Brez ali s kondomom?
p!ka napisal/-a:roxeanne napisal/-a:pa bi res??
v novi zvezi prideš do seksa relativno kmalu (par tednov, mescev) ko partnerja še ne poznaš dost. pohvalno to ta se že prej pogovorita o spolni preteklosti, da bi pa tipa na pregled poslala... mislm da na ta scenarij v kakem hudem navalu strasti kr hitro pozabiš.
spet po drugi strani pa zakaj bi hotla bit v vezi oz. seksat s nekom v katerega dvomiš, vidiš v njemu potencialno bolezen... jst od takih bežim!![]()
Odloči se: al v navalu strasi pozabiš, da je tip mogoče zbirka bolezni al od takih bežiš ?
Sploh ni res kar si napisala: v novi zvezi prideš do seksa relativno kmalu (par tednov, mescev) ko partnerja še ne poznaš dost. Jz sm z Mojim čakala pou leta kar se mi zdi, da ni relativno malo. In ja, bi ga poslala na pregled, če bi mi reku, da je biu ( primer ! ) z 10-imi puncami brez kondoma. Bi mi biu pač ušeč in bi mela željo z nim pod pogojem, da jz nisem ogrožena. Lahko bi delala kažin za nič, ma bi bla usaj pol mirna.
nč se nimam za odločt, ker sm že napisala da od takih bežim, zato jih tudi ob navalu strasti nimam ob sebi!
pejt pogledat v temo po kolikšnemu času se v vezi (če sploh pridejo do veze) dajo dol- to sm imela bolj v glavi s tem navalom strasti in boleznimi.
drgač sm pa tut jst čakala pol leta preden sva seksala.
ja super da maš tako mišlenje, pohvalno!

jst se držim načela : Brez gumice ni lubice
Mam pa frendico k se obnaša skrajno neodgovorno in vedno seksa brez kondoma in to s tipi k jih pozna kak dan al pa dva. Js ji skoz poskušam vbit v glavo da tle ni edini problem da lahk zanosi.. ampak lahk dobi tud kako bolezen! Navsezadnje pa še kmal prideš na slab glas in tega se zlo težk znebiš...
Mam pa frendico k se obnaša skrajno neodgovorno in vedno seksa brez kondoma in to s tipi k jih pozna kak dan al pa dva. Js ji skoz poskušam vbit v glavo da tle ni edini problem da lahk zanosi.. ampak lahk dobi tud kako bolezen! Navsezadnje pa še kmal prideš na slab glas in tega se zlo težk znebiš...
-
- Sramežljivka
- Kraj: maribor
tally weijl napisal/-a:z 4 tipi. samo nisem jemala tablet, vem neodgovorno samo kaj naj. sempa si jih zdaj priskrbela
Si mela pa močno željo po dojenčku.

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
- Komunikatorka
- Kraj: ljubljana
metuljčica* napisal/-a:Georgia napisal/-a:Z dvema. Oba v resni zvezi.
Če sta bila v resni zvezi ali ne, ne igra tu popolnoma nobene vloge, razen če sta se dala prej testirati za spolno prenosljive bolezni.
Lahko je tip tvoj resni partner, pa je vseeno prenašalec kakšne SPB, ti pa tega pač ne veš, ker nima ''znakov''.
ja tud testiranje nima prou velke vloge,..loh se ti daš testirat,.ampak če seksaš s to osebo več kt enkrat kaj ti pomaga vedno je riziko,..kaj pa veš kje se še vlač in kaj lahko pobere (dobr to so skrajnosti, ampak ni nemogoče),.. pa da ne pozabmo,da majo tud ene bolezni določeno inkubacijsko dobo,..

gre pa za preizkušnjo zaupanja...
-
- Debatorica
s prvim tipom k sm sexala sm brez kondoma (d nej mu zaupam bla bla bla...) še zdej se sprašujem kaj mi je hodilo po glavi tax in d sm mu to dovolila!?!?!
Hodila sva 2 mesca in potem zvem d je njegova bivša delala splav!? Tega si ne bi nikoli več dovolila!

Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
- Sramežljivka
- Kraj: maribor