Kaj ste danes jedli?
- *pikapoka*
- Debatorica
rokerca napisal/-a:^^Kakšen šejk je to? Ga sama delaš?
sama ga delam. sem videla enkrat recept pri nigeli in sem ga malo priredila. količine sicer dajem na približno; žlička instant kave, dve banani. pri bananah gledam, da sta ful zreli, ponavadi je olupek že kar dosti rjav - kava dosti zagreni in tako ni treba dodajat sladkorja. mleka pa približno 1dl do 2; odvisno kolko hočeš tekoče. pol pa s paličnim mešalcem zmiksaš in je

somebody napisal/-a:rokerca napisal/-a:^^Kakšen šejk je to? Ga sama delaš?
sama ga delam. sem videla enkrat recept pri nigeli in sem ga malo priredila. količine sicer dajem na približno; žlička instant kave, dve banani. pri bananah gledam, da sta ful zreli, ponavadi je olupek že kar dosti rjav - kava dosti zagreni in tako ni treba dodajat sladkorja. mleka pa približno 1dl do 2; odvisno kolko hočeš tekoče. pol pa s paličnim mešalcem zmiksaš in je
Hvala. Sem mislila, da je več kave. Bom poskusila, čeprav se mi zdi, da ni dovolj velika doza poživila zame

Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
-
- Cosmopsiho
- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
Z: 2 dl jogurta, 3 žlice skute, laneno seme, 2 breskvi
M: jabolko, čokoladni napitek ensure
K: solata s tuno, 2 nektarine
M: čokoladni napitek ensure
V; 500 ml višnjevega jogurta, jabolko, pest oreščkov
M: jabolko, čokoladni napitek ensure
K: solata s tuno, 2 nektarine
M: čokoladni napitek ensure
V; 500 ml višnjevega jogurta, jabolko, pest oreščkov
Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change. Kiss slowly, play hard, forgive quickly, take chances, give everything and have no regrets. Life's too short to be anything…but happy