Kmetija

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

^^
tolk ko tem kako resničnosten je ta šov :roll:

Drugače pa rada gledam.Velik raje kot tisto kurbarijo v big brodru. Razumem pa da je vsem,ki imjo kurbarijo radi tole strašansko nezanimivo...
Smešno; Biljana je kravo predtem sam enrkat vidla :D Drugače pa mi ni tako napačna več,pač na začetku je imela probleme s hrano in vsem,itak, če v življenju ni jedla žgancov pol je to zanjo čist novo...JSt jih pa obožujem :D
Mi je pa ta Magda čist zoprna. Upam da gre vn. Se vid drugače da ma v življenju preveč časa za po solarijih hodit,k so ji totalno kožo sfukal.
Pa Adrijana mij tud bedna.
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Kje pa je sploh ta kmetija, v kerem koncu Slovenije? Pa a se sam men zdi, al je ta Jurij spiker na enem radiju? Ful mi ma znan glas.

Sam Matija je pa res tečn...kok je včeri zagnjavu zarad onih modrcov :roll:

Pa ka mislte da je Biljana res noseča, al si sam norca dela, tak kot v BB Jasmina?
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

Smetka_ napisal/-a:Mi je pa ta Magda čist zoprna. Upam da gre vn. Se vid drugače da ma v življenju preveč časa za po solarijih hodit,k so ji totalno kožo sfukal.
Pa Adrijana mij tud bedna.

s tema trditvama se strinjam. magda ma ful grdo kožo, kljub temu, da je stara čez 60 let. se vidi, da so solariji njen vsakdan. mogoče pa se motim. :? postala je ful nadležna, non stop nerga, nič ji ne paše, misli da če je starejša, da njej nihče ne bo ukazoval.

adrijana se tudi neprestano nekaj zoperstavlja. sploh ne ubogajo matije, da o biljani niti ne govorim. daša pa se je pridružila triu magda, biljana & adrijana.

matiji dam prav glede modrcov. babe so take, kot da ga ne bi rade poslušale, kot da ni njihov gospodar. no, mislim, da se modrc hitreje posuši kot pa brisača, zato bi lahko modrce obesile vstran od peči, pa bi bili še vedno prej suhi kot pa brisače. ampak ne, one trmarijo naprej svoje :roll:

biljana se je najbrž hecala. simon se je takoj nekaj zraven oglasil (sem brala na 24ur). sem dobila občutek, da ji je hotel povedati, da jo bi položil, vendar pa bi bilo to tudi vse. pozneje ga več ne bi zanimala. :D
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Tisto pa ne vrjamem, ko je Matija reku, da se je njegova brisača sušila 3 dni :? Kaj ob lepem vremenu majo tut notr cote obešene?

Špela Grošelj gre pa tak po stopinjah svoje mame; ko bo stara 60 (al pa še prej), bo imela isto kožo ko Magda. :eek:
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Jaz sem samo 2x nekaj malega gledala in me ni pritegnilo. Folk pa je po moje najbolj zatezen, izmed vseh teh resnicnostnih sovov. Je ze res, da so starejsi, ampak to se ne pomeni, da ne morejo biti zabavni. :)
me2you
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a me2you »

gregalina napisal/-a:Tisto pa ne vrjamem, ko je Matija reku, da se je njegova brisača sušila 3 dni :? Kaj ob lepem vremenu majo tut notr cote obešene?

Špela Grošelj gre pa tak po stopinjah svoje mame; ko bo stara 60 (al pa še prej), bo imela isto kožo ko Magda. :eek:

Deklica draga,me zanima kako boš ti izgledala pri 63 letih,če boš 10% Magde ti jaz osebno pridem čestitat! :)
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Moja stara mama, ki še sploh ni dopolnila 63 let, ma velik velik lepšo kožo kot Magda. Sem zihr, da sama ne bom mela take kože pri 63. :roll: Sej drgač Magda po strukturi (mišice) še dobr zgleda, sam njena koža...

Kak se vam zdi, da je v dvoboju zmagala Daša?

Sm opazla, da je Daša ful podobna Janici Kostelič v obraz -> klik :D
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

^^ Je ja, to sem jaz tudi opazila. :D
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Meni je pa ta šov tko fajn, ker so tko smešni. Samo kregajo se nekej.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

Me prav zanima kdo bo v finalu :D
I love SISLEY& RW
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

jz pa tega ne morem gledat, res mi ni všeč, jz sm pričakovala, da bojo to nardil tko, da bojo mogl res velik delat na kmetijo, kokr pa sm kle zasledila pa skor nič ne delajo ... in upala sem da bo čimveč finih ljubljančank, da bi se lohka smejal, tko mi pa sploh ni všeč ... :)
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Tudi meni ne. :? Moja mama in oče to redno gledata, ampak jaz sem mislila, da bo bolj zanimivo. A ni poanta tega šova glih v tem, da bi vanj dali folk, ki NIMA izkušenj s kmetovanjem? Ne vem, meni bi bilo potem vredno ogleda... Pa tudi nekam dolgočasno je vse skupaj, ne znajo pritegniti gledalce.
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Jz sem pričakovala, da se bom smejala eni fini ljubljančanki, ki še nikol v živo ni vidla krave :D ne pa takim ko se jim nič ne gnusi :)
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Hihi, ja saj. :lach: Kolikor sem videla (gledala sem enkrat, pa še takrat ne čisto vsega), so večinoma kar vešči dela na kmetiji...
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

kolikor sploh delajo ... sej kaj pa delajo?! obirajo sadje in pobirajo zelenjavo (kolkor sm jz vidla), pa nekej krave molzejo ... mam velik kmetij v svojem okolišu in vem, da je ogromno dela ... tud Magda je rekla, ko je izpadla, da je pričakovala, da bodo velik več delal ...
Odgovori