Lubrikant/vlažilec

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali med sexom uporabljate lubrikant?

da
94
37%
ne
157
63%

Skupaj glasov: 251

Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

na vecih straneh pise, da je to zdravilo, ki se uporablja po zadnji M, se pravi, menopavza...jst to rajs nebi uporabljala, se posebi, ker ma not hormone?
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

ja sm brala pole tud js do konca...ma zkej ji je pole to priporočla? kje je Dita- d nam kej več poveeee? :)
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

Hehe, se opravičujem ker šele zdej odpisujem, bussy bussy bussy.... :roll:

Uglavnem , ta krema se uporablja za več namenov, če posplošim, za večino vseh vaginalnih problemov ki so povezani z vlažnostjo, pa še kej bi se našlo. je namreč vaginalna krema. da se pa žal dobit samo na recept. hormonov je not minimalno, na telo deluje samo tako da deluje na sluznico nožnice in se ji 'pomaga' navlažit. ne deluje npr tko kokr hormoni v kontracepcijskih, ki povzročajo vrsto stranskih učinkov. Uporablja se pa tako da se pred sexom namaže in po parih minutah začne delovat. Meni res ful pomaga. Je pa res da sem imela full velike probleme prej. Praktično s fantom nisva mogla sexat, ker me je vsakič tok bolel (ampak nisem imela problemov z vlažnostjo..?), pa vsakič sm mela pol po sexu vnet mehur (kar zelo zelo zelo boli). Zdej se je čudežno tut mehur popravu (po približno enem letu), ampak dvomim da je mela krema prste vmes.

Oblubim da bom zdej bl redno spremljala odgovore :D :D tko da če ma še kera kšno vprašanje....
Our passion is our strength <3
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

^^ooo pole pa u redu...k smo gledle n netu zakaj se uporablja ta krema, in smo vidli samo en razlog: pr menopavzi...
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a KristinĆk »

no da še js nek uprašam :)

aaam mogoče bo zvenelo čudno vprašanje, ampk morm vedt predn grem v nabavo :)

torej..sva se s tipom odločla da bova mal lubrikant poskusla sprobat.. in katerga mi kej priporočate? nameravava od durexa, sam nwm točn katerga..vidm da ful pohvalte durex play-tist rdeč al kater je..
pa še nekej-k bi me pač on namazu z lubrikantom->kaj me loh pol še zmer oralno zadovoljuje?

mogoče mal čudna vprašanja, sam..morm se pozanimat :)
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Midva mava od Durex-a modrega in sem čist zadovoljna. Ne rabiva ga vedno, samo takrat ko gre malo težje. In js ga namažem mal na lubija in mal na sebe. Ližemo pa se ponavad prej. :) Sam tud po nanosu ni pomoje nič narobe.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

KristinĆk napisal/-a:no da še js nek uprašam :)

aaam mogoče bo zvenelo čudno vprašanje, ampk morm vedt predn grem v nabavo :)

torej..sva se s tipom odločla da bova mal lubrikant poskusla sprobat.. in katerga mi kej priporočate? nameravava od durexa, sam nwm točn katerga..vidm da ful pohvalte durex play-tist rdeč al kater je..
pa še nekej-k bi me pač on namazu z lubrikantom->kaj me loh pol še zmer oralno zadovoljuje?

mogoče mal čudna vprašanja, sam..morm se pozanimat :)

Meni se zdi moder vredu, funkcionira, ostalih nisem poskusila. Kar se tice oralnega zadovoljevanja pa je teoreticno mozno, ker ta gel naj ne bi imel vonja in okusa, tako da poskusita, kako je v praksi.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Midva občasno uporabljava Durex plavega.
Enkrat sva probala oralno ko je gor lubrikant in ti rečem samo bljak!
Sicer odvisno od vsakega posameznika, ampak meni res ni bilo ušeč. Ker je ko neka sluz ( sva ga kr precej dala gor ).
Najboljše, da probaš sama.
:tot:
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Poki »

tudi jaz uporabljam ta plavega, vendar le parkrat na leto za analni seks.
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a *Lally* »

Mene pa ponavadi po Durex-ovemu rdečemu peče :? A mogoče katera ve zakaj?
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a KristinĆk »

potem bom kar modrega vzela..res hvala vam za tok hitre odgovore :) bomo prvič prakticiral tole, tk da bolš da sm uprašala :)
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objava Napisal/-a sarci* »

Jst sm kupla enkrat neki na foro lubrikanta v sex shopu, z okusom tropskega sadja in je ful ok. Je pa res da se potem oba mal popava :)
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

*Lally* napisal/-a:Mene pa ponavadi po Durex-ovemu rdečemu peče :? A mogoče katera ve zakaj?

Rdeci ima neko funkcijo, da dodatno stimulira oz. naj bi povzrocal obcutek vrocega menda ... mogoce si obcutljiva na kaksno sestavino, vsekakor menjajta in ne uporabljat, ce pece!
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a veronika_ »

...
Zadnjič spremenil veronika_, dne 23. Feb. 2011 1:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Lady_T
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_T »

Sem uporabljala lubrikant - durex. Enkrat sem pa v sexshopu dobila tud tester lubrikant in je bil kr fajn.. pa sm pozabila znamko :?
Odgovori