FemmeFatal napisal/-a:Nisem bila sprejeta ker po pricakovanjih nisem nardila mature.
mi je prov žal zate...
legally blonde napisal/-a:Ah, js se nism cist nc redno ucila 4 leta, nasa sola pac podpira kampanjsko ucenjemi je pac znesl tko u soli.
Mi pa noben ne bo reku, da se ne da, mi je zlo zou, ker sm mela mocne tezave z ucenjem pred maturo zarad zdravja. Na dan sm pozrla po dva ketonala, da sm se sploh lohk spravla k knjigam pa sm kljub temu jokala zarad bolecin. Sm se pac ucila sam tkt k me ni zlo bolel. Ucit sm se zacela sele enkat konc maja, torej mal predn se je zacela matura, ker se mi prej pac ni dal, pa sm dons zlata maturantka.
legally blonde napisal/-a:Mogoce mam pa sam mal bolce ziuce k ostali in nism bla nc ziucna k sm pisala maturo, sam nihce me pa ne bo prepricu, da se ne da naucit najmn za pozitivno. Razumm pa da odpoves zarad ziucev oz. pritiska.
dd666 napisal/-a:nas so v šoli na dosti težje teste pripravljali...
***Ally*** napisal/-a:Se popolnoma strinjam. Meni je blo grozno, nikoli več nebi šla čez to. Takega stresa kot sem ga doživljala zaradi mature nisem doživljala še nikoli in tudi kasneje ne za noben izpit.