Hvala vsem. Ful še zdej ne dojamem, da sm naredila. Jutri zjutraj grem izpit dvignat, pol pa domov peljem fotra.
*hox* - to ni blo mišljeno kot skupaj. Pač misla sm, da od teh "stvari-ko morš nekaj naredit" sem na sklopko spelvala (pač to ko si mal v klancu,ko spuščaš sklopko pol pa gas daš), pa u križišču sm obračala.
kompliciram pač.
~NIA~, ja pa si res mela srečo, jst sm tut ubistvu po delu izpitne poti pred dvem dnevim furala
anahirbd napisal/-a:Pač misla sm, da od teh "stvari-ko morš nekaj naredit" sem na sklopko spelvala (pač to ko si mal v klancu,ko spuščaš sklopko pol pa gas daš), .
anahirbd napisal/-a:Pač misla sm, da od teh "stvari-ko morš nekaj naredit" sem na sklopko spelvala (pač to ko si mal v klancu,ko spuščaš sklopko pol pa gas daš), .
A misliš z ročno?
Pomoje ni misnla z ročno, ampak z drsečo sklopko al kokrkol se že temu reče. K če speljuješ na klancu, lahko speleš z ročno al pa brez-tko, da tiščiš na bremzo pa spuščaš sklopko tok dolg, dokler ne prime, pol pa spustiš bremzo in daš nogo na gas. js zmeri tko spelujem na klancu, redko kdaj z ročno.
čist tko off topic-za sklopko ful ni dobro da tako speljuješ v klancu, jo precej hitro lahko skuriš.sj so nas vse to učil v avtošoli, pa je treba znat, samo pravim da za sklopko ni dobro.preveč dolgo časa jo držiš in se začne kurit. kdaj probajte to dalj časa delat, pa boste hitro zavohal nek smrad, ko da bi se nekaj žgalo.sam to sm hotla povedat, da je boljš z ročno speljevat
anahirbd napisal/-a:Bulma, jst sm mela ful fajne nove pole na kompu. Zdj pa sm parim poslala, sam sm pa zbrisala, tak da ti lahk probam nazaj zrihtat.
Pa ja tak sm misla, kot je *sanja* napisala.
Če je možno bi te prosila,ja. Saj mi jih inštruktor baje tudi da, vendar ne vem kdaj to bo. Še teh občinskih se rešim, potem pa sem teoretični del ven. Samo se mi full ne da učiti. Ojej
Mene je na oba načina (sklopka in ročna)...ampak mi nobene stvari ni bilo problem izpelat Zdaj največkrat spelem kar s sklopko...
Zakaj?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...