsemi nek kvaliteten odnos, ampak je pomojem vse bolj površinsko.

Ok no, pol se pa vidva kr tolažta in pač še naprej mislta, da je za dobro zvezo pomembno in čist dovolj sam prijateljstvo :wink: Sam pol ne tle jamrat, zakaj sta samska :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

NoSex napisal/-a:
Ena punca, s katero si dopisujem mi je enkrat omenila misel: "Ljubezen je kot plamen. Če se na hitro vname in gori v plamenih in se hitro ugasne, če pa samo tli pa kar gori in gori." In res je tako. Tako, da tista karizmatičnost, nora privlačnost in ne vem kaj še vse je na začetku na nek način sploh nimajo velikega pomena.

Ampak nekaj pa mora tleti, kajne.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Se strinjam, da dolga in kvalitetna zveza temelji prvo na prijateljstvu, ampak mora bit privlačnost. Zveze brez privlačnosti si ne predstavljam.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a NoSex »

jullia_ napisal/-a:
NoSex napisal/-a:
Ena punca, s katero si dopisujem mi je enkrat omenila misel: "Ljubezen je kot plamen. Če se na hitro vname in gori v plamenih in se hitro ugasne, če pa samo tli pa kar gori in gori." In res je tako. Tako, da tista karizmatičnost, nora privlačnost in ne vem kaj še vse je na začetku na nek način sploh nimajo velikega pomena.

Ampak nekaj pa mora tleti, kajne.

To je letelo na trditev: "Kdor je prijatelj ostane za vedno priajtelj."
Uporabniški avatar
Roisin
Debatorica
Debatorica
Kraj: ankaran

Neprebrana objava Napisal/-a Roisin »

NoSex napisal/-a:Najboljše zveze, torej tiste, ki trajajo se razvijejo iz prijateljstva. Ker tiste instant ljubezni, ko se v nekoga zaljubiš na prvi pogled, ali pa v dveh stavkih se ponavadi bolj hitro končajo, ker pač zaljubljenost vedno mine, tako pač je.

ne vem, jst si zase ne predstavljam, da v fanta ne bi bla noro zaljubljena. vsaj na začetku. zdaj, ko sva skupi že 8 let, sem sicer še vedno zaljubljena, ni pa to tista nora zatreskanost kot na začetku, ko bi se najraje en drugega požrla :) pa prej nisva bla prijatelja, ampak se je obema utrgalo na prvi pogled.
sicer nisem brala vseh odgovorov, bi pa komentirala avtorju tole: tud jst sem mela v srednji šoli dosti fantov okoli sebe, ki sem jih imela za prijatelje. nekateri med njimi so bli res fajn in sem jim privoščila dobro punco, ker sem vedla, da so dobrega srca, da se da z njimi fajn met in super pogovarjat. ampak če mene tip ni privlačil, preprosto nisem mogla bit z njim in to se mi zdi tud prav. tako da ti moram žal povedat, da tem ženskam očitno nisi dovolj všeč, da bi ble s tabo. ej, verjemi, da če bi jim bil ne vem kako dober, da ne bi iskale nobenih izgovorov v smislu: zdej bi rada bla mal sama ... njim je fajn, ko poslušaš njihove probleme, jih tolažiš, jim malce pihaš na dušo, tle se pa pol konča.
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noelia »

NoSex napisal/-a:Še nekaj z moje strani.

Glede priajteljstva bom jaz takole rekel. Najboljše zveze, torej tiste, ki trajajo se razvijejo iz prijateljstva. Ker tiste instant ljubezni, ko se v nekoga zaljubiš na prvi pogled, ali pa v dveh stavkih se ponavadi bolj hitro končajo, ker pač zaljubljenost vedno mine, tako pač je. In ko zaljubljenost mine so na vrsti druge stvari in večji del tega so prav stvari, ki jih omenja Mr.Ož. Tiste ljubezni, ki se razvijejo iz prijateljstva... tam pa ni tiste privlačnosti, sicer je, vendar ni tako strastno vse skupaj, kot če se v nekoga zaljubiš, oziroma zatreskaš. Pa seveda tista iskra je, tudi če se ljubezen razvije iz prijateljstva, vendar je povsem nekaj drugega.

Ne razumet tega narobe ampak ti ne moreš tvojih zvez primerjat s tistimi, ki nismo aseksualci. Sam si videl kako neumne komentarje imajo tisti, ki ne znajo in nočejo razumet drugačnih od sebe. Ne počni tega še ti. To kar pišeš je posploševanje.

Ko sem spoznala moje fante smo se zabavali in smejali, ne pa jokali. Ne vem, če bi bilo sicer kaj iz teh zvez.
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a NoSex »

To se seveda strinjam. Aseksualne zveze so drugačne, vendar še vedno mislim, da velja, kar sem napisal.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

NoSex js sm tipičn primer tega da ne morem enostavno nemorem bit s tipm če mi na pogled ni všeč. Ga tut ne pogledam oziroma ga gledam samo kot prijatelja če mi ni všeč in pač tut kakšne možnosti zveze ne kažem. Svojga tipa sm najprej opazila zard njegovega fizičnega izgleda in pač pol se je začel. Skupej sva že 5 let, tko da zgleda useen zveze k se noro zatreskaš al kako si že prej napisou, lahko trajajo, js sm tak primer. In si zaupava in si stojiva ob strani in vse lepo štima, čeprou preden sva začela nisva bla navem kakšna prjatla.
Live your life like you want
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

NoSex napisal/-a:Najboljše zveze, torej tiste, ki trajajo se razvijejo iz prijateljstva. Ker tiste instant ljubezni, ko se v nekoga zaljubiš na prvi pogled, ali pa v dveh stavkih se ponavadi bolj hitro končajo, ker pač zaljubljenost vedno mine, tako pač je.

Na svetu so tudi kakšne vmesne variante- ne samo oh in sploh ljubezni, ki so se razvile iz prijateljstva in neke "instant ljubezni", ki so rezultat dveh preživetih noči s hudim tipom. (Nobena kolkertolk normalna ženska, se ne bo zaljubila po dveh stavkih, poleg tega se da dobro medsebojno komunikacijo s partnerjem povsem normalno razviti tudi tekom zveze, ki je sprva temeljila na fizični privlačnosti)

kiny napisal/-a:NoSex js sm tipičn primer tega da ne morem enostavno nemorem bit s tipm če mi na pogled ni všeč.

Da sta všečen zunanji videz in osebnost pogoj za partnersko zvezo bo potrdila skoraj vsaka ženska, ki bo iskrena. Nekateri obravnavate to privlačnost kot nekaj slabega, kot da zaradi tega, ker hočeš, da je tvoj moški lep nimaš zahtev po dobri osebnosti. To preprosto ni res. Oboje mora štimat.
Jaz poznam veliko lepih moških, ki so hkrati tudi ful inteligentni in ful dobri sogovorniki. Lahko jokaš in tuliš o tem, da privlačnost ni pomembna ampak guess koga bo marsikatera ženska najraje izbrala?
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr.Ož »

Ja kaj se pa potem zgodi zgrdimi?? So za vedno samski/e ali kaj?

A smem vprašati koliko ste ve tukaj stare.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Mr.Ož napisal/-a:Ja kaj se pa potem zgodi zgrdimi?? So za vedno samski/e ali kaj?

Da. A ti bi biu z babo, ki bi mela 80kg, mozoljast ksiht, joške do popka...?
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Odvisno...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Mr.Ož napisal/-a:Ja kaj se pa potem zgodi zgrdimi?? So za vedno samski/e ali kaj?

No ne spet patetike zganjat.

Nihče ni omenil besede grd, razen tebe. Ostali govorimo o privlačnosti. Če ne razumeš razlike med tema dvema pojmoma, ti pa sam bog pomagaj.
Mr.Ož
Komunikatorka
Komunikatorka

Razumem razliko, vendar... kaj se zgodi s tistimi, ki so neprivlačni?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Kot prvo, večina ljudi ni kar globalno gledano neprivlačnih, ker so okusi različni. Kot drugo pa neprivlačnost (vsaj pomoje) ni nekaj, česar se ne bi dalo spremenit.

Ampak ja, če nekdo čisto nič ne da nase, pa ne mislim zgolj videza, tudi obnašanje je velik faktor pri tem, da ljudi pritegneš, ne pa odbijaš, bo verjetno težko našel nekoga, ki ga bo želel za partnerja.
Odgovori