ja evo meni tudi zdai prjelo....sm šla pod orodja, nato možnosti-povezava in tam neki kliknla nastavitve in potem še en klik in je začelo delati weč sreče kot znanja sam dela pa
...ples je izziv, iskanje sebe v prostranstvih, hlastanje po lepoti giba, pospeševanje ritma, borba s časom in svoboda v absolutnem...
folk help me.......nekdo mi uhaja v msn.....pa piše namesto mene....pol pa še jaz lahko poleg pišem....pol pa oni na drugi strani ve vse moje podatke pol pa mi folk ne verjame da tega ne pišem jaz....ampak NEKDO....sploh ne vem kak bi lahko kdo to bil.....če pa nihče ne ve mojega gesla....SAMO JAZ........kaj naj.....kak je to mogoče....prosim pomagajte......
Ko se rodiš,so vsi veseli, Ko umreš,so vsi žalostni, Ko živiš,jim je VSEENO!
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:folk help me.......nekdo mi uhaja v msn.....pa piše namesto mene....pol pa še jaz lahko poleg pišem....pol pa oni na drugi strani ve vse moje podatke pol pa mi folk ne verjame da tega ne pišem jaz....ampak NEKDO....sploh ne vem kak bi lahko kdo to bil.....če pa nihče ne ve mojega gesla....SAMO JAZ........kaj naj.....kak je to mogoče....prosim pomagajte......
Mi prosim poveš, kak si se tega rešila, ker imam enak problem????
Hvala
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
mal cudn se slis tale problem, ce bi mal bolj konkretno napisu problem bi ti mogoce lahko pomagal tko, ti pa lahko napisem 100 moznih resitev pa ni muz da bo katera prava.
OS? firewall uporabljas, ce, kater? ISP?