samomor / samomor iz ljubezni [Združeno]

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
severa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a severa »

In nisi vsega ti kriva!
maria18
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: kranj

Neprebrana objava Napisal/-a maria18 »

na to se nisem pomislila ker s tem nic ne dosezes umres in se tistim ki te imajo radi zadas bolecino!!
imela sem frenda ki se je obesil zaradi punce ki ga je zapustila!!!totalno bedno!!! :cry:
MUMI
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MUMI »

Hely_3 napisal/-a:Ampak zdej je pa res hudo.

Ej Hely_3.
Glavo pokonc.Pa ne more en tebi uničit vse kar si. Verjamem da je hudo, hudičevo hudo zna bit, vendar verjemi da to mine....resnično mine,
Men so se te stvari že zgodile, in glej , še sem tu.
:flower:
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Hvala za oporo!!!!
Sever hvala!!!!
Sem se pobrala. No sedaj sem na kolenih;)
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
MUMI
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MUMI »

Hely_3 napisal/-a:Hvala za oporo!!!!
Sever hvala!!!!
Sem se pobrala. No sedaj sem na kolenih;)

Dej še mal pa boš pokonc.
Sonce še vedno sije, veš, samo včasih so čez oblaki. Ni panike.
:flower:
Dirty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Dirty »

Hely_3 vem kako se počutiš, tud jst mam zadnje čase krizo, ampak ni vreden.Drži se.Full ti želim da bi prestala to krizo, res. :bussi:
I'm a bad girl and bad girls do bad things...
Uporabniški avatar
MK
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MK »

Ja res je, je kruto in to je najlažji način da zadevo rešiš..Ampak vsi ko razmišljate o tem, se vam ne zdi mal sebično da bi naredili samomor?! Pomisli na ljudi ki te imajo radi in na njihovo trpljenje...
Seveda vas ni, ampak prizadeneš pa ogromno ljudi. Moja prijateljica je naredila samomor a samo v želji po pozornosti a se je zakompliciralo in je umrla..Njena mama se je šele po 10 letih ponovno opomogla (vmes se je zapila in bila v umobolnici, sedaj se ponovno posatvlja na noge) in njeno življenje je bilo pravi pekel. Prosim ljudje razmislite preden delate naumnosti kako je to dejanje sebično in se postavite na noge z ljudmi ki vas majo resnično radi. Najmanj bodo prizadete osebe zaradi katerih to mislite početi...Pozabili vas bodo v letu dni, starši pa nikoli.
Smo kot ena velika familija..Skoraj se pokolemo a še vedno smo kr naprej skupi
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a -=beiba=- »

Sama nisem še nikol pomisla na samomor... Ne vem, tega pa res ne. Res je kriza, če ti to nardi kdo od bližnjih, prjatlca, fant... Hm
Ammm no, vem kako zgleda tako nekoga zgubit. 2 samomora v familiji. v zelo ožjem krogu. ampak, kaj naj zdaj nardim? nisem jaz kriva da sta se tako odločila. seveda je težko ko ti kdo tako umre, ampak, .. jz sem v sedmih letih nekak pršla čez to. oziroma vsaj mislim, da sem, pa mogoče nisem. najbrž imam zdaj kot posledico tega tak strah pred tem, da bi koga zgubila. to me res včasih fejst matra. da bi se fantu al pa komu od mojih kej naredl z avtom :( to bi mi blo najhujš :cry: ker jim niti ne bi mogla povedat kok jih mam rada, se poslovit od njih.

recimo če se ti kdo obesi :? :( najhujši prizor je, ko vidiš čkoveka, ki je bil kakšena dva dneva prej še ves 'živahen', potem ga pa vidš v krsti, vsega belga v glavo :cry: no, tega ne bom nikol pozabila... zdej so me pa čist grozni spomini preplavli :( :( :( :(

ja, dvakrat premislte, če si res tega želite. mislim samomora in vseh posledic za bližnje...

drugače pa mislim, da osebi ki naredi samomor v določenem trenutku manjka nekdo, ki bi ga, no, ne pregovoril, ampak 'opozoril' kaj dela. lahko bi se rekl temu trenutek slabosti, ampak to pač ne more biti opravičilo :!:
....non sholae sed vitae discimus....
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Men se tud zdi da tud če si že čist na tleh, morš vztrajat zaradi ljudi ki te majo radi, npr. zarad staršev, prijateljev... Tud men se je zdle podru svet zarad fanta ampak na samomor pa res še pomislim ne... Vse se preživi.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Malika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Malika »

Jaz na samomor nisem pomislila nikoli, čeprav sem se velikokrat zares grozno počutila. Mislim, da je že to da sploh obstajamo ogromno in da se življenja ne splača končati na takšen način...
Mnogokrat so vzrok za samomor ljubezenske težave in drugi problemi, ampak...moje mnenje je...da ne smemo bežati pred problemi, niti se jim na takšen način izogniti....treba je zbrati pogum in iti lepo naprej, pokazati problemom zobe in opraviti z njimi........................Življenje je vendar največ kar imamo!!! :)
skrivnostna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a skrivnostna »

men je cist jasn zakaj ljudje delajo samomor...
...v svetu se pac ne strinjajo z nekaterimi stvarmi
ali pa v sebi nosijo tako temo da jo ne morejo preboliti...in jim nč druzga ne preostane kot samomor...kar si pač ne znajo ali sploh nolčjo razrešt to situacijo v kateri so...
...večina slovencev ki umre so naredili samomor...
......tko lohk vids kaksna je slovenija...
....pa ne sam slovenija tut druge države v bistvu ceu svet
samomor pa delajo al zard dnarja, dejavnosti, poklica, zaradi nekoga najveckrat, ali kar kol..
all day i dream about sex-adidas
MidnightDancer
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MidnightDancer »

P***a, kok si pametna...
a maš doktorat? :roll:
skrivnostna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a skrivnostna »

MidnightDancer napisal/-a:P***a, kok si pametna...
a maš doktorat? :roll:

aja...oprostite no...pozabla sem povedat..da je to moje mnenje...
..in tut velik ma taksno mnenje no! :)

happy?
all day i dream about sex-adidas
punčica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: dolenjska-Trebnje

Neprebrana objava Napisal/-a punčica »

jst sm že pomisla na to (razlog je biu...am no ........) sj ti pridejo dnevi k mislš da ni druzga izhoda...sm jst k mam take dneve boksam v boksarsko vrečo al grem pa tečt in tečem tok časa dokler me ne mine...men to najbol pomaga...pa če sm na koga jezna isto delam :grosseaugen:
Ljubezen je nenasitna: imas srečo, pa hoceš raj, imaš raj, pa hočeš nebesa
euch
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a euch »

o grozn... use sam samomorov ne.. to je pa tok grozn pa sploh.. prazdane use k so ukol in res ne vidm ne smisla ne nč u temu d gre en pa nardi konc... sj so druge poti iz tega...
J'aime non seulement qu'on m'aime, mais qu'on me le dise... (G. Elliot)
Odgovori