Ali je moj izgled napačen?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

Roberta R. napisal/-a:
christianna cruz napisal/-a:jupiter staff so najbolš folk na svetu :D
jebači itaq en več k tadrug ...samo pa gusty prou tekmujeta kdo jih bo več položu pomoje :lol:

drugač pa, eni so iskreni , tko da ...punce če se keri zdi da bi loh kei ratalo , se splača potrudit

sam upam de ne pišemo vse istmu tipu mesičev :P

omg.. tedva so tut na našem maturancu vse bejbe pecale :lol:

oo fak :lol:
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

fak kaj :) a je kteri od njiju dveh?? :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

ne, ni noben od njiju dveh ... ampak nooo, zakaj lih ta dva, sej so še kaki mlajši pa boljši :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

baje sta bla onedva najbolj fletna.. men vsekakor ne, ker ne rabim tipa ki si bilda ego s tem da tekmuje kolk punc bo podrl.. da ne govorim kok punc je na maturancu še mladoletnih.. hvala lepa :D mlajši in boljši? js definitivno padam na starejše.. mogoče zato noben ni pritegnu moje pozornosti :) drugač je pa od mojega maturanca tut že dve leti.. predvidevam da so se mal zamenal pobje v staffu.. takrat sta bla še med mlajšimi onedva, se mi zdi..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Mi smo tud mel na maturancu animatorje, ki so pecali prav vse po spisku. Samo pomoje nobena ni nimomur dala.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a merisima »

lej špela s tabo ni nč narobe.vem kak je to.tud sama nism bla nikdar prej zadovoljna sama s sabo...pač višek kil...vse okrog mene so ble lepotice z idealno postavo, vse zrihtane...sama pa jim nism pršla nit do gležnja in to me je žrlo.skos sm se počutla kot črna ovca...sam čas je prnesu svoje.vrjemi, počasi se boš vzljubila.in to kaj se jlubezni tiče...vem kak je...
ampak vedi naslednje:DOKLER NISI ZADOVOLJNA SAMA S SABO TUD DRUGI NE BODO!IMEJ SE RADA IN DRUGI TE BODO IMELI!BODI SI VŠEČ IN TUDDRUGIM BOŠ.
pa zapomni si, da je notranja lepota milijonkrat pomembnejša od zunanje, kajti nobena šminka ne polepša črne duše, nobena obleka ne popravi slabe osebnosti ter noben nakit ne prekrije hudobije.
christianna cruz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a christianna cruz »

Roberta R. napisal/-a:baje sta bla onedva najbolj fletna.. ......drugač je pa od mojega maturanca tut že dve leti.. predvidevam da so se mal zamenal pobje v staffu.. takrat sta bla še med mlajšimi onedva, se mi zdi..

ja ja pobje u staffu so se kr zamenjali ,...letošnji tanovi so prou uredu , sj tiste k ste ble dol veste (novi so jaka bojan kavka ...)

amm...z gustlom & sammytom je pa tko, itaq sta fletna :D sam se
fuuul neki nosta ...čeprou smo se zastopl :)
lih tok se zastopta s folkom , da ti gusty vsak večer poje gyros k ga že tko čakaš 10 minut, sam njemu se vedno nekam mudi - in pol poje tvoj gyros :lol: :lol:
Odgovori