res, najboljši pa sta bili izjavi o tem, da je plastična (ko je jokala) in na koncu, da se mu je ponujala (s poljubi

Kate Moss napisal/-a:Men je fota ta odaja.Predvsem večernik pa zaj po novem tisto zdravljenje odvisnosti.Pa poklici to mi je tud kul.In morm rečt da sem bila z gosti zadovoljna ampak ko sem pa včeraj gledla Nino,glej podn od podna.Katastrofa.Kako izražanje.Pa sramota glej.Njene besede " sheram in fovnam -- beri : share in phone...halo!..pa tisti bedasti smeh.Mogoč pretiravam ampak sem bla pa 30 min odaje totalno živčna.Pa saj glejte priznam je simpatična ženska ampak NIČ posebnega.A ona se ma za najlepšo žensko na svetu.Že majica in uhan bitch sta se mi zdeli totalno pod nivojem.
ela85 napisal/-a:tisto z nogami je bla fora. mislim, večina je bla zajebancija. nina se je vživela v njiju in tudi sama "igrala". carka je bila.
Aloha napisal/-a:Zrnec me najbl nasmeji kt "zdraulena odvisnica", k se repenč in prou po babje napada nazaj.
Nina je pa mala frajlica, k vedno in pousod fura iste (kao) fore (ki to niso), preglasi use u studiu, se obnaša k smrklca, besedni zaklad mi pa prvabla souze u oči (oh, ne od smeha) ...
Tamala_mrha napisal/-a:Haha, ta je pa dobra. Ona se je vživela ja, še preveč, ampak a nisi opazila, da sta Zrnec in Bizovičar skoraj brez volje vodila oddajo, ker ju je ta ženska s svojim vreščanjem in smehom (prisiljenim, ko pa se je nonstop smejala) dobesedno izčrpala.