Ok no, pol se pa vidva kr tolažta in pač še naprej mislta, da je za dobro zvezo pomembno in čist dovolj sam prijateljstvo

NoSex napisal/-a:
Ena punca, s katero si dopisujem mi je enkrat omenila misel: "Ljubezen je kot plamen. Če se na hitro vname in gori v plamenih in se hitro ugasne, če pa samo tli pa kar gori in gori." In res je tako. Tako, da tista karizmatičnost, nora privlačnost in ne vem kaj še vse je na začetku na nek način sploh nimajo velikega pomena.
jullia_ napisal/-a:NoSex napisal/-a:
Ena punca, s katero si dopisujem mi je enkrat omenila misel: "Ljubezen je kot plamen. Če se na hitro vname in gori v plamenih in se hitro ugasne, če pa samo tli pa kar gori in gori." In res je tako. Tako, da tista karizmatičnost, nora privlačnost in ne vem kaj še vse je na začetku na nek način sploh nimajo velikega pomena.
Ampak nekaj pa mora tleti, kajne.
NoSex napisal/-a:Najboljše zveze, torej tiste, ki trajajo se razvijejo iz prijateljstva. Ker tiste instant ljubezni, ko se v nekoga zaljubiš na prvi pogled, ali pa v dveh stavkih se ponavadi bolj hitro končajo, ker pač zaljubljenost vedno mine, tako pač je.
NoSex napisal/-a:Še nekaj z moje strani.
Glede priajteljstva bom jaz takole rekel. Najboljše zveze, torej tiste, ki trajajo se razvijejo iz prijateljstva. Ker tiste instant ljubezni, ko se v nekoga zaljubiš na prvi pogled, ali pa v dveh stavkih se ponavadi bolj hitro končajo, ker pač zaljubljenost vedno mine, tako pač je. In ko zaljubljenost mine so na vrsti druge stvari in večji del tega so prav stvari, ki jih omenja Mr.Ož. Tiste ljubezni, ki se razvijejo iz prijateljstva... tam pa ni tiste privlačnosti, sicer je, vendar ni tako strastno vse skupaj, kot če se v nekoga zaljubiš, oziroma zatreskaš. Pa seveda tista iskra je, tudi če se ljubezen razvije iz prijateljstva, vendar je povsem nekaj drugega.
NoSex napisal/-a:Najboljše zveze, torej tiste, ki trajajo se razvijejo iz prijateljstva. Ker tiste instant ljubezni, ko se v nekoga zaljubiš na prvi pogled, ali pa v dveh stavkih se ponavadi bolj hitro končajo, ker pač zaljubljenost vedno mine, tako pač je.
kiny napisal/-a:NoSex js sm tipičn primer tega da ne morem enostavno nemorem bit s tipm če mi na pogled ni všeč.