Vam kdaj fant omenja bivšo?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a trepalnica »

ja, omenja bivso, ampak ne prevec... v mejah normale... bila je del njegovega zivljenja, se vedno je, ker je mama njegovih otrok, tako da v bistvu ne more "preko nje"... ni pa motece... jaz tudi kdaj pa kdaj omenim bivsega...
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

o bivših z moje strani ne govoriva.. ker mislim, da nisem nikomur dolžna razlagat svoje preteklosti.. tut fanta ne zanima.. niti mene o njegovih bivših..
samo enkrat je prišlo do tega da mi je razlagal o njegovi bivši, ker me nekam grdo gleda.. pa ni blo jasno a zato k je njen fant moj bivši, a zato, k sm js z njenim bivšim :D me ne zanima zakaj je šel s ktero punco narazen, niti ktera ga je varala itd. in nisem niti spraševala nikol.. tut sam ni nikol teme načel, in je kr bolš tako..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenEye »

Moj mi nikol nič ne pove o svoji bivši. Sm ga pa zato, kr sama parkrat izprašala mal, kako je blo, ko je biu z njo :D Pač me je zanimal... Se mi pa zdi, da mu takrat ni blo ravno prijetn pogovarjat se o tem :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ne,
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 21:24, skupaj popravljeno 1 krat.
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

Hm . . Ja in Ne.
O njen spregovoriva par besed če jst začnem temo na to. Kr me pač nekej zanima.
Se je pa zgodilo, da enkrt sm mu rekla naj me boža pšo dlaneh na roki ( kr mi fuul paše) in pole mi reče: Manci je blo tud to ful ušeč. Ok, nism se nč užalla.
Sm ratala pa malo ljubosumna, ko sva bla na eni klopci pr šoli z kolegi in na strehi klopce je pousod pisalo ime on mojega in od biuše. :/
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
Anja86
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: Vam kdaj fant omenja bivšo?

Neprebrana objava Napisal/-a Anja86 »

ewca napisal/-a:Imam problem kateri mi dela kar velike preglavice, saj velikokrat postanem slabe volje ali pa sem ljubosumna. Moj fant velikokrat omenja svojo bivšo, katera je bila njegova prva ljubezen in sta bila skupaj leto in pol potem pa sta bila še pol leta f** frenda. Drugače je bila do njega zelo nesramna saj se mu je veliko lagala in ga tudi varala vendar ji je on vse odpustil, vandar poj začne govoriti da sta se useno imela zelo lepo in da tudi nanjo še vedno pomisli, na stare čase, saj sta bila vseno tako dolgo skupaj. Moti me tudi ko kaže zunaj place kjer sta sexala, ko omeni kakšne spolne želje je imela, včasih me primerja z njo, pa da sta šla tudi nekajkrat narazen vendar ga je vedno ona pustila... Tudi na starem mobitelu ima še vedno njene slike, čeprav je rekel da jih je izbrisal. včasih se mi zdi da je še vedno zaljubljen v njo, čeprav mi govori da me ljubi. Mislite da sem preveč ljubosumna ali se vam zdi da to ni nič takega? Se vam tudi kaj takega dogaja?

Sicer sva midva na čistem začetku tud debatirala nekaj malo o bivših, vendar naju je to živciralo, zato sva nehala. Ko sem videla tud par slik še, sm skor znorela. Mislim, da mu morš povedat, kaj te muči in da tud on tebi pove, kako je na stvari. Eni prijatli so men rekli, da imajo slike gor, ker so to spomini. Mene osebno moti, če ima tip sliko svoje bivše gor (ne vem... kar je preteklost je preteklost, pomembna je sedanjost).
Kar te ne ubije, te naredi močnejšega!
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Kraj: nm

Neprebrana objava Napisal/-a tjaskaaa »

ne več..me je pa na začetku dost primerjal z njo ja...u tem smislu,da je presenečen,da sm jst točno taka kukr si je on skoz želu..pr njej pa tega ni dubu oz.sta mela različne želje,vizije..pa s tem ker se je bal it v vezo, mi je skoz govoru kaj pr njema ni štimal.me je to kr živciral,ker kar sta mela onadva je njuna preteklost in nima veze z najino prihodnostjo,ker jst sm popolnoma druga oseba,ne more se naju sploh primerjat...ampak pol se je kr naenkrat nehal vse skup,ko sva začela bolj poglabljat najin odnos,da me je res spoznal v pravi luči d taka pač sm in da ne glumim.skratka biu je en strah,da bi se stara zgodba ponovila, zato jo je omenjou.
Free your mind...
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

sva se že pogovarjala o bivših in skritizirala vse napake :P
ne...pač povedu mi je pač kolk punc je mel, od tega eno clo poznam...jz sm pa tut njemu povedala.pač čist tko mimgrede, ker se pač od prej ne poznava...
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

...jo je omenil.ampak ne tolikokrat, da bi mela razlog da bi bila lubosumna nanjo...tudi sam mi je rekel, da mi noce dajat razloga, da bi kdajkoli bla lubosumna nanjo .. sem ga pa izprasala malo...on pa mene.. :D zdj pa teh stvari ne omenjava vec..
Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Supernova Heights

Neprebrana objava Napisal/-a Miss M. »

Sam od sebe se nikol ni omenil kaksne. Resda jih ni imel veliko, a jih nikol ni omenjal, jaz pa sem po naravi zelo firbčen človek, zato sem morala malo vrtat vanj, ker me pac zanima vse iz njegovega zivljenja (ker verjamem, da ga je to oblikovalo in naredilo taksnega, kakrsen je danes). Od zacetka res ni hotel govoriti o tem, ful mu je bilo neprijetno, sploh poglavje njegovega zivljenja o eni doloceni bivsi (za druge ne toliko).
S casom, ko sva se bolj spoznala, najina zveza pa poglobila, se mi je sam odprl in sem izvedela dolocene stvari (zanj bolece).. Zdaj tudi za naprej vem, da ne bom vec vrtala glede preteklosti, dokler mi ne bo sam pripravljen povedat.
Ce bi mi stalno omenjal bivse in to v sladkem, prijetnem ali "pogresamjo" tonu, bi me razkurilo. Sem ljubosumna precej... Ce pa bi bila ona del njegove sedanjosti, v smislu sodelavke ipd., me ne bi toliko motilo omenjanje... Ne bi prenasala primerjanja z bivsimi, tip, ki je s tem tolk obremenjen, da gre to govort svoji sedanji punci, nima vsega razciscenega pri seb.
What's the story, morning glory?
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

zlo poredko, če pa že, pa zgolj zato, ker ga jaz sprašujem okoli biuše in to ne zato, da bi bla lubousmna, ampak me pač zanima njegovo življenje pred menoj. sem pač firbčen človek :oops: in všeč mi je, ko vidim, da mi zaupa.
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Midva mava kar se bivših tiče kr razčiščen...tko vsak pr sebi kot en do druzga...jst sm edin mal alergična na eno od njegovih bivših, ampak še to sam zato, ker je ne prenesem še iz osnovne šole ven in mi je bla totalno antipatična še preden sem zvedla, da sta bla 14 dni skupi...nje res ne vidim rada... :P
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Nikoli je ne omenja. Razen, če ga izrecno zaslišujem v zvezi s tem. :D Pa še takrat se trudi, da ne bi o njej govoril na tak način, da bi bila jaz ljubosumna, jaz pa se trudim, da ne bi nič slabega rekla o njej.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Na srečo mi ne omenja bivših... Kar me je zanimalo, sem ga vprašala. Tu pa se konča. Jaz pa mu tudi bivših ne omenjam. Kar je bilo je bilo.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bucka_* »

mi ej povedu vse kar me je zanimalo o njih js tud njemu, to je pa tud vse.. večkrat omenja mojega bivšega (kje ga je vido, ka je delo..) kot pa svoje bivše
Odgovori