jaz tudi mam zelo dostikrat zvečer občutek, da je nekdo v moji sobi ali pa da me gleda skozi okno.. in dostikrat sploh ne morem zaspat
pa še dve taki zgobici..
pred 2 letoma je umrl moj dedek in sicer zaradi nekega strdka.. hoteli smo mu pomagati preko enega bioenergetika. In smo ga klicali, če bi mu lahko kako pomagal na daljavo ( ker je namreč on iz Kopra, mi pa iz Mb, dedi pa je moral bit v bolnici na intenzivni negi ) in smo ga klicali kakšen teden ali 2 preden je dedi umrl, ati je moral v času pogovora misliti samo na dedija in tako naj bi bioenergetik vzpostavil stik z njim in mu skušal pomagati. Vsak dan je govoril, da mu skuša pomagati.. En večer pa ga je ati klical in spet je skušal vzpostaviti stik, vendar mu ni uspelo. Atiju je rekel, da njegova duša noče več ostati na Zemlji

to je blo okrog 10ih zvečer, okrog 11ih pa je umrl

in to ziher ni larifari, ker ne bi mogel ravno tisti večer tega rečt, ko je umrl

in v istem času je teta sedela na terasi, ko je priletel ptič, kateri baje prileti in se oglaša samo takrat, ko ti nekdo od bližnjih umre
že kr nekaj časa nazaj pa je umrla moj prababica.. to je bilo okrog 3h zjutraj, ravno ko je moja oma odhajala delat v pekarno.. in takrat so iz obešalnika na tla padli ključi, ki niso še nikoli, in niti ni bilo možnosti, da bi in še nekaj je zaropotalo.. ko se je kasneje pogovarjala z hčerko, ki je živela z prababico ji je povedala, kaj se je zgodilo, takrat pa ji je hčerka povedala, da je ob čisto istem času umrla prababica
tako, da pomoje more nekdo ali nekaj bit z nami, da čutimo kaj se bo zgodilo oz. da nas nekaj opozori na to ..