Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Tigi napisal/-a:Včeri se je edn vozil tam kjer je omejitev 100km/h je šel 70km/h...mislim halo no...in je naredu tako kolono...po je šel pa edn prehtevat in je še čist blizu je skor un s ceste zapelju :twisted:
Kaj gre na cesto če ne vozi tko k je treba...če te je strah ostani doma... :evil:

pa če si živčen tud :wink:
kukr vemo je najmanjša dovoljena hitrost polovicaod omejitve al kako.in dokler nisi v prekršku imaš vso pravico vozt nekje kjer je omejitev 90/h, 70 na uro :) jst sploh ne jebem takih že zdej ko sm v avtošoli ne, ko mi folk trobi (!halooo učim se vozit šele), pa tud potem ne bom.Vozila bom tok da ne bom v prekršku, tok kukr bo meni pasalo, pa če se cela kolona za mano razpoči.
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

^^Ja ampak če oviraš promet pa tut ni dobr, al kaj se ti zdi?
Zate ne vem, ampak če bi js vozila 60km/h tm, kjer je omejitev 90 (pa da so tut čist dobri pogoji za to, da voziš 90), pa bi me en prehitevu in se pr tem zaletu, bi se tut počutla krivo.
Pa sj js ne trobm tistim, k vozjo počas pa tut jih ne grem kr takoj prehitevat, ampak mi pa grejo na živce.
Aja pa če v avtošoli na glavni voziš ful prepočas, te pelejo na avtocesto in če tm nobenga ne prehitiš, tut ni glih dobr, k misljo da si ne upaš vozit normalno hitr.

Aja, pa tut men gre ful na živce folk, k trob avtošoli. Sj bi mogl vedit, da se očitno un še uči, če je v avtošoli. Poznam enga, k trob avtošoli kao "nj se čim prej nauči kako je to, če ti en trob" :roll:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

me so dostkrat trobl azačetku, tud zdej še kdaj.Najbolj mi je blo neumno, ko mi je trobu en pacinet ko sm peljala relacijsko v velike lašče in s pred sabo, kšnih dvjst metrov aprej zagledala enga mucka ki zelo zelo počasi hodi čez cesto.in sem seveda zmanjšala, logično da ne bom zaplejala v mačka.sem bila pripravljena tud ustait in gospoda mačkona počakat da se premakne iz ceste, zato sm počasi zmanjševala hitrost iz devetdeset na ene 50.kreten pa uzadi za ritjo naliman in mi je trobu.kukr jst vem, se morš tud primerno ioviri na cesti obnašat in ustavit in če si zadaj držat eno varnostno razdaljo, da se ne napopaš v rit.kaj pa če bi bil otrok na cesti, bi mi kreten tud trobil??? :roll:

drgač pa sm rekla..dokler nism v prekršku imam pravico peljat manj od omejitve.Omejitev nepomeni da morš tolk it, ampak pomeni da je to najvišja dovoljena hitrost in če men en sede zarad svoje varnosti in bilokerga razloga, peljat 90, bom peljala 70, kaj pa un zadej počne me pa ne briga.

se pa nebi nikol počutila krivo, če me gre en pacinet zarad tega ker peljem namest 90, 70, na nepregledni cesti prehitevat in se zabije.To je popolnoma njegov problem, jst imam čisto praico tolk peljat, če se pa njemu mudi in če ne more tok peljat, me pa res ne briga!Glede tega se pa res ne oziram na nobenga!
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

^^No ja, kokr hočeš. Js vem, da bi se počutla krivo.
Boš vidla, kako boš vozila pol, k boš že mela neki časa izpit.

Drgač pa mene ne mot, če mi en trob, če vem, da vozm tko, kokr je treba,. Pa js bi valda tut začela zmanjšvat, če bi vidla kj na cesti.

Aja pa zadnč sm slišala, da je ena ženska pelala normalno, tko kokr je treba, pol je pa en pred njo začev ful bremzat (ne vem, kaj je blo, a je blo kj na cesti al kaj) in je ona lepo ustavla, tist k je biv za njo, pa se je vanjo zaletu (vozu ji je čist za ritjo in se ni mogu dost hitr ustavt) in k se je zaletu vanjo, je njen avto porinu v avto pred njo. In ker se niso mogl zment, kdo je kriv, so klical policijo. Policaji so ugotovil, da je kriva tut una ženska, da kao ni mela primerne varnostne razdalje, k drgač se ne bi zaletela u spredn avto.
:eek: Pa ženska je že pr miru stala pa valda da k ustaviš, ne ustaviš 20 metrov za prejšnjim avtom. :roll:

Hočem povedat, da loh čist pravilno voziš, pa se najde za tabo en pacient k ne ve kaj je varnostna razdalja, pol si pa kr tud ti kriv, če se kj nardi.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

to bi se morala pa bolj zabunit. meni se je zgodilo popolnoma isto, pa ni nihče omenjal, da bi bila jst kaj kriva. je pa res, da sem čisto jasno povedala, da sem pri miru stala, ko se je bedak zaletel vame in niti nisem hotela polemizirat o tem, kje bi morala jst stat. on je butnil in pobegnil, potem je pa plačal škodo na obeh stolčenih avtih. včasih je treba bit odločen.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

točno tko.In tud jst nebi bla kr tko tiho.ustavila sem ker je tist pre dmano ustavil zaradi ovire, če je pa pacinet zadaj slep je pa to njegov problem.ampak da bi emla pa tazga človeka na vesti, ni šans.takih pacinetov je miljon.danes se ti že vsak tadrug na rit lima, vsak tadrug trobi za brezveze....
sicer pa avrnostna razdalja?a ni tko da če se je promet ustavil, da je treba zarad kolone stat dost bližje kukr je varnostna razdalja med vožnjo?kam bi segala kolona na primorski cestninski postaji za na morje, če bi bla varnostna razdalja med avtomobili deset metrov??verjetno do ljubljane.

zadnjič je en prletu v kolegico na avtocesti pri podutiku kjer še delajo avtocesto.znaki so opozarjali da je kolona, še un tovornjaček z znakom da je kolona je bil parkiran dost prej, on pa šus v kolono.razlog?ker je bil prehiter da bi se ustavil.na števcu naj bi mel okol 160, na oboznici kjer je omeitev 100, pa še očitno je bil rzares slep.In kazen temu rpimerna, odvzem izpita, nevemkolk kazni državi, pa še verjetno tožba.
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Fora je sam u tem, mal takih, k ful divjajo, policaji dobijo. Ponavad prej dobijo enga, k pele 10-20 km/h preveč, k pa enga, k voz 40 preveč. Sj kazni so ful visoke, ampak eni misljo, da njih pa ne morjo dobit, pa da oni itak znajo hitr vozit, da se jim ne more nč narest. Al pa sploh nč ne pomisljo, zato pa je tko.
Uporabniški avatar
super_shine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a super_shine »

pogrlna :cry: :cry: res da sm mela kao najbl zajebanga sam tut sama vem, da bi zmogla bolš. sam je pa tut tok dežval da na avtocesti nism vidla nč nazaj, pa bočno vzvratno nism mogla spravt avtka normalno not .. pa me je matru 65 minut, sm mislna da se me bo mogoče le usmilu :cry:

upam da bo drugič uspel ..

aja, pa ni pametn vozt mn k je omejitev, k pr men je bla cesta mokra, pa je usen reku da nism mela optimalne hitrosti, ker sm furala mal čz 50 tm kjer je 60.
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a anahirbd »

ojoj, sej bo..

jst mam tut jutri izpit.. v drugo... (: če pa jutri nebo, pa nevem če bom še sploh mela voljo za ponovno delat :S
upam, da nebo preuč deževno ali sončno :razz:
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

Jz sm pa zanč mela društveno in se mi je zdel, da sm kr fajn furala. Nni blo briljantno sam mi je reku, da je biu en bolših društvenih. In pol sm mela dans vožno in sm tok zanč furala, da se zdej bojim glavne vožne k jo mam konc naslednga tedna. :?
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

anahirbd napisal/-a:ojoj, sej bo..

jst mam tut jutri izpit.. v drugo... (: če pa jutri nebo, pa nevem če bom še sploh mela voljo za ponovno delat :S
upam, da nebo preuč deževno ali sončno :razz:

Sam ne obupat!!! Js sm 4. padla v Ljubljani, pol sm šla pa v Postojno delat in sm naredla. Če zdj pogledam nazaj, vem, da sm bla sam tok živčna in zato nism mogla narest. Men je ta izpit tok živcov pobov, da ne govorim, da me od takrat ful skos želodec boli... Ampak se je splačal potrpet, k zdj tok uživam, k vozm in si ne predstavlam, da ne bi mela izpita...
Pa vrjetn si tut že velik dnara dala za izpit, tko da je tut zato škoda obupat...

Sam verjet morš, da si sposobna narest. Reč si, da znaš (sj js sm prepričana, da znaš vozit, k drugač te inštruktor zihr ne bi prjavu na glavno).
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

punce sam ne obupat!! je blo že dosti punc, ki niso nrdile u prvo, in drugo...samo dejte zaupat vase, in na glavni dejte use od sebe...
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a anahirbd »

naredilaaaaaaaaaa

50minutk, niti nism mela tko zahtevne poti. Enkrat v križišču obrnala, pa enkrat sm na sklopko spelvala. Aja pa pač parkirala vzvratno. drugač pa skos 50/h al pa 90/h aja pa na avtocesti sm mal bla. Zakon :D
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

^^Čestitam!!! Pa varno vožno! :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 22:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Zaklenjeno