prekleto!- da kok je živčno vzdušje na forumu danes

- time to go.
prekleto!

pa ravno sem bila dva dni malo boljše, pa se spet pi* zgodi. res bi rabla eeeno dobro stvar, da se zgodi, da mi da malo upanja. tole je že smešno vse skupaj.

. Gonna be fun - bom zahtevala une ogromne modre haube na glavo in rumene revije
.

vem, da se sliši lame, ampak k sn tko kej slabe vole, sam pomislim na ta tatu, pa se mi nariše nasmešek na obrazu 

delovno mesto mi je všeč, služba je 20 min z avtom, tako delo sem že opravljala in bom lahko ob njem zaključila študij...plača tudi ne bo veliko slabša od lanske (glede na ves stres, ki sem ga bila deležna lani, je manj kot 100€ sprejemljiva razlika v minus)..kar lahko vem pred razgovorom so same super stvari, zato sem se tudi prijavila...AMPAK... doma - prva reakcija:"Kako se boš pa vozila?" Nobenega navdušenja, nič.. Mater, službo dobit v tem času ni kar tako in namesto, da bi bili veseli zame, ker imam rešeno naslednje leto, mi fotr celo reče, naj na razgovoru povem, da imam še druge ponudbe (realno nimam nobene) in da moram še premisliti. Nakar se lahko zgodi, da ta moja super služba pristane v rokah nekoga drugega, ki ne bo potreboval premisleka, jaz pa druge službe ne dobim. Potem bom pa poslušala, kako ni nič od mene