Dsds
-
- Sramežljivka
- Kraj: ok. celja
To bo zdaj zvenelo strange (še sama ne morem verjet da to pišem hehe).. v glavnem na enem german forumu na katerem si jaz grem po vsakodnevno Thomas dozo, zbirajo punce denar za darilo za Thomasa. V mislih majo iPod Touch, gor pa bi naložli 2 ali 3 komade od vsakega posameznika, ki je prispeval kaj keša, in tudi razne Thomas filmčke.
Jaz sem seveda za (vem ja, čudna sem - samo kaj naj?
) že zgolj zaradi tega, ker mislijo dodat na player tudi moj "How do you like your Tom (v2)" video. Pa tistih 5 EUR mi tudi ni tak težko dat. Für einen gewissen Thomas Godoj würde frau doch alles tun
Tak da glede na to, da ste ene skoraj enako Thomatisiert kot jaz, zgolj sprašujem, če je še katero začelo zanimat?
Da ne bom te bla edina slovenka ...
Jaz sem seveda za (vem ja, čudna sem - samo kaj naj?

Tak da glede na to, da ste ene skoraj enako Thomatisiert kot jaz, zgolj sprašujem, če je še katero začelo zanimat?

Da ne bom te bla edina slovenka ...
@FreakChiq
ja, ne vem. ideja teh punc z nemškega foruma, ki jih omenjaš, sicer ne zveni slabo. problem takih in podobih idej pa je žal v tem, da se zgubijo v množici drugih. zanje je to kot še eno pismo ali fotografija na ulici več. glej, najbolje, da se odločiš na podlagi tega, kaj si želiš s tem doseči. če bi rada, da te thomas kako opazi ali kaj podobnega, to po moje ni prava pot.
glede na to, da bo gor že tvoj filmček pa js ne bi še dodatno pretiravala. boš samo še ena več. fajn je, če ohraniš delček skrivnostnosti - you never know
odloči se sama, vsak zase najbolj ve. js osebno ne bi.
filmček je SUPER. sem si ga ravnokar prvič ogledala in moram priznati, da si se res potrudila. prepričana sem, da ga je thomas že videl oz. da ga bo kmalu. bi blo škoda, če ga ne bi.
ne vem, sicer kje si dobila slike še iz časa skupine tonk, ampak wow. če pa ni tam thomas njami. mene je ful spomnil na Gavina Rossdalea iz Bush. tista frizura mu je zelo pristajala.
ne vem sicer, kaj se mu je zgodlo leto ali dve nazaj, ker moralo je bit pa res hudo. zgledal je na pol mrtev. kot da ne bi slo za isto osebo, ki je pela pri teh bandih. ampak že gre na bolje.
ja, ne vem. ideja teh punc z nemškega foruma, ki jih omenjaš, sicer ne zveni slabo. problem takih in podobih idej pa je žal v tem, da se zgubijo v množici drugih. zanje je to kot še eno pismo ali fotografija na ulici več. glej, najbolje, da se odločiš na podlagi tega, kaj si želiš s tem doseči. če bi rada, da te thomas kako opazi ali kaj podobnega, to po moje ni prava pot.
glede na to, da bo gor že tvoj filmček pa js ne bi še dodatno pretiravala. boš samo še ena več. fajn je, če ohraniš delček skrivnostnosti - you never know

odloči se sama, vsak zase najbolj ve. js osebno ne bi.
filmček je SUPER. sem si ga ravnokar prvič ogledala in moram priznati, da si se res potrudila. prepričana sem, da ga je thomas že videl oz. da ga bo kmalu. bi blo škoda, če ga ne bi.
ne vem, sicer kje si dobila slike še iz časa skupine tonk, ampak wow. če pa ni tam thomas njami. mene je ful spomnil na Gavina Rossdalea iz Bush. tista frizura mu je zelo pristajala.
ne vem sicer, kaj se mu je zgodlo leto ali dve nazaj, ker moralo je bit pa res hudo. zgledal je na pol mrtev. kot da ne bi slo za isto osebo, ki je pela pri teh bandih. ampak že gre na bolje.
@FreakChiq
morm pohvalit tvoj video..NORO DOBER JE..bravo
fajn ti je to uspelo skup narest..res dobro..se ga ne morm nagledat
drugač pa se strinjam s kyrio glede tega darila za thomasa..js bi bla noro srečna že č bi moj video gor biu..denar pa thomas tk nikoli ne bo zvedo kdo je prispevo..tk da če boš že pod videom ti podpisana in bo thomas to vido..je to pomoje dovol
pač sama se odloči, js na tvojem mestu nebi prispevala, a vendar je odločitev tvoja.
WIIIIIIIIIIIIIIII Benni je vn šou..kk faaajn
..zaj se pa še samo Ranie&Monike znebimo..pa bo dsds fajn gledat brez prestavlanja na drugi program, ko so tile trije peli
sam no, nevem kk se bo Thomas znašu u partykracker songs, ko mu to ne paše najbol..nevem no..ampak glavno da ostaja in nas zabava s svojimi nastopi
samo men se pa Linda vedno bolj dopade..ušeč so mi njeni nastopi in njen glas. tk da upam da bota u finalu Thomas&Linda.
morm pohvalit tvoj video..NORO DOBER JE..bravo

fajn ti je to uspelo skup narest..res dobro..se ga ne morm nagledat

drugač pa se strinjam s kyrio glede tega darila za thomasa..js bi bla noro srečna že č bi moj video gor biu..denar pa thomas tk nikoli ne bo zvedo kdo je prispevo..tk da če boš že pod videom ti podpisana in bo thomas to vido..je to pomoje dovol

WIIIIIIIIIIIIIIII Benni je vn šou..kk faaajn

sam no, nevem kk se bo Thomas znašu u partykracker songs, ko mu to ne paše najbol..nevem no..ampak glavno da ostaja in nas zabava s svojimi nastopi

samo men se pa Linda vedno bolj dopade..ušeč so mi njeni nastopi in njen glas. tk da upam da bota u finalu Thomas&Linda.

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
Jaz osebno mislim da je to ful neziher, nikoli ne veš kam dejansko gre denar, nikoli se ne bo zvedelo kdo je prispeval...nenazadnje si bo Thomas kaj kmalu lahko nabavil tudi ipod (in še marsikaj drugega)...
To je zgolj moje mnenje, saj 5€ ni nobena cifra, ampak ne vem če je vredno nekam pošiljat dnear oziroma ga nakazovat in si delat s tem delo, če bo v zameno mogoče tvoje ime med 200 drugimi, na videu pa ne bo jasno vidno da je tvoj...če pa boš imela moralno zadovoljstvo pa kar, saj kot sem rekla, 5 € res ni nekaj ful.
To je zgolj moje mnenje, saj 5€ ni nobena cifra, ampak ne vem če je vredno nekam pošiljat dnear oziroma ga nakazovat in si delat s tem delo, če bo v zameno mogoče tvoje ime med 200 drugimi, na videu pa ne bo jasno vidno da je tvoj...če pa boš imela moralno zadovoljstvo pa kar, saj kot sem rekla, 5 € res ni nekaj ful.
Houd de wereld tegen
Mate prav, da se bilo kaka darila v množici čisto razgubijo. Sploh pa mate prav s tem, da si lahko sam to nabavi (še posebej če driži, da dobijo 1600EUR na tedn
). Bomo vidli... Jaz si znam ful hitro premislit. Prešnji teden sem po vsej sili hotla Wii met hehe - I'm weird
Drugače pa hvala za pohvale glede videa! Čeprav meni več ni nič kaj extra. Mogoče zato, ker sem ga že tolko krat vidla? Tak da vete, ne ga več gledat! Heheh naj vam ostane v spominu kot "noro dober"
Ok back on topik - včerajšnji mottoshow
To sliko morte videt
Jaz mam občutek, da bo ta ženska živčni napad dobila, ko bo čez en teden ali pa max. dva slišala, da more it domov, in da ji že spet ni uspelo v casting showu zmagat.
Drugače mam pa še eno crazy teorijo, ki bazira na dogajanju zadnjega tedna hehe
In sicer gre zaradi WINK videov. Prej so njihove pesmi ble na youtubu zgolj kot mp3. Tu in tam pa si našo kaki live nastop, ki pa je bil zelo slabe kvalitete. Zdaj pa lahko najdeš na clipfishu, ki ga sponzorira ali pa celo ma prek RTL, njihove live nastope v ful mega krass kvaliteti.
Ok to še mogoče ni tak nenavadno but wait... wait for it.. here it comes.. Na isti strani delajo prav reklamo za te posnetke. In če še komu to ni dovolj čudno, je Anja včeraj rekla: "... Thomas Godoj und seine Band"
(Aha.. Radio City že spet Shadow of the Day predvaja
)
V glavnem moja crazy teorija gre v dve extremi smeri:
a) ali bodo prvič v zgodovini DSDSa dovolili, da bo (bi) zmagovalec nastopal z njegovim bandom (mogoče je odziv na Thomasa res TAAK faking velik?)
b) ali pa bodo šli v ta extrem, da bo DSDS zmagal nekdo drug (Fady, Linda?) in bodo s tistim delali tisti tipični DSDS drek, vzporedno pa bodo pod pogodbo vzeli Thomasa oz. WINK?
Vem ja oboje verjetno krši vsa njihova pravila, but you gotta admit - malo čudno je vse skupaj.

Drugače pa hvala za pohvale glede videa! Čeprav meni več ni nič kaj extra. Mogoče zato, ker sem ga že tolko krat vidla? Tak da vete, ne ga več gledat! Heheh naj vam ostane v spominu kot "noro dober"

Ok back on topik - včerajšnji mottoshow
To sliko morte videt

Jaz mam občutek, da bo ta ženska živčni napad dobila, ko bo čez en teden ali pa max. dva slišala, da more it domov, in da ji že spet ni uspelo v casting showu zmagat.
Drugače mam pa še eno crazy teorijo, ki bazira na dogajanju zadnjega tedna hehe

Ok to še mogoče ni tak nenavadno but wait... wait for it.. here it comes.. Na isti strani delajo prav reklamo za te posnetke. In če še komu to ni dovolj čudno, je Anja včeraj rekla: "... Thomas Godoj und seine Band"
(Aha.. Radio City že spet Shadow of the Day predvaja

V glavnem moja crazy teorija gre v dve extremi smeri:
a) ali bodo prvič v zgodovini DSDSa dovolili, da bo (bi) zmagovalec nastopal z njegovim bandom (mogoče je odziv na Thomasa res TAAK faking velik?)
b) ali pa bodo šli v ta extrem, da bo DSDS zmagal nekdo drug (Fady, Linda?) in bodo s tistim delali tisti tipični DSDS drek, vzporedno pa bodo pod pogodbo vzeli Thomasa oz. WINK?
Vem ja oboje verjetno krši vsa njihova pravila, but you gotta admit - malo čudno je vse skupaj.

o, ja, s tem, da je vse skup že malo čudno (ampak v tem primeru gre za pozitivno čudno), se čist strinjam.
tvoj(@FreakChiq) a) predlog dejansko zveni precej možno. pri teh showih je v prvi vrsti denar, tako da ne bi bil glih problem prekršit kakšno dsds pravilo. roko na srce, thomas je v tem trenutku res zlata jama.
tisti anjin "Thomas Godoj und seine Band" včeraj pa tud precej pove. saj vem, da sem že tečna s tem, da vedno vztrajam, da je thomas za band, ampak zdaj se pa prav zadoščeno počutim.
ko sem zgoraj prebrala, da oglašujejo wink..... v prvem trnutku, sem pomislila, čemu, saj jih več ni.... ampak.... nekaj se dogaja... ko zdaj pomislim za nazaj, kjerkoli je bil thomas (vsaj tisto kar sem vidla), je blo vedno govora tudi o njegovem bandu, enkrat oz. dvakrat sem celo opazila, da je moral voditelju poudarit, da banda pa on nima več; pred njegovimi nastopi so že 1000x pokazali fotke, in kako je blo in podobno, v publiki sem opazla vse člane wink, razen enega,.... zdaj jih pa še oglašujejo....
FreakChiq,tvoja teorija po moje sploh ni tak crazy....
kar pa se monike tiče - i don't like her at all. če se ne bi rania in beni prišlepala tak daleč in bi namesto njiju bli v shovu še tisti dve punci, ki sta prej izpadli in colins, bi monika že pakirala kovčke.
kee sem že čist zaslepljena s thomasom, mogoče celo vidim kaj kar dejansko sploh ni, a se mi zdi, da se je monika kar malo spravla na thomasa... no, saj mogoče pretiravam... ampak take puhoglavke mu pa res ne bi privoščila...
tvoj(@FreakChiq) a) predlog dejansko zveni precej možno. pri teh showih je v prvi vrsti denar, tako da ne bi bil glih problem prekršit kakšno dsds pravilo. roko na srce, thomas je v tem trenutku res zlata jama.
tisti anjin "Thomas Godoj und seine Band" včeraj pa tud precej pove. saj vem, da sem že tečna s tem, da vedno vztrajam, da je thomas za band, ampak zdaj se pa prav zadoščeno počutim.
ko sem zgoraj prebrala, da oglašujejo wink..... v prvem trnutku, sem pomislila, čemu, saj jih več ni.... ampak.... nekaj se dogaja... ko zdaj pomislim za nazaj, kjerkoli je bil thomas (vsaj tisto kar sem vidla), je blo vedno govora tudi o njegovem bandu, enkrat oz. dvakrat sem celo opazila, da je moral voditelju poudarit, da banda pa on nima več; pred njegovimi nastopi so že 1000x pokazali fotke, in kako je blo in podobno, v publiki sem opazla vse člane wink, razen enega,.... zdaj jih pa še oglašujejo....
FreakChiq,tvoja teorija po moje sploh ni tak crazy....
kar pa se monike tiče - i don't like her at all. če se ne bi rania in beni prišlepala tak daleč in bi namesto njiju bli v shovu še tisti dve punci, ki sta prej izpadli in colins, bi monika že pakirala kovčke.
kee sem že čist zaslepljena s thomasom, mogoče celo vidim kaj kar dejansko sploh ni, a se mi zdi, da se je monika kar malo spravla na thomasa... no, saj mogoče pretiravam... ampak take puhoglavke mu pa res ne bi privoščila...
kyria napisal/-a:pri teh showih je v prvi vrsti denar, tako da ne bi bil glih problem prekršit kakšno dsds pravilo.
No ja kaj pa vem.. tak lahko jih prekršit tudi ne gre.. Mislim res da oni postavljajo pravila in tak jih lahko tudi samo oni spreminjajo, samo mislim, da bi se bivši kandidati začeli preveč bunit (še posebej mam v mislih Maxa). Mediji bi meli kaj za pisat - to je ziher

Saj možno da obstaja kaka c) varjanta na katero cilajo pa se meni oz. nam niti sanja ne. V glavnem ta nenadna WINK promocija 100% ni zgolj naključje.. Če mam prav v spominu Maxov band, ki je obstajal, ko je on sodeloval, niso nikoli omenili. Da ma sploh skupino so fani sami razkrili, ali? Medtem ko pa je zdaj WINK skoraj vsakič na nek način omenjen, pa so lani maja razpadli. Heheh mislim, da bomo zagotovo vedli, da je nekaj za bregom, ko bo Thomas lahko pel eno njihovo pesem.

Samo kak je pa včeraj srečn deloval, ko je lahko pred DSDS bandom stal pa pol začel skakat po odru, pa vido folk kak sodeluje. Ta del je moj najljubši v celem nastopu.
kyria napisal/-a:kee sem že čist zaslepljena s thomasom, mogoče celo vidim kaj kar dejansko sploh ni, a se mi zdi, da se je monika kar malo spravla na thomasa... no, saj mogoče pretiravam... ampak take puhoglavke mu pa res ne bi privoščila...
Joj ne me spominjat. Take scene jaz ignoriram. Pri Collinsu, Fadyju in Raniji sem še razumela, da je ful veseli, da je prišo kdo od njih napej in da oddrvi proti njem/njej - Pač ker so kolko tolko na isti valovni dolžini in se šteka z njimi (še posebej Collinsom). Samo pri Moniki? Dobro Thomas je res da extremno prijazen človek (vsaj meni deluje tak) - ampak če se kaj več skriva za tem, ga vdarim, ker je ta ženska res tak hohl in der Birne, da boli in sploh SPLOH ne bi k njemu pasala.
Schulzen Moni - Blaaah

joj, bog ne daj, da bi se kaj pletlo med njima. pol ga se js fajn udarim. monika se mi je vceraj do kanca zamerla, predvsem tista njena faca, ko je slišala, da gre rania naprej. js načeloma nisem človek, ki bi komu kaj slabega želela, ampak včeraj mi je blo prav v veselje, da jo je malo streslo.
priznam, da nisem ravno uživala potem, ko jo je thomas tako stisnil, ampak naj ji bo. mislim, da je čist jasno pokazal, kaj si misli o njej, ko je v live chatu zelo bistroumno povedala, kaj rada bere...
priznam, da nisem ravno uživala potem, ko jo je thomas tako stisnil, ampak naj ji bo. mislim, da je čist jasno pokazal, kaj si misli o njej, ko je v live chatu zelo bistroumno povedala, kaj rada bere...

Meni se je tudi Benni smilo. Čeprav ma včasih res take komentare, da se res vprašaš kaj je šlo pri njegovi vzgoji narobe, samo buu krike si noben ne zasluži. Sploh pa ne 16-letni otrok.
Bi res rajši vedla, da bi šla Monika namesto njega ven. Njen karakter mi sploh ne ustreza. Pri Benniju si se še te pa te lahko nasmejal hehe njo bi pa najrajši za lase začela vlečt lol
Hehe kaj pa ko si je Bild zdaj Ranio privoščo? Zdaj pišejo o tem, da je iz sobe iz katere je ona prišla, smrdelo po hašišu
@zoya
Tukaj -> http://www.youtube.com/watch?v=qlxvuy7XuGs
Bi res rajši vedla, da bi šla Monika namesto njega ven. Njen karakter mi sploh ne ustreza. Pri Benniju si se še te pa te lahko nasmejal hehe njo bi pa najrajši za lase začela vlečt lol

Hehe kaj pa ko si je Bild zdaj Ranio privoščo? Zdaj pišejo o tem, da je iz sobe iz katere je ona prišla, smrdelo po hašišu

@zoya
Tukaj -> http://www.youtube.com/watch?v=qlxvuy7XuGs

-
- Cosmopolitanka
6. Mottoshow - Partyklassiker & Balladen
Monika Ivkic
Jennifer Lopez - Let’s Get Loud (youtube link)
Roberta Flack - Killing Me Softly (youtube link)
Rania Zeriri
The Pointer Sisters - I’m So Excited (youtube link)
Vanessa Williams - Save The Best For Last (youtube link)
Fady Maalouf
Rick Astley - Never Gonna Give You Up (youtube link)
Eric Carmen - All By Myself (youtube link)
Thomas Godoj
New Radicals - You Get What You Give (youtube link)
The Who / Limp Bizkit - Behind Blue Eyes (youtube link)
Linda Teodosiu
Gloria Gaynor - I Will Survive (youtube link)
Christina Aguilera - The Voice Within (youtube link)
Jezus, kak sem pa jaz happy, da se je prvotna izbira songov izkazala kot nepravilna. Če katero zanima s kakimi songi so v nedeljo strašli okrog - here they are: http://www.ioff.de/showpost.php?p=16409773&postcount=70 Še posebej kaj se Thomasovih (dobro Tonight še gre nekah, ampak samo nekah), Ranijinih in Fadyjevih songov tiče.
Hehe pri Moniki mi je tak dokaj vseeno kaj bo na odru delala. Mislim saj kaj drugega ko perfektno kopiranje pomojem ne rabimo pričakovat. Pri killing me softly songu pa se zna zgodit, da se bom celo zelo dolgočasla.
I’m So Excited paše k Ranijini osebnosti, k njenem glasu pa not so much. Polomija pa bo, če bo na odru spet tak prisiljeno skakala okrog kot je pri Valerie. Pri Save The Best For Last pa ga zna po moje tudi kiksat. Al pa me bo presenetla.. we will see.
Fadyju so pa za moje pojme čisto ta prave songe zbrali.
Mislim, da ne more kaj zajebat. Rick Astley ma še bolj strange glas kot on. All by myself pa je taka hudo tipična balada, da že samo zaradi tega paše k njemu. Fady tak je naslednji schnulzen king. Zaradi česa se mi pa tudi malo smili. Mogoče bi blo boljše če bi le pel od Rickyja Martina pesem? Heheh
Nad Thomasovimi in Lindinimi songi sem pa čisto YEY navdušena.
K Lindi obe pesmi pašeta, samo ne bi pa tudi mela nič proti, če bi I will survive pela Monika, Lindi bi pa Let's Get Loud dali - pri tej bi tudi zažigala hehe. Pri Thomasovi verziji Behind Blue Eyes se bom topila, ko sladoled pri 40°C. Edino pri You Get What You Give me je malo strah, da ni ki mičkeno previsok za njega. Sicer pa bo tak svojo boljšo verzijo naredo ven, tak da me ne rabi bit strah, je tak?
Mislim, da bo Rania mogla it domov. Čeprav bi še zmeraj rajši mela, da bi Monika šla.
Monika Ivkic
Jennifer Lopez - Let’s Get Loud (youtube link)
Roberta Flack - Killing Me Softly (youtube link)
Rania Zeriri
The Pointer Sisters - I’m So Excited (youtube link)
Vanessa Williams - Save The Best For Last (youtube link)
Fady Maalouf
Rick Astley - Never Gonna Give You Up (youtube link)
Eric Carmen - All By Myself (youtube link)
Thomas Godoj
New Radicals - You Get What You Give (youtube link)
The Who / Limp Bizkit - Behind Blue Eyes (youtube link)
Linda Teodosiu
Gloria Gaynor - I Will Survive (youtube link)
Christina Aguilera - The Voice Within (youtube link)
Jezus, kak sem pa jaz happy, da se je prvotna izbira songov izkazala kot nepravilna. Če katero zanima s kakimi songi so v nedeljo strašli okrog - here they are: http://www.ioff.de/showpost.php?p=16409773&postcount=70 Še posebej kaj se Thomasovih (dobro Tonight še gre nekah, ampak samo nekah), Ranijinih in Fadyjevih songov tiče.
Hehe pri Moniki mi je tak dokaj vseeno kaj bo na odru delala. Mislim saj kaj drugega ko perfektno kopiranje pomojem ne rabimo pričakovat. Pri killing me softly songu pa se zna zgodit, da se bom celo zelo dolgočasla.
I’m So Excited paše k Ranijini osebnosti, k njenem glasu pa not so much. Polomija pa bo, če bo na odru spet tak prisiljeno skakala okrog kot je pri Valerie. Pri Save The Best For Last pa ga zna po moje tudi kiksat. Al pa me bo presenetla.. we will see.
Fadyju so pa za moje pojme čisto ta prave songe zbrali.

Nad Thomasovimi in Lindinimi songi sem pa čisto YEY navdušena.

Mislim, da bo Rania mogla it domov. Čeprav bi še zmeraj rajši mela, da bi Monika šla.
-
- Cosmopolitanka