Smetka_ napisal/-a:Mi je pa ta Magda čist zoprna. Upam da gre vn. Se vid drugače da ma v življenju preveč časa za po solarijih hodit,k so ji totalno kožo sfukal.
Pa Adrijana mij tud bedna.
s tema trditvama se strinjam. magda ma ful grdo kožo, kljub temu, da je stara čez 60 let. se vidi, da so solariji njen vsakdan. mogoče pa se motim.

postala je ful nadležna, non stop nerga, nič ji ne paše, misli da če je starejša, da njej nihče ne bo ukazoval.
adrijana se tudi neprestano nekaj zoperstavlja. sploh ne ubogajo matije, da o biljani niti ne govorim. daša pa se je pridružila triu magda, biljana & adrijana.
matiji dam prav glede modrcov. babe so take, kot da ga ne bi rade poslušale, kot da ni njihov gospodar. no, mislim, da se modrc hitreje posuši kot pa brisača, zato bi lahko modrce obesile vstran od peči, pa bi bili še vedno prej suhi kot pa brisače. ampak ne, one trmarijo naprej svoje
biljana se je najbrž hecala. simon se je takoj nekaj zraven oglasil (sem brala na 24ur). sem dobila občutek, da ji je hotel povedati, da jo bi položil, vendar pa bi bilo to tudi vse. pozneje ga več ne bi zanimala.