Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
- _TheCosmoGirl_
- Komunikatorka

- passiflora
- Komunikatorka

Js sem ful zadovoljna, vedno kaj novega odkrijem
najprej me je blo kr mal strah, kako se ga bom navadila, ampak je šlo kr hitro.. Android je itak zakon, edino baterija bi lahk mal bolj dolgo zdržala.. Če ga ful veliko uporabljam, se mi sprazni v enem dnevu. Če pa sam kličem pa tu in tam kako sporočilo napišem, mi pa zdrži 3-4 dni..
najprej me je blo kr mal strah, kako se ga bom navadila, ampak je šlo kr hitro.. Android je itak zakon, edino baterija bi lahk mal bolj dolgo zdržala.. Če ga ful veliko uporabljam, se mi sprazni v enem dnevu. Če pa sam kličem pa tu in tam kako sporočilo napišem, mi pa zdrži 3-4 dni..9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
- passiflora
- Komunikatorka

Kar solidna kamera (foto) in
konstanten avtofokus pri 720p posnetkih, kar je super,
če ga izbiraš zaradi tega aspekta.
Ima pa touchscreen, ki se "upira" torej ni tak mehak, gobast
kot pri dostih telefonih, zato ima zraven palčko, s katero ga super precizno lahko uporabljaš. Eni imajo raje tega, drugi drugega. Je za probat, če ti paše.
konstanten avtofokus pri 720p posnetkih, kar je super,
če ga izbiraš zaradi tega aspekta.
Ima pa touchscreen, ki se "upira" torej ni tak mehak, gobast
kot pri dostih telefonih, zato ima zraven palčko, s katero ga super precizno lahko uporabljaš. Eni imajo raje tega, drugi drugega. Je za probat, če ti paše.
@someboy: Jaz sem 2 tedna nazaj kupil LG GT540 White pri istem podjetuju, pred tem sem pa mel samsunga pa je presenetljivo LG boljši za enkrat - boljši lcd, boljša odzivnost, baterijo bom še vidu kako je in javim!
Lp, Jani
Lp, Jani
gasjani napisal/-a:@someboy: Jaz sem 2 tedna nazaj kupil LG GT540 White pri istem podjetuju, pred tem sem pa mel samsunga pa je presenetljivo LG boljši za enkrat - boljši lcd, boljša odzivnost, baterijo bom še vidu kako je in javim!
Lp, Jani
s samsungom pa nisi bil zadovoljen? kolk časa ti je pa tam baterija zdržala (povprečno)? ker naj bi clo dlje zdržala kot pri LG...
drugač pa hvala za info

- passiflora
- Komunikatorka